Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
hétfő, 2009-06-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
hétfő, 2009-06-01

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. PAINT-RAJZ VERSENY:
Mai játékunkon a feladat az lesz, hogy rajzoljátok le az egyik kedvenc sztárotokat (zenészt, énekest, színészt - bárkit, csak a nevét ne felejtségek el odaírni, hogy bizutosan megismerjük!) Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el honlapunkon a honlap használata menüponot, ott minden tudnivalót megtalálsz!

2. SZÉPSÉGVERSENY:
A tegnapi gyereknap kapcsán ma gyerekek szépségversenyét rendezzük - tölts fel a honlapra egy képet óvodás korú testvéredről, unokatestvéredről, esetleg saját magadról ovis korodban!

3. VICCES KÉP:
A honlapon, a vicces képeknél találsz egy képet, ami egy óriási nyuszit és gazdáját ábrázolja - azt kell leírnod, szerinted mit mond vagy gondol a nyuszi vagy a gazdi.

4. TEVEKERESŐ – sokak kérésére ma is!
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
14:00-kor KÖRLEVÉLBEN ELKÜLDÖM 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened tapicskának.

5. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje GITÁROZIK Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

MESELÁNC:
A honlapon, a meseláncnál elkezdek egy mesét, megírom az első 2 mondatát. A következő nevezőnek tovább kell alakítani a történetet, újabb 2 mondattal, a még következőknek újabb 2-2 mondatokkal. (Ügyelj arra, hogy mondataid tartalma kapcsolódjon az előtted lévő teve mondataihoz, hogy a mese lánca ne szakadjon meg!) Estére meglátjuk, mivé alakult a történetünk - akik rész vesznek a játékban, 50-50 eurot nyernek, a kész történetet pedig holnap már olvashatjátok a karavánnaplóban. Egy valaki a meseláncon játszók közül meglepetést nyer - de azt csak este tudjátok meg, mi az!

TEHETSÉGKUTATÓ:
Tegnap véget ért a májusi tehetségkutató - a TTK legtehetségesebb fejléc készítője kill. hannah lett, akinek még egyszer gratulálunk!

Ma elkezdődik a júniusi: ezúttal a legtehetségesebb fotóst keressük. Az első fordulóra vasárnap este 18:00-ig kehet nevezni, egyelőre bármilyen témájú képpel. A képet a honlapra kell feltölteni, a tehetségkutatóhoz!

MA DÉLUTÁN ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI. Rendelésének ideje: 16:00, helye: a szokásostól eltérően nem a fórumon rendelünk, hanem a cseten, mert a TC sokaknak nagyon lassú! Mai témánk: "Beleszerettem egy lányba, akiről az hírlik sajnos, hogy a lányokhoz vonzódik. Szeretném őt ebből kigyógyítani - mit tehetnék?" A rendelésre minden érdeklődőt szeretettel várunk - a témáról még előtte részletes levelet kaptok majd!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot!
- manoszan 100 napos lett
- Rudolf Olivér is 100 napos lett

MEGJELENT A TTK MAGAZIN JÚNIUSI SZÁMA!
Ugyan még néhány rovat hiányzik, de ezeket folyamatosan készítjük - a már meglévőket a karaván honlapján olvashatjátok! Jó szórakozást kívánunk! (Ha már ott jársz, kérünk, mondj véleményt a vendégkönyvbe!)

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI, ADD BE AZ ÁRVAHÁZBA!!! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is, hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Reggelre karavánunknak 2.151tagja van, helyünk a toplistán a 13. TOBOROZZATOK, TEVÉK, HISZ MA KEVESEBBEN VAGYUNK, MINT TEGNAP - EBBŐL ÍGY NEM LESZ 9. HELY!!!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat