Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
körlevél 2009-04-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
körlevél 2009-04-06

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

A tegnapi napot a toplista 17. helyén zártuk, a Tevékeny Tevék létszáma 1.235! Ha régi Tevékeny Teve vagy, ám csak most értesültél a történtekről, most találtál vissza hozzánk, köszöntünk újra "itthon", ha csak most csatlakoztál, isten hozott a Tevékeny Tevék közt - a földkerekség legjobb csapatát választottad, meglátod magad is!

A tegnapi játékok eredményeit sajnos most nem tudom megírni nektek, mert nem jön be nálunk a g-portál, nem tudok felmenni a honlapra. Amint jó lesz, megkapjátok az eredményeket!
________________________________________________________________________

Mai játékainkra, csakúgy, mint ezelőtt, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 21:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket holnap reggel tudjátok meg, ugyanígy, körlevélből – ha ma nem lesz baj a körlevélből -, de tapicska naplójában is megnézhetitek majd.

MINI-TEHETSÉGKUTATÓ, CERUZARAJZBÓL! (FIGYELMESEN OLVASD EL, MERT VÁLTOZOTT!!!)
A húsvét hétfő utáni keddig tart majd ez a játék és osk teve kérésére KÉTNAPONTA VAN egy-egy forduló, minden másnap mást kell rajzolniuk a továbbjutottaknak. Tehát az első fordulóra TEGNAP ESTE 21:00-ig lehetett nevezni; hogy kik jutottak tovább és mi lesz a feladatuk, a tegnapi eredményekkel egyött tudjátok meg. A fődíj itt is datolya, a nyertessel ezúttal is interjú készül majd a TTK Magazinba – de azt már csak a májusi számban olvashatjátok. Jó rajzolást, ügyesek legyetek!

További játékok:

1. VIRÁGOK SZÉPSÉGVERSENYE:
Itt a tavasz végre, a virágok "szezonja" - fotózd le kedvenc szobanövényedet, és töltsd fel a honlapra. Ha
nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a SEGÍTSÉG menüpontot! A játék fődíja datolya, a további helyezettek eurot nyernek!

2. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon egy számra 1 és 999 között! Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer.

ELKEZDŐDÖTT AZ ÁPRILIS TEHETSÉGKUTATÓ - a TTK legtehetségesebb paint-rajzosát keressük,amit olyan sokan vártatok már!
Az első fordulóra tegnap estig nevezhettetek - az, hogy ki jutott tovább ugyancsak akkor derül ki, ha fel tudunk menni a honlapra.

Várják leveleiteket a karaván felnőttjei:
Natasha, az állatorvosunk - tevéje Lucika7 -, akinek akkor írhatsz, ha gond van kisállatoddal. Ha saját egészségeddel kapcsolatos kérdésed van, Witaminnak írj, a doktor néninknek, ha pedig a szíveset nyomja valami, Hópihusnak, a szívdokinak!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!

FELHÍVÁSOK!!!
1. MELVICIA ISMÉT TOBORZÓ VERSENYT RENDEZ! A verseny leírása - szó szerint, ahogy ő elküldte:

"Újabb toborzó versennyel szeretnék kedveskedni nektek, és a karavánnak. A játék április 6-án indul. Nem kell külön jelentkezni, hanem a http://ttk-toborzo.wrz.hu/ honlapon kell majd elvállalni a tevéket. Éppen úgy fog működni, mint a rendes toborzó. Részleteket olvashattok a kari honlapján: http://ttkari.gportal.hu/gindex.php?pg=29843480 és a http://ttk-toborzo.wrz.hu/ oldalon.
Készüljetek! Április 6-19 között nagyon fogok számítani rátok!"

Akinek módjában áll, hirdessen az üzenőfalon is! Természetesen, ha valaki datolya hiányában nem tud hirdetni, nincsen semmi baj!

2. KÉREK MINDENKIT, AKINEK FELADATA VOLT AZ ÁPRILISI TTK MAGAZINBAN, KÜLDJE EL ÍRÁSÁT MÉG EGYSZER TAPICSKÁNAK, LEVÉLBEN!!! Ezt akkor is tedd meg, ha már egyszer elküldted!!! Sajnos a hétvégén a TC "parancsára" vírust irtottunk a gépünkön és ennek során megsemmisült a karavánhonlap jelszava - lekérni nem tudjuk, mert az e-mail cím, amire menne, régi, már nem él:( Tehát a már elkészült oldalakat megnyitni nem tudjuk, és nem tudunk új oldalakat betenni sem. A karavánhonlapot tehát átköltöztetjük egy másik honlapra - de ez természetesen időbe telik, így áprilisban a Magazin néhány napot csúszni fog – megjelenésének várható időpontja húsvét vasárnap. Egyelőre a játékokra még a régi helyen kell nevezni - ha meglesz az új honlap, tájékoztatunk benneteket!

3. Megjelentek az első tevék, akik meghaltak a karavánban a feloszlatás óta:( Ez azt bizonyítja, hogy nem gondozzátok tevéiteket:( HA NEM TUDOD GONDOZNI, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

FONTOS:
Sajnos fel kell arra is készülnünk, hogy netán ismét jelentkezik a karaván-oszlató őrült - bár ez egyre kevésbé valószínű: ebben az esetben tapit figyeljétek és abban a karavánban várunk benneteket, amelyikben ő van, akár ő éppen a vezető, akár nem! Csak így maradhatunk együtt, ha netán ismét feloszlatnának bennünket!

A karaván lelkes tagtoborzói:


tapicska és Hópihus (és Hópitapi)






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat