Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
2009-05-01, péntek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
2009-05-01, péntek

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra, csakúgy, mint eddig, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni!

1. TEVEKERESŐ:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
19:30-kor körlevélben megkapjátok 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened TAPICSKÁNAK (NEM HÓPITAPINAK!!!) minél gyorsabban, levélben! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurokat.

2. PAINT-RAJZ:
A ballagások ideje van - lepjük hát meg a ballagókat szép paint-rajzokkal; ezek értelem szerűen ballagással legyenek kapcsolatosak! A játék euro-nyereményekért folyik!

3. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje VIRÁGOT KÖT! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

4. TÖRTÉNETÍRÓ:
Ballagási történetet kell ma írni - ha most ballagtál, arról, milyen volt elbúcsúzni iskoládtól, miért szerettél oda járni (hisz gondolom, az évek alatt azért sok-sok kellemes emléked maradt); ha még nem ballagtál, engedd szabadon a fntáziéádat és képzeld el, milyen lenne, ha most el kéne hagynod iskoládat! A játék euro-nyereményekért folyik!

5. CERUZARAJZ - sokak kérésére:
Ma a ceruzarajz is a ballagáshoz kapcsolódik. Rajzolj valamit ebben a témában, majd fotózd le vagy szkenneld be, a végén töltsd fel a honlapra. Ha nem boldogulsz, olvasd ela SEGÍTSÉG menüpontot, ott megtalálod, mit kell tenned! A játék euro-nyereményekért folyik!

6. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon 1 számra 1 és 999 között.Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

TEHETESÉGKUTATÓ:
Kezdetét vette a májusi tehetségkutató - ezúttal a legtehetségesebb fejléc-készítőt keressük. Az 1. fordulóra vasárnap este 18:00-ig nevezhettek a honlapon, ugyanott, ahol az áprilisira neveztetek. A fejlécek az 1. fordulóra bármilyen témájúak lehetnek. Minden teve csak egy fejléccel nevezhet, de ha több tevéd van, indulhatsz mindegyikkel.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- 2osztály 300 napos lett
- Lola1993 600 napos lett
- Mininő gazdija névnapját ünnepli

Már az iwiwen is megtalálhatók a Tevékeny Tevék! Lépj be a klubba te is!

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Hát, tevék, rövid életű volt a 16. helyezésünk: egy napig tartott - reggelre ismét 17-ek vagyunk:( Tessék szorgalmasabban toborozni, ha előrébb akarunk kerülni!

Teve georg új fórumot készített a karavánnak: http://ttkari.forumx.hu/.

FELHÍVÁSOK:
1. Kérek minden tevét, akinek feladata van a májusi Magazinban, még a mai napon küldje azt el, mert különben nem tud benne lenni a Magazinban! Ügyeljetek rá, milyen munkát adtok ki a kezetek közül: azt csináljátok, ami a feladatok volt, figyeljetek a helyesírásra és a tartalomra is! (Bizony, van néhány teve, akinek a munkája nem lesz benne a Magazinban, mert nem érte el azt a színvonalat, amit jó szívvel beletennék...)

2. Akiknek összegyűlt a 3 (vagy esetleg több) datolyájuk, a mai naptól jelentkezhetnek levélben TAPICSKÁNÁL, mától küldjük őket! Kérlek, akkor is írj, ha ezt már az előző napokban megtetted! A levélben benne kell lennie annak, milyen játékokon nyerted a datolyákat, ha zsákbamacskán, annak is, a honlap hányadik oldalán van a nevezésed.

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat