Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
nyílt hétvége a TTK-ban

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
nyílt hétvége a TTK-ban

Sziasztok, Tevék!

Vége a nyárnak, tehát rendezünk egy jó kis nyár-záró hétvégét! MA NYÍLT NAPOT TARTUNK A KARAVÁNBAN, vagyis játékainkon nem csak Tevékeny Tevék vehetnek részt, hanem bárki, más karavánok tagjai is! Játszatok és nyerjetek velünk minél többen!

Játékainkra a karihonlapon (www.ttkari.gportal.hu) lehet. A karihonlapra nem kell regisztrálni!!! Ha nevezel egy játékra, neved mellé írd oda, melyik karavánból jöttél - köszönöm!
Ha valamelyik játékon te nyersz, 20:00-kor tudod meg - akkor küldjük esetleges nyereményedet is!

1. VICCVERSENY:
Nevezz egy viccel a honlapon - vigyázz, hogy senki jóérzését ne sértsd vele és témája se legyen "18 éven felüli"! A fődíj datolya, a további helyezettek eurot kapnak!

2. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon egy számra 1 és 999 között! Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

3. TRÜKKVERSENY:
Ebben a játékban ma csak azok tudnak részt venni, akik PAPÍRREPÜLŐT RÖPTETNEK! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A nevezők közül egy valaki datolyát nyer!

4. TÖRTÉNETÍRÓ:
Legszebb nyári élményem címmel írjatok egy történetet, kb. 25 sor hosszúságút - a valódi élményeiteket írjátok meg, ne kitalált történetet, de mindenképp szerepeljenek benne ezek a szavak: vakáció, napsütés, utazás, vízpart, nagymama! Nevezni a honlapon tudtok a történetírónál, ma 19:00-ig! A legjobban sikerült történet jutalma datolya!

MA ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI!
Rendelésének ideje: 14:30-15:30, helye: karaván fórum
Mai témánk:
Tegnap 4 tevétől is kaptam levelet egy bizonyos dologban: holnap új iskolába mennek, félnek, hogy nehéz lesz majd beilleszkedni. Tehát ma nekik próbálunk meg segíteni.
A RENDELÉSEN SAJNOS CSAK TEVÉKENY TEVÉK TUDNAK RÉSZT VENNI!

MAI BULI:
13:00, atom chat: Miss Pillangó nyárzáró bulit rendez, játékokkal - minden vendéget szeretettel vár! (Levélben pedig várja játék-ötleteiteket a buli kezdetéig.)

18:00, Atom chat: a TTK nyárbúcsúztató bulija, melyre minden vendéget szeretettel várunk!!!

Olvasd el karavánunk Magazinjának tegnap megjelent szeptemberi számát! (www.ttkmagazin.mlap.hu), valamint karavánunk leírását, ahol sokkal többet tudhatsz meg rólunk!

Jó szórakozást kívánunk!

tapicska




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat