Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
péntek, 2009-07-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
péntek, 2009-07-17

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN ÚJ HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon 1 számra 1 és 999 között.Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

2. TEVEKERESŐ (nem a bajnokság - a heti rendes tevekereső!):
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI - BÁRKI JÁTSZHAT RAJTA!
20:00-kor körlevélben megkapjátok 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened TAPICSKÁNAK minél gyorsabban, levélben! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurokat.

TEHETSÉGKUTATÓ:
A héten továbbjutottak:

blablabla, ginevra, Netike, Viky teve, Dr. Ell, aDaisy, Cicer, Melvicia, Citrompor, Isabella swann, Pombermaci, Mercy 2000, Muki Puki, II. Aramella

Öröm volt nézni a festményeiteket, nagyon-nagyon ügyesek vagytok:)

Akik most estek ki, vigaszdíjként 200-200 eurot kapnak. A következő fordulóra már csak a továbbjutóktól várunk képeket – ezúttal pasztellkrétával vagy zsírkrétával kell egy állatot rajzolnotok. Csak azokat a munkákat tudjuk elfogadni, amit ezekkel rajzoltok!

FOLYTATÓDIK A NAGY NYÁRI TEVEKERESŐ-BAJNOKSÁG!!! UTOLSÓ HÉT – A JÖVŐ HÉTEN DÖNTŐ!!!

A szabályokat a karavánnaplóban megtalálod! A ma esti fordulóra a tegnapi továbbjutók nevezhetnek – nevüket a fórumon megtalálod. Ezen kívül ma azok is játszhatnak, akik a múlt szerdán ugyan továbbjutottak, de csütörtökön valami miatt már nem játszottak. A ma esti fordulóra 20:00-kor küldjük a tevéket!

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban.
Ha táborozni szeretnél, a héten az 5. turnusra tudsz jelentkezni.

FIGYELEM - A TEVEKERESŐ BAJNOKSÁG DÖNTŐSEINEK!!!
Kérem azt a 12 tevét, akik bejutottak a döntőbe, írják meg levélben tapicskának, holnaptól a jövő vasárnapig mikor vannak otthon, vagy mikor nyaralnak éppen! Nagyon fontos, ennek alapján tudjuk összehozni úgy a döntőt, hogy senki ne maradjon ki belőle!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj! HA NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET, AKKOR IS ÍRJ NEKI, HISZ FÖLÖSLEGES, HOGY KETTEN GONDOZZÁTOK!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! A Tevékeny Tevék létszáma még mindig kevesebb, mint 2.500, helyünk a toplistán még mindig a 13.

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat