Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
2009-05-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
2009-05-05

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN ÚJ HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.
(Az új honlapon nincs még minden játéknak helye, fokozatosan tesszük át őket, minden nap csak azt, amilyen játék éppen aznap van. Nézegesd a Magazint is az oldalon, sok eddig meg nem nyitott oldal készült el. TEGNAP SOKAN NEM TUDTATOK A JÁTÉKOKRA NEVEZNI, MERT ROSSZ VOLT A GPORTAL. SAJNOS, MÉG MOST SEM MŰKÖDIK - MA IS CSAK AKKOR FOGTOK TUDNI, HA MEGJAVÍTJÁK, emiatt külön ne írjatok levelet!!!)

Mai játékaink:

1. ZSÁKBAMACSKA:
Képzelj magad elé 30 zsákot - ebből 15-ben nyeremény (datolya, teve, euro) van, 15 üres. Tippelj a honlapon egy számra 1 és 30 között - az lesz a nyereményed, ami az általad tippelt zsákban van. Azt, hogy melyik zsák mit rejt, senki nem tudja előre, az eredményhirdetésnél kiderül.

2. ÁLLATKERT:
Ma ismét állatkertbe megyünk - ma egy igen aranyos kis állattal találkozunk - pont olyan, mint a mi Rozalicska cicánk! Vagyis kicsi lánycica, cirmos-csíkos, benne vörös foltokkal, fehér mellénykével és fehér csizmácskákkal; a farka vége is vörös, hatalmas, kerek, zöld szemei vannak, rózsaszín orrocskája és nagy fülei - ma őt kell lerajzolni. akik a csetesek közül a hétvégén rajzoltak Rozalicskát, nekik nem kell másik, tőlük elfogadjuk azt! (Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd e a honlapon a SEGÍTSÉG-et, ott leírtuk, mit tégy!) A játék euro-nyereményekért folyik, nevezni a paint-rajznál tudsz.

3. BALLAGÁSI SZÉPSÉGVERSENY (tegnapi, de mivel tegnap nem lehetett nevezni, ma pótoljuk):
Tölts fel egy ballagási képet a honlapra! Ha most ballagtál, könnyű dolgod van, ha nem most, keress egy régebbit - akár óvodait is, amin te vagy ballagóként! Ha ilyened sincs, nevezhetsz testvéred/unokatestvéred ballagási képével is! Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a SEGÍTSÉG menüpontot! A játék fődíja datolya, a további helyezettek eurot nyernek!

TEHETSÉGKUTATÓ:
Az 1. fordulóban tovább jutottak:

Blaxy, Cépike96, Gonosz Syrin, Porcukrocska, Flor@, Gumicuki, Mályvacukor, MasterPupu, Shyge, Tevikehh, Melvicia, Teve Teve Folti, Izumi-san, Ducica, Teve george, Harry Potter prof., VánDorka, Sweet Lime, Kovitevi, Asih, koskuszdijo, dr. Zizi, Tekiyla, anna566, Púpos Patás Jhonny, Heléna Roxána, kill. hannah, [Little], Miss Édi-bédi, Mazsiih, Dr Ell., Scarlett teve; Ashlee tevus

Ők tehát bejutottak a következő fordulóba, akik most estek ki, vigaszdíjul 100-100 eurot kapnak!

A következő forduló feladata:
Egy Death Note-s fejléc. Aki esetleg nem találna képeket, pár link, ahol elérheti őket: http://deathnoteanime.com/gallery/ ÉS http://www.pureanimegallery.com/v/deathnote/

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- (kon)fettike és [kon]fettike 100-100 naposak, 100 napja házasok
- ttk.pufika.ttk 200 napos lett
- camel_angels gazdija névnapját ünnepli
- Rovimen gazdija szülinapját ünnepli

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI, ADD BE AZ ÁRVAHÁZBA!!! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is, hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat