Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
2009-07-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
2009-07-18

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Játékainkra ma is a KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. PAINT-RAJZ:
Ma nem lesz könnyű a feladat – ezért erre most 2 napig, ma és holnap tudtok nevezi, az eredményét is nyilván csak holnap tudjátok meg:
Rajzoljatok egy kiskutyát, aki vándorútra indul, kis batyuval a vállán. Körülötte legyen egy erdő, az erdőben egy mókus, egy róka és egy nyuszi. Legyen a képen egy patak is, amin egy kis híd megy keresztül és a patak partján 3 szál virág.

2. RÍMFARAGÓ:
Nevezz egy saját verssel a honlapon – ezúttal ez is a vándorúton lévő kiskutyáról szóljon.

3. TÖRTÉNETÍRÓ:
Írjatok egy mesét ennek a kutyusnak a kalandjairól!Engedjétek el bátran a fantáziátokat!

4. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje FŰZFÁN FÜTYÜLNEK! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

5. MESELÁNC:
A honlapon, a meseláncnál elkezdek egy mesét, megírom az első 2 mondatát. A következő nevezőnek tovább kell alakítani a történetet, újabb 2 mondattal, a még következőknek újabb 2-2 mondatokkal. (Ügyelj arra, hogy mondataid tartalma kapcsolódjon az előtted lévő teve mondataihoz, hogy a mese lánca ne szakadjon meg!) Estére meglátjuk, mivé alakult a történetünk - akik rész vesznek a játékban, 50-50 eurot nyernek, a kész történetet pedig holnap már olvashatjátok a karavánnaplóban.

TEHETSÉGKUTATÓ:
A héten továbbjutottak:

blablabla, ginevra, Netike, Viky teve, Dr. Ell, aDaisy, Cicer, Melvicia, Citrompor, Isabella swann, Pombermaci, Mercy 2000, Muki Puki, II. Aramella

Öröm volt nézni a festményeiteket, nagyon-nagyon ügyesek vagytok:)

Akik most estek ki, vigaszdíjként 200-200 eurot kapnak. A következő fordulóra már csak a továbbjutóktól várunk képeket – ezúttal pasztellkrétával vagy zsírkrétával kell egy állatot rajzolnotok. Csak azokat a munkákat tudjuk elfogadni, amit ezekkel rajzoltok!

FOLYTATÓDIK A NAGY NYÁRI TEVEKERESŐ-BAJNOKSÁG - MA VAN A DÖNTŐ!!!
Annak alapján, amit a döntősök írtak, hogy melyikük mikor van itthon, mikor lenne alkalmas a döntőt megtartani, hogy mindenki részt tudjon venni rajta, a ma este lesz a legalkalmasabb. (Ha valaki mégsem tud játszani a döntősök közül, arra is találunk majd megoldást.) 19:00-kor A FÓRUMRA ÍROM NEKTEK A DÖNTŐ SZABÁLYAIT, NEM KÖRLEVÉLBE, OTT KERESSÉTEK MAJD!

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban. A honlapon megtalálod, mikor kik vezetnek tábort, és hová mennek! Már aZ 5. turnusra sem tudunk jelentkezőket elfogadni, minden hely betelt – ha táborozni szeretnél, hétfőtől jelentkezhetsz az 6. turnusra.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!
- DOLL gazdija szülinapját ünnepli
- ...manci... 500 napos lett

MA DÉLUTÁN SAJNOS NEM RENDEL A SZÍVDOKI, MERT NEM LESZ ITTHON - helyette holnap rendelünk majd.

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, mert a hibernált tevéknek 0 tevepontjuk van, a karaván összpontszáma szempontjából olyan, mintha itt sem lennének, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj – de akkor se felejts el szólni neki, ha megjöttél a nyaralásból és már nem kell tovább gondozni tevédet!!

FELHÍVÁS!
Akinek módjában van, olvassa el az ehavi TC Magazint - benne vannak a Tevékeny Tevék!

Kitartó toborzásunk meghozta eredményét: ma reggelre a 12. helyen vagyunk! de most aztán szorgalmasan tessék toborozni, mert nagyon kicsi a különbség - könnyen visszacsúszhatunk a 13. helyre, de reggelre akár 11-ek is lehetünk! Rajtunk múlik, tevék!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat