Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
vasárnap, 2009-06-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
vasárnap, 2009-06-28

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Játékainkra ma is a KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

Ma nagy napra virradtunk: holnap 100 napja, hogy az utolsó feloszlatásunk után újra indítottuk a karavánt! Este tehát óriási 100 napos bulit rendezünk a cseten! Időpontja: 18:30-19:30. Minden Tevékeny Tevét szeretettel várunk!

1. BILLENTYŰRAJZ-VERSENY:
Nevezz egy saját készítésű (nem saját másolású!) billentyűrajzzal a honlapon – bármilyen témában!

2. TEVEKERESŐ:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
14:00-kor KÖRLEVÉLBEN ELKÜLDÖM 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened tapicskának.

3. VICCVERSENY:
Nevezz egy viccel – ügyelve arra, hogy senki jóérzést ne sértsd vele és témája se legyen „18 éven felüli”!

4. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje GOMBÁT SZED. Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

5. VICCES KÉP:
A honlapon, a vicces képeknél találsz egy képet, ami egy teknőst (vagy mit?) ábrázol egy biciklin, amint épp egy tortát és egy lufit szállít. Azt kell leírnod, szerinted mit mond vagy gondol a teknős!

6. MESELÁNC – mivel tegnap elfelejtetem elkezdeni, ma pótoljuk:
A honlapon, a meseláncnál elkezdek egy mesét, megírom az első 2 mondatát. A következő nevezőnek tovább kell alakítani a történetet, újabb 2 mondattal, a még következőknek újabb 2-2 mondatokkal. (Ügyelj arra, hogy mondataid tartalma kapcsolódjon az előtted lévő teve mondataihoz, hogy a mese lánca ne szakadjon meg!) Estére meglátjuk, mivé alakult a történetünk - akik rész vesznek a játékban, 50-50 eurot nyernek, a kész történetet pedig holnap már olvashatjátok a karavánnaplóban.

TEHETSÉGKUTATÓ:

A döntőbe jutottak:
Cépike96, CleoPetra, Melvicia, II. Aramella, Ginny Weasley, Pufika

Akik most estek ki, vigaszdíjként 300-300 eurot kapnak!

Már csak a továbbjutóktól várunk képeket a döntőben – a feladat: saját fotózású tájkép Nevezési határidő: ma, 19:00 IGYEKEZZETEK, DÖNTŐSÖK, NEHOGY LEMARADJATOK!

VIRTUÁLIS TÁBOR:
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, ám az új belépők a karavánnaplóban olvashatják el. Már a 2. turnusra nem tudunk jelentkezőket elfogadni, minden hely betelt – ha táborozni szeretnél, hétfőtől jelentkezhetsz a 3. turnusra.

MA DÉLUTÁN ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI! Rendelésének helye: a karaván csetszobája, ideje: 16:00-17:00
Mai témánk: „Van az osztályomban egy lány, aki szándékosan kötekedik és piszkálódik mindenkivel, egy „plázacica” – nagyon zavar, mit tegyek?.” Akiket érdekel a téma, szeretettel várjuk a rendelésen!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!
- Tevékeny Nóra 100 napos lett

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj!

Toborozzatok ma is – de egy „kicsivel” szorgalmasabban, mint mostanság, mert ebből így nem lesz 12. hely! A Tevékeny Tevék létszáma ma reggelre 2.527, helyünk a toplistán még mindig a 13. Tegnap 52 teve lépett be, 13 lépett ki, 23 halt meg.

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat