Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
kedd, 2009-06-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
kedd, 2009-06-30

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket este tudjátok meg, körlevélből.

1. ZSÁKBAMACSKA:
Képzelj magad elé 30 zsákot - ebből 15-ben nyeremény (datolya, teve, euro) van, 15 üres. Tippelj a honlapon egy számra 1 és 30 között - az lesz a nyereményed, ami az általad tippelt zsákban van. Azt, hogy melyik zsák mit rejt, senki nem tudja előre, az eredményhirdetésnél kiderül.

2. ÁLLATKERT:
Ma ismét állatkertbe megyünk - ma egy igen furcsa állattal találkoztunk, egy rókacsával. Mint a nevéből is láthatod, félig róka ő, félig kacsa. Őt kell lerajzolnod paint-ben és nevezni vele a honlapon. (Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a honlap használata menüpontot, ott leírtuk, mit tégy!) A játék euro-nyereményekért folyik, nevezni a paint-rajznál tudsz.

TEHETSÉGKUTATÓ:

Tegnap elindul a júliusi - közkívánatra ceruzarajz lesz! Nem csak csak ceruzával rajzolhattok: zsírkrétával, filctollal, vagy akár festhettek is; mindegy, mit használtok, csak ne számítógéppel dolgozzatok! Az első fordulóba bármilyen témájú rajzzal nevezhettek (minden teve csak eggyel), nevezési határidő: vasárnap 19:00. Nevezni a honlapon tudsz!

FOLYTATÓDIK A NAGY NYÁRI TEVEKERESŐ-BAJNOKSÁG!!!
Akit érdekelnek a szabályok, a karavánnaplóban megtalálja. A ma esti forduló 19:30-kor lesz, ma már csak az a 15 teve játszhat, akik tegnap továbbjutottak, vagy azok, akik a múlt héten hétfőn továbbjutottak, de utána elutaztak vagy valami miatt már nem neveztek a keddi fordulóra – ők most folytathatják.

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban.
Ma indul a 2. turnus, arra már nem tudsz jelentkezni, de ha táborozni szeretnél, már jelentkezhetsz a 3. turnusra a honlapon.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Tüncsíí 100 napos, 100 napja Tevékeny Teve
- Púpospajtás 100 napja Tevákeny Teve
- Royal Flush 1 éves lett (365 napos)
- Little Princess baba gazdija névnapját ünnepli
- Teve Teve Folti is 100 napja Tevékeny Teve
- Varázslatos32, Ormány32 és Rebeka összes tevéi, akiknek a neve 32-re végződik, 100 naposak lettek

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! Kicsit szorgalmasabban kellene toborozni, tevék, mert ebből így nem lesz 12. hely:(!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat