Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
körlevél 2009-03-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
körlevél 2009-03-31

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

A tegnapi napot a toplista 18. helyén zártuk, a Tevékeny Tevék létszáma 1.078! Ha régi Tevékeny Teve vagy, ám csak most értesültél a történtekről, most találtál vissza hozzánk, köszöntünk újra "itthon", ha csak most csatlakoztál, isten hozott a Tevékeny Tevék közt - a földkerekség legjobb csapatát választottad, meglátod magad is!

Tegnapi játékaink eredményei:
HÁZAK SZÉPSÉGVERSENYE:
1. Vanessa(sztár) (datolya)
2. Ducica (300 euro)
3. Miss Lilli baba (150 euro)

különdíjas:
Zäzi (50 euro)

(Azért nincs több helyezett, mert kicsit sokan vannak azok, akik "épp szeretnék eladni a házat, így letöltötték az internetről a ház hirdetésénél szereplő fotót"...)

EGYSZÁMJÁTÉK: 143

Mai játékainkra, csakúgy, mint ezelőtt, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket holnap reggel tudjátok meg, ugyanígy, tapicska naplójából.

1. HA KEDD, AKKOR ZSÁKBAMACSKA:
Képzelj magad elé 30 zsákot - ebből 15-ben nyeremény van (datolya, teve, eurok), 15 üres. Tippelj a honlapon egy számra 1 és 30 között - az lesz a nyereményed, ami abban a zsákban van. Azt, hogy melyik zsák mit rejt, senki nem tudja előre - a reggeli eredményhirdetésnél kiderül.

2. ÚJ JÁTÉK - ÁLLATKERT:
Ezután minden kedden állatkertbe megyünk, ahol igen érdekes állatokkal találkozunk majd - ma pl. egy tevemadárral. Őt kell lerajzolnotok; nevéből is látszik, hogy ő részben teve, részben madár. Képzeljétek el, milyen lehet és rajzoljátok le, paint-rajzzal, ceruzával, vagy ahogy tetszik! A képet a paint-rajzhoz töltsétek! Ha nem boldogulsz, olvasd el a honlapon a segítségnél, mit kell tenned! A játék euro-nyereményekért folyik.

TEHETSÉGKUTATÓ:
Lezárult a márciusi tehetségkutató - a TTK legtehetségesebb történetírója Patás Rami lett! Jutalma egy datolya és interjút olvashattok vele az áprilisi TTK Magazinban, majd, ha megjelenik.

ELKEZDŐDÖTT AZ ÁPRILIS TEHETSÉGKUTATÓ - a TTK legtehetségesebb paint-rajzosát keressük,amit olyan sokan vártatok már!
Az első fordulóra vasárnap 18:00-ig nevezhettek a honlapon, a tehetségkutatónál (NE TÉVESSZEN MEG SENKIT, HOGY TÖRTÉNETÍRÓ VAN MELLÉ ÍRVA - az sajnos úgy is marad) - bármilyen témájú képet rajzolhattok.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Púpos nyuszó 500 napos lett

Köszönjük azt a sok-sok szavazatot, amivel tapira és Hópihusra szavaztatok tegnap reggel, mikor megtudtátok, hogy egy félbolond azzal kezdte a napját, hogy 10-10 nullás szavazatot küldött rájuk! :D

FELHÍVÁSOK!!!
1. Toborozzatok ma is! Soha nem volt fontosabb, mint most, hogy mindenki toborozzon (az újak kedvéért mondom: ehhez segítséget találtok a honlapon a toborzó menüpontban, de fordulhattok Melviciához is - ő karavánunk toborzás-felelőse). Mutassuk meg a világnak, mire képesek együtt a Tevékeny Tevék!
Akinek módjában áll, hirdessen az üzenőfalon is! Természetesen, ha valaki datolya hiányában nem tud hirdetni, nincsen semmi baj!

2. KÉREK MINDENKIT, AKINEK FELADATA VOLT AZ ÁPRILISI TTK MAGAZINBAN, KÜLDJE EL ÍRÁSÁT MÉG EGYSZER TAPICSKÁNAK, LEVÉLBEN!!! Ezt akkor is tedd meg, ha már egyszer elküldted!!! Sajnos a hétvégén a TC "parancsára" vírust irtottunk a gépünkön és ennek során megsemmisült a karavánhonlap jelszava - lekérni nem tudjuk, mert az e-mail cím, amire menne, régi, már nem él:( Tehát a már elkészült oldalakat megnyitni nem tudjuk, és nem tudunk új oldalakat betenni sem. A karavánhonlapot tehát átköltöztetjük egy másik honlapra - de ez természetesen időbe telik, így áprilisban a Magazin néhány napot csúszni fog:( Egyelőre a játékokra még a régi helyen kell nevezni - ha meglesz az új honlap, tájékoztatunk benneteket!

FONTOS:
Sajnos fel kell arra is készülnünk, hogy netán ismét jelentkezik a karaván-oszlató őrült - bár ez egyre kevésbé valószínű: ebben az esetben tapit figyeljétek és abban a karavánban várunk benneteket, amelyikben ő van, akár ő éppen a vezető, akár nem!

A karaván lelkes tagtoborzói:


tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat