Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
hétfő, 2009-07-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
hétfő, 2009-07-27

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket este tudjátok meg, körlevélből.

Mai játékok:

1. SZOBÁK SZÉPSÉGVERSENYE:
Fotózd le szobádat és töltsd fel a képet a honlapra – ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a „honlap használata” menüpontban, mit kell tenned!

2. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon egy számra 1 és 999 között - aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

TEHETSÉGKUTATÓ:
A döntőbe jutottak:

Melvicia, Bundásbanán, Muki Puki, Ginevra

Akik most estek ki, vigaszdíjként 400-400 eurot kapnak. A következő fordulóra már csak a továbbjutóktól várunk képeket – ezúttal egy portrét kell rajzolnotok, szénnel vagy grafittal. Nevezési határidő: vasárnap 19:00.

MA ELKEZDŐDIK A NAGY NYÁRI VILLÁMKÉRDÉS-BAJNOKSÁG!!!
Ugyanúgy fogjuk játszani, mint a tevekereső-bajnokságot: 4 hetes lesz ez is, az 5. héten döntő. Ma este 19:30-kor elküldök körlevélben nektek egy kérdést, erre kell minél gyorsabban válaszolnotok levélben, tapicskának. Ma bárki játszhat - a leggyorsabb 20 helyes válaszoló jut tovább. Ezután naponta 5-5 teve esik majd ki - csakúgy, mint a tevekereső bajnokságon. A játékra nem kell külön nevezni - aki játszani akar, 19:30-kor legyen itt!

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban.
Ma indul a 6. turnus, arra már nem tudsz jelentkezni, de ha táborozni szeretnél, a mai naptól jelentkezhetsz a 7. turnusra a honlapon.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Mikami 100 napos lett
- Púpos Szofi gazdija névnapját ünnepli

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt amíg Apróságom nyaral, Parádé vezeti, neki írj, vagy tapicskának.! HA NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET, AKKOR IS ÍRJ NEKI, HISZ FÖLÖSLEGES, HOGY KETTEN GONDOZZÁTOK!

FELHÍVÁS!!!
Figyeljetek oda, a karavánhonlapra mit hova írtok - a nem megfelelő helyen lévő bejegyzéseket még a mai napon törlöm! A hirdetéseknek, saját szervezésű játékoknak, mindennek megvan a maga helye - nem hiszem, hogy erre nem lehetne kicsit figyelni!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! Még mindig a 12. helyen vagyunk - rajtunk múlik, leszünk előrébb vagy sem.

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat