Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
szombat, 2009-07-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
szombat, 2009-07-11

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Játékainkra ma is a KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. PAINT-RAJZ:
Ma nem lesz könnyű a feladat – ezért erre most 2 napig, ma és holnap tudtok nevezi, az eredményét is nyilván csak holnap tudjátok meg:
Rajzoljatok egy cica családot, akik nyaralni mennek éppen. Legyen a képen az autójuk, aminek a tetején, a csomagtartón legyen 2 bőrönd. Egy kiscica, a lány már üljön az utóban, a fiú még az autó mellett legyen, a hátán egy hátizsákkal. Az anyuka most zárja be a házuk ajtaját, az apuka pedig az autó előtt nézze a térképet éppen. Legyen a képen egy fa és egy kismadár is, az égen pedig egy bárányfelhő. Jó munkát, tevék – ezt oldjátok meg, ha tudjátok!:)

2. RÍMFARAGÓ:
Nevezz egy saját verssel a honlapon – ezúttal ez is a cicák nyaralásáról szóljon! ennek eredményét már ma este megtudjátok.

3. TÖRTÉNETÍRÓ:
Írjatok egy mesét ezekről a cicákról! De a mesében valóban minden benne legyen, aminek a képen rajta kell lenni! Engedjétek el bátran a fantáziátokat!

4. TEVEKERESŐ – sok teve kedvenc játéka:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
15:00-kor KÖRLEVÉLBEN ELKÜLDÖM 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened tapicskának levélben! (Ez nem a tevekereső bajnokság – az hétfőn folytatódik!)

5. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje UTAZIK. Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

6. MESELÁNC:
A honlapon, a meseláncnál elkezdek egy mesét, megírom az első 2 mondatát. A következő nevezőnek tovább kell alakítani a történetet, újabb 2 mondattal, a még következőknek újabb 2-2 mondatokkal. (Ügyelj arra, hogy mondataid tartalma kapcsolódjon az előtted lévő teve mondataihoz, hogy a mese lánca ne szakadjon meg!) Estére meglátjuk, mivé alakult a történetünk - akik rész vesznek a játékban, 50-50 eurot nyernek, a kész történetet pedig holnap már olvashatjátok a karavánnaplóban.

TEHETSÉGKUTATÓ:
Az 1. fordulón tovább jutottak:
Dr. Ell, ginevra, Masni, aDaisy, Sajtosnyamóca, Pepe pepe, Miszter Kopo dingo, Tevékeny Teve alias Cucu, Cicer, MasterPupu, Nüx, end, .LadyAncsi, viky teve, Csicsipu, Rudolf Olivér, MC Mercy 2000, Kétpúpú zivatar, II. Aramella, Isabella Swan, fodor Dávid, Anna, DJ Bobo, Netike
Muki Puki, citrompor, Noteszke, Sír radír, Alex15, Pomber maci, Blablabla, Fodor Alexandra

A következő fordulóra már csak tőlük várunk képeket – ezúttal egy virágcsokrot kell festenetek. Mindegy, mivel festetek, de csak a lényeg, hogy festmény legyen, csak azokat tudjuk elfogadni.

Akik most estek ki, vigaszdíjul 100-100 eurot kapnak.

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban. A honlapon megtalálod, mikor kik vezetnek tábort, és hová mennek! Már a 4. turnusra sem tudunk jelentkezőket elfogadni, minden hely betelt – ha táborozni szeretnél, hétfőtől jelentkezhetsz az 5. turnusra.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!
- Hópihus a névnapját ünnepli

ELKÉSZÜLT A TTK MAGAZIN, VÉGRE OLVASHATJÁTOK! Ismét szép munkát végeztetek, köszönöm azoknak, akik részt vettek benne! Véleményeteket várjuk a vendégkönyvbe! (Új belépőink kedvéért: a Magazint a karavánhonlapon találod!)

MA DÉLUTÁN ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI! Rendelésének helye: a karaván csetszobája, ideje: 17:00-18:00
Mai rendelésünk kissé rendhagyó lesz, ma, sok teve kérésére arról fogunk beszélgetni, hogyan is készül a TTK Magazin, mi minden kell ahhoz, hogy a végére úgy nézzen ki, amilyennek ti ismeritek. Akit érdekel, szeretettel várjuk mai, rendhagyó rendelésünkön!

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, mert a hibernált tevéknek 0 tevepontjuk van, a karaván összpontszáma szempontjából olyan, mintha itt sem lennének, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj – de akkor se felejts el szólni neki, ha megjöttél a nyaralásból és már nem kell tovább gondozni tevédet!!

Toborozzatok ma is – de egy „kicsivel” szorgalmasabban, mint mostanság! A Tevékeny Tevék létszáma ma reggelre 2.500, helyünk a toplistán még mindig a 13. – rajtunk múlik, tevék, leszünk előrébb vagy sem!


A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat