Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
péntek 2009-05-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
péntek 2009-05-08

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN ÚJ HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.
(Az új honlapon nincs még minden játéknak helye, fokozatosan tesszük át őket, minden nap csak azt, amilyen játék éppen aznap van. Nézegesd a Magazint is az oldalon, sok eddig meg nem nyitott oldal készült el.)

1. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon 1 számra 1 és 999 között.Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

2. TEVEKERESŐ:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
20:00-kor körlevélben megkapjátok 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened TAPICSKÁNAK minél gyorsabban, levélben! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurokat.

TEHETSÉGKUTATÓ:
Az 1. fordulóban tovább jutottak:

Blaxy, Cépike96, Gonosz Syrin, Porcukrocska, Flor@, Gumicuki, Mályvacukor, MasterPupu, Shyge, Tevikehh, Melvicia, Teve Teve Folti, Izumi-san, Ducica, Teve george, Harry Potter prof., VánDorka, Sweet Lime, Kovitevi, Asih, koskuszdijo, dr. Zizi, Tekiyla, anna566, Púpos Patás Jhonny, Heléna Roxána, kill. hannah, [Little], Miss Édi-bédi, Mazsiih, Dr Ell., Scarlett teve; Ashlee tevus

A következő forduló feladata:
Egy Death Note-s fejléc. Aki esetleg nem találna képeket, pár link, ahol elérheti őket: http://deathnoteanime.com/gallery/ ÉS http://www.pureanimegallery.com/v/deathnote/

Kérem a továbbjutottakat, hogy már az ÚJ HONLAPON nevezzenek fejléceikkel VASÁRNAP 18:00-IG!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Miss Milla gazdija szülinapját ünnepli

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI, ADD BE AZ ÁRVAHÁZBA!!! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is, hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Reggelre karavánunknak 1.444 tagja van, helyünk a toplistán a 16., tegnap 10 teve lépett be, 7 lépett ki és 8 halt meg. (Azt mondjátok meg nekem, olyan teve, aki még a májusi Magazinba küldött cikket, mára hogyan tudott? Egy magyarázatot látok erre: játszottak vele, cseteltek is - csak éppen etetni felejtették el szegényt:( Erről ne feledkezzetek meg, mert lám, ez a vége!)

FELHÍVÁSOK!!!
- Készítsetek honlapunkon ajándékot egy nagybeteg kislánynak, a 2 éves Szilágyi Kírának - rajzokat, verseket, bármit, aminek szerintetek örülne egy nagybeteg csöppség! Az a kérésem, ha valaki ajándékot készít a kislánynak, NE A TEVÉTEK NEVÉT ÍRJÁTOK ODA, HANEM SAJÁT NEVETEKET ÉS HOGY HÁNY ÉVESEK VAGYTOK - az ajándékok Kíra honlapjára így kerülnek majd fel!

- Éljetek az új honlap nyújtotta lehetőségekkel: hirdessetek, keressetek tevéteknek házastársat - meg egyáltalán nézegessétek meg, mi mindent lehet még a honlapon. Előre láthatólag a hétvégén lesz teljesen kész az új oldalunk

- Kérem Ottó Somát, akinek tevéje legutóbb heelys volt, jelentkezzen tapinál, mert égen-földön keresem őt és nem találom! Látjátok, ha folyton más a tevétek neve, akkor abból ez lesz! :D

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat