Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
hétfő, 2009-06-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
hétfő, 2009-06-29

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

Mai játékok:

1. HÁZI KEDVENCEK SZÉPSÉGVERSENYE:
Fotózd le kiskedvencedet és nevezz vele a honlapon – ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a „honlap használata” menüpontban, mit kell tenned!

2. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon egy számra 1 és 999 között - aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

TEHETSÉGKUTATÓ:
Tegnap véget ért a júniusi tehetségkutató, a TTK legtehetségesebb fotósa Pufika lett!

Ma elindul a júliusi - közkívánatra ceruzarajz lesz! Nem csak csak ceruzával rajzolhattok: zsírkrétával, filctollal, vagy akár festhettek is; mindegy, mit használtok, csak ne számítógéppel dolgozzatok! Az első fordulóba bármilyen témájú rajzzal nevezhettek (minden teve csak eggyel), nevezési határidő: vasárnap 19:00. Nevezni a honlapon tudsz!

FOLYTATÓDIK A NAGY NYÁRI TEVEKERESŐ-BAJNOKSÁG!!!
A menete a következő:
4 hétig fog tartani, minden hétköznap este 19:30—kor körlevélben elküldjük 10 teve leltári számát, az ő nevüket kell majd megkeresni. Az 1. fordulón bárki részt vehet (NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!), de a további fordulókon már csak azok, akik továbbjutnak, ugyanúgy, mint a tehetségkutatón. Minden pénteken meglesz a 3 heti győztes – ők már a következő héten nem nevezhetnek, ők már biztos továbbjutók. Az 1. hétnek pénteken vége – következő hétfőn kezdődik a 2. hét. A hétfői fordulón ismét bárki játszhat majd (kivéve az előző hét 3 győztesét!), az azt követőkön ismét csak a továbbjutók. Péntekre ismét lesz 3 győztes, ők már szintén biztos döntősök. A 3. héten hétfőn megint bárki játszhat, majd péntekre ismét meglesz a 3 győztes – és a 4. héten ugyanez. Az 5. hétre 12 döntősünk lesz – az 5. héten már csak ők játszanak – közülük kerül ki a pénteki győztes! Ha nyaralni mész vagy táborba, akkor is tudsz játszani, hiszen ha pl. az 1. héten eljutottál szerdáig, de akkor elutazol, ott megállhatsz, és a következő hét szerdáján csatlakozhatsz a versenyzőkhöz! A nyeremény természetesen datolya, egy interjú a TTK Magazinban – és a „karaván legtehetségesebb tevekeresője” cím.

TEHÁT A MA ESTI FORDULÓRA BÁRKI NEVEZHET, KIVÉVE AZT A 3 TEVÉT, AKIK A MÚLT HÉTEN A DÖNTŐBE JUTOTTAK - HISZ ŐK MÁR DÖNTŐSÖK.

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban.
Ma indul a 2. turnus, arra már nem tudsz jelentkezni, de ha táborozni szeretnél, a mai naptól jelentkezhetsz a 3. turnusra a honlapon.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- TTK Alice 1 éves (365 napos)
- Muki Puki (600 napos)

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! A Tevékeny Tevék létszáma ma reggelre 2.527, helyünk a toplistán a 13, még mindig:( Kicsit szorgalmasabban kellene toborozni, tevék!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat