Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
körlevél 2009-04-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
körlevél 2009-04-05

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

A tegnapi napot a toplista 17. helyén zártuk, a Tevékeny Tevék létszáma 1.218! Ha régi Tevékeny Teve vagy, ám csak most értesültél a történtekről, most találtál vissza hozzánk, köszöntünk újra "itthon", ha csak most csatlakoztál, isten hozott a Tevékeny Tevék közt - a földkerekség legjobb csapatát választottad, meglátod magad is!

Tegnapi játékaink eredményei:

PAINT-RAJZ VERSENY:
1. Viky teve (300 euro)
2. Porcukrocska (200 euro)
3. Apollocy (100 euro)

küllöndíjasok:
Little princess baba, Szofii, Cicer, Fantika, Kill Hannah (50-50 euro)

VICCES KÉP:
1. Teve Trixi (300 euro)
2. Miss Milla (200 euro)
3. Cucika (100 euro)

küllöndíjasok:
Miszter Pópos Bill, Epres süti,csokoládépudingosmuffin, Zoopie (50-50 euro)

RÍMFARAGÓ:
1. Paprikás szalámi (datolya)
2. Apollocy (300 euro)
Morwena (150 euro)

küllöndíjasok:
Hapci baba, Dr. Ell, Rote, BaRcAbOy, CusiNuska, AcroDance (50-50 euro)

TÖRTÉNETÍRÓ:
1. Shitiron (300 euro)
2. Paprikás sazlámi, Slice (200-200 euro)
3. Yagami-Light, AcroDance, Teve Trixi (100-100 euro)

küllöndíjasok:
Csicsi baba kicsi baba, Rote, Days alias Happy, CusiNuska (50-50 euro)

TRÜKKVERSENY:
A 300 euros fődíjat Gotfrid nyerte - a többiek, akik neveztek, 50-50 eurot kapnak,

________________________________________________________________________

Mai játékainkra, csakúgy, mint ezelőtt, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 21:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket holnap reggel tudjátok meg, ugyanígy, körlevélből – ha ma nem lesz baj a körlevélből -, de tapicska naplójában is megnézhetitek majd.

MINI-TEHETSÉGKUTATÓ, CERUZARAJZBÓL! (FIGYELMESEN OLVASD EL, MERT VÁLTOZOTT!!!)
A húsvét hétfő utáni keddig tart majd ez a játék és osk teve kérésére KÉTNAPONTA VAN egy-egy forduló, minden másnap mást kell rajzolniuk a továbbjutottaknak. Tehát az első fordulóra még MA ESTE 21:00-ig nevezhettek, a téma: április bolondja. Fogj ceruzát (zsírkrétát, festéket, stb.) és rajzold le április bolondját, a képed fotózd le vagy szkenneld be és töltsd fel a honlapra aceruzarajzhoz. Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a segítséget! Holnap reggelre már ki is derül, kik jutnak tovább a következő fordulóba! A fődíj itt is datolya, a nyertessel ezúttal is interjú készül majd a TTK Magazinba – de azt már csak a májusi számban olvashatjátok. Jó rajzolást, ügyesek legyetek!

További játékok:

1. VICCVERSENY:
Nevezz a honlapon EGY viccel - ügyelve arra, hogy senki jóérzését ne sértsd vele és témája se legyen "18 éven felüli"! A fődíj datolya, a további helyezettek eurot nyernek!

2. RENDKÍVÜLI SZÉPSÉGVERSENY:
Emlékeztek, mikor a nőnapon a lányok töltöttek fel magukról képet és a fiúk szavazással döntötték el a győztest? Ezt ma megfordítjuk: ma, fiúk, ti töltsetek fel képet magatokról és a lányok döntenek! Lányok, a szavazataitokat az EGYSZÁMJÁTÉKHOZ írjátok, 21:00-ig! Minden lány csak egy fiúra szavazhat! Fiúk, aki nevezne, de nem boldogul a klép feltöltésével, olvassa el a honlapon a SEGÍTSÉG menüpontot! A játék fődíja egy 400 nap körüli teve, a további helyezettek eurot nyernek!

3. TRÜKKVERSENY:
ERRE A JÁTÉKRA MA CSAK AZOK TUDNAK NEVEZNI, AKIKNEK TEVÉJE SÜT! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon – a fődíj 300 euro, a többi nevező 50-50 eurot kap majd!

4. PAINT-RAJZ:
Ma fontos feladatot kaptok: Lucika7-nek, az állatorvosunknak tervezzetek AL-jára emblámát, ahogy teveztetek már Witaminak is doktor néniset és Hópihusnak is szívdokisat! (Witamin már kitette az övét, Hópihus még nem, de ennak oka van - meglesz az is!) Az állatorvosi embléma ilyan legyen, ami kifejezi azt, hogy Natasha a TTK állatorvosa, tőle kérhetünk tanácsot, ha baj van kiskedvencünkkel! A győztes kép kerül ki Lucika7 AL-jára!
(Ha nem tudod feltölteni művedet, olvasd el a honlapon a segítséget!)

5. TÖRTÉNETÍRÓ:
Egy tevetársunk kérésére ma ismét lesz történetíró: ma 5 szót adok meg, ezek (vagy ragozott alakjaik) felhasználásával írj rövid történetet a honlapra! A játék euro-nyereményekért folyik. A szavak:

golyóstoll, tavasz, kaktusz, enni, fürdeni

ELKEZDŐDÖTT AZ ÁPRILIS TEHETSÉGKUTATÓ - a TTK legtehetségesebb paint-rajzosát keressük,amit olyan sokan vártatok már!
TEVÉK: PAINT-RAJZ!!! Csak a paint-rajzokat tudjuk elfogadni, a ceruzarajzokat, festményeket és egyebeket nem – erre figyeljetek oda!!!
Az első fordulóra MA ESTE 21:00-ig nevezhettek a honlapon, a tehetségkutatónál (NE TÉVESSZEN MEG SENKIT, HOGY TÖRTÉNETÍRÓ VAN MELLÉ ÍRVA - az sajnos úgy is marad) - bármilyen témájú képet rajzolhattok.

MA 2 RENDELÉSÜNK IS LESZ!
ÁLLATORVOS - a rendelés helye: chat (a fórumon lenne, de nagyon lessú a TC, így lehetetlenség ott rendelni, ezért lesz a cseten!) ideje: 11:30-12:30; ha bármi gond van kisállatoddal, gyere el és kérdezd meg Natashát, igazi állatorvosunkat!

(Ha nem tudsz eljönni, levelet is írhatsz Natashának - tevéje Lucika7 - szívesen válaszol mindenkinek. Ha saját egészségeddel kapcsolatos kérdésed van, Witaminnak írj, a doktor néninknek, ha pedig a szíveset nyomja valami, Hópihusnak, a szívdokinak!)

DÉLUTÁNI RENDELÉS: A SZÍVDOKI RENDELÉSE!
Helye: karaván fórum (remélem, ezt meg tudjuk itt tartani - ha netán ez is a cseten lesz, arról értesítést kaptok majd!), ideje: 16:00-17:00
Erről most nem fogtok külön levelet kapni, mert nem a ti leveleitek alapján rendelünk ma. Nagyon komoly témáról beszélgetünk, örülnék, ha minél többen el tudnátok jönni: arról, mit tegyünk, ha az interneten (akár itt a TC-n is) összeakadunk egy pedofillal (egy felnőttel, aki gyerekeket - nem csak lányokat! - molesztál, "olyan" dolgokat kér tőlük. A téma komoly, kéretik nem elbohóckodni - bátran gyertek el, ha esetleg volt már ilyenben részetek, ne szégyelljétek! Az egész kicsiket is várjuk és a nagyobbacskákat is, lányokat is, fiúkat is!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Patás mandarin 100 napos

FELHÍVÁSOK!!!
1. MELVICIA ISMÉT TOBORZÓ VERSENYT RENDEZ! A verseny leírása - szó szerint, ahogy ő elküldte:

"Újabb toborzó versennyel szeretnék kedveskedni nektek, és a karavánnak. A játék április 6-án indul. Nem kell külön jelentkezni, hanem a http://ttk-toborzo.wrz.hu/ honlapon kell majd elvállalni a tevéket. Éppen úgy fog működni, mint a rendes toborzó. Részleteket olvashattok a kari honlapján: http://ttkari.gportal.hu/gindex.php?pg=29843480 és a http://ttk-toborzo.wrz.hu/ oldalon.
Készüljetek! Április 6-19 között nagyon fogok számítani rátok!"

Akinek módjában áll, hirdessen az üzenőfalon is! Természetesen, ha valaki datolya hiányában nem tud hirdetni, nincsen semmi baj!

2. KÉREK MINDENKIT, AKINEK FELADATA VOLT AZ ÁPRILISI TTK MAGAZINBAN, KÜLDJE EL ÍRÁSÁT MÉG EGYSZER TAPICSKÁNAK, LEVÉLBEN!!! Ezt akkor is tedd meg, ha már egyszer elküldted!!! Sajnos a hétvégén a TC "parancsára" vírust irtottunk a gépünkön és ennek során megsemmisült a karavánhonlap jelszava - lekérni nem tudjuk, mert az e-mail cím, amire menne, régi, már nem él:( Tehát a már elkészült oldalakat megnyitni nem tudjuk, és nem tudunk új oldalakat betenni sem. A karavánhonlapot tehát átköltöztetjük egy másik honlapra - de ez természetesen időbe telik, így áprilisban a Magazin néhány napot csúszni fog – megjelenésének várható időpontja húsvét vasárnap. Egyelőre a játékokra még a régi helyen kell nevezni - ha meglesz az új honlap, tájékoztatunk benneteket!

3. Megjelentek az első tevék, akik meghaltak a karavánban a feloszlatás óta:( Ez azt bizonyítja, hogy nem gondozzátok tevéiteket:( HA NEM TUDOD GONDOZNI, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

FONTOS:
Sajnos fel kell arra is készülnünk, hogy netán ismét jelentkezik a karaván-oszlató őrült - bár ez egyre kevésbé valószínű: ebben az esetben tapit figyeljétek és abban a karavánban várunk benneteket, amelyikben ő van, akár ő éppen a vezető, akár nem! Csak így maradhatunk együtt, ha netán ismét feloszlatnának bennünket!

A karaván lelkes tagtoborzói:


tapicska és Hópihus (és Hópitapi)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat