Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
vasárnap, 2009-04-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
vasárnap, 2009-04-26

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra csakúgy, mint eddig, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 19:30-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:30-kor körlevélből tudjátok meg! Ekkor tudjátok majd meg a tegnapi játékok elmaradt eredményeit is, addig legyetek türelemmel!

1. VICCVERSENY:
Nevezz egy viccel a honlapon, ügyelve arra, hogy senki jóérzését ne sértsd vele és témája se legyen "18 éven felüli"! A legjobb jutalma datolya, a további helyezettek eurot kapnak.

2. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje FALEVELET GYŰJTENEK! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

3. MONDATVERSENY:
Megadok 5 szót, ezek (vagy ragozott alakjaik) felhasználásával írj egy mondatot. A játék euro-nyereményekért folyik.

kávé, rendetlenség, vasaló, fázni, barátságos

4. ÁLLATKERT:
Ma ismét állatkertbe megyünk - ismét egy furcsa állattal találkozunk: egy békanárival. (Mint a neve is mutatja, ő félig béka, félig kanári.) A feladat: készíts egy paint-rajzot, ami egy békanárit ábrázol és nevezz vele a honlapon! (Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd e a honlapon a SEGÍTSÉG-et, ott leírtuk, mit tégy.) A játék euro-nyereményekért folyik, nevezni a paint-rajznál tudsz.

5. BILLENTYŰRAJZ:
Nevezz a honlapon egy saját készítésű billentyűrajzzal, ami egy békanárit ábrázol! A játék euro-nyereményekért folyik!

6. TÖRTÉNETÍRÓ:
Írjatok le mindent, amit szerintetek egy békanáriról tudni kell: hol él, mekkora, mit eszik, milyen a természete stb. - mindezt egy jó kis történet formájában! A játék euro-nyereményekért folyik.

CERUZARAJZ:
Ugyancsak egy békanárit kell rajzolnotok, ugyancsak euro-nyereményekért. Nevezni értelemszerűen a ceruzarajznál lehet!

TEHETESÉGKUTATÓ:
Az alábbi tevék jutottak tovább - nem volt könnyű a döntés!

Púpos Jordan, green, Cocoa88, Bundásbanán, Galadriel (bár a te esetedben meg kell jegyezni, hogy a feladat nem pokemonok rajzolása volt - a döntőben ennél szigorúbbak leszünk!), Porcukrocska

Akik most estek ki, vigaszdíjként 400-400 eurot kapnak!

A döntősök feladata:
Anyák napja közeledtén anyák napi rajzot kell készítenetek - ám kissé rendhagyót. Mind kértétek, hogy embert ne kelljen rajzolnotok - ám legyen, viszont szeretnétek cicákat. Ám legyen ez is így! Rajzoljatok tehát 2 kiscicát, akik anyák napi virágcsokrot nyújtanak át a cica-anyukának! De ez még kevés: az egyik kiscica fiú legyen, a másik lány, az anyuka pedig sírjon a meghatottságtól, törölgesse a szemég a zsebkendőjébe. Ja, és mindez egy szépen berendezett szobában röténjék, ahol az ablakon bemosolyog a napocska. És az ablakban álljon egy kalitka, benne 2 kismadár: egy anyuka-madár és az ő gyereke - agyerek szintén virágot adjon az ő anyukájának. A falon pedig legyen egy kép, amin szivecskék és virágok vannak, anyák napjára! Ja, és hogy még se legyen olyan könnyű, az ablak előtt legyen egy fa, a fán pedig 2 mókus, szintén anyuka és gyereke, a kicsi szintén adjon virágot a nagynak! :)))

Na, ez nem lesz könnyű - de a döntő, az döntő! Hajrá, döntősök, ügyesek legyetek! Nevezési határidő (FIGYELEM, TÖBB DÖNTŐS KÉRÉSÉRE VÁLTOZÁS!!!): kedd 18:00

MA ESTE ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI! Rendelésének ideje: 19:00-20:00, rendelésnek helye: karaván fórum.
Mai témánk: "Szerelmes vagyok egy fiúba, amit gondosan titkolok, ám most valaki mégis megtudta és félek, hogy visszamondja neki vagy az osztálytársaimnak, akik ki fognak nevetni. Mit tegyek?"

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!

HA NEM TUDOD GONDOZNI, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!


A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat