Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
2009-04-19, vasárnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
2009-04-19, vasárnap

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra csakúgy, mint eddig, a karaván-honlapon tudsz jelentkezni (www.ttkari.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor körlevélből tudjátok meg! Ekkor tudjátok majd meg a tegnapi játékok eredményeit is, addig legyetek türelemmel!

1. VICCVERSENY:Nevezz egy viccel a honlapon, ügyelve arra, hogy senki jóérzését ne sértsd vele és témája se legyen "18 éven felüli"! A legjobb jutalma datolya, a további helyezettek eurot kapnak.

2. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje KÉZENÁLL! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

3. MONDATVERSENY:
Megadok 5 szót, ezek (vagy ragozott alakjaik) felhasználásával írj egy mondatot. A játék euro-nyereményekért folyik.

pizsama, fürdőkád, rántotta, napsütés, trolibusz

4. ÁLLATKERT:
Ma ismét állatkertbe megyünk - ismét egy furcsa állattal találkozunk: egy nyuszicicával. (Mint a neve is mutatja, ő félig nyuszi, félig cica.) A feladat: készíts egy paint-rajzot, ami egy nyuszicicát ábrázol és nevezz vele a honlapon! (Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd e a honlapon a SEGÍTSÉG-et, ott leírtuk, mit tégy.) A játék euro-nyereményekért folyik, nevezni a paint-rajznál tudsz.

5. BILLENTYŰRAJZ:
Nevezz a honlapon egy saját készítésű billentyűrajzzal, ami egy nyuszicicát ábrázol! A játék euro-nyereményekért folyik!

6. TÖRTÉNETÍRÓ:
Írjatok le mindent, amit szerintetek egy nyusziciáról tudni kell: hol él, mekkora, mit eszik, milyen természete stb. - mindezt egy jó kis történet formájában! A játék euro-nyereményekért folyik.

PAINT-RAJZ TEHETSÉGKUTATÓ:
Tavább jutottak:

GaLadriel, Púpos Jordan, Gagyi tevve, green, brown, Fegedűs Florina, Katzer (Kacor), Tevikeh, Porcukrocska, Coca, Bundás Banán, Ágicica baba, MasterPupu

Ti már nehezebb feladatot kaptok, a ti rajzaitokon az alábbi dolgoknak kell szerepelni:

Ez egy tájkép lesz, de - legyen rajta egy patak, amin átível egy híd, a hídon menjen át egy teve. A patakban legyen 2 hal, a patakparton 5 szál virág. A virágok mellett labdázzon 2 gyerek: egy fiú és egy lány. A háttérben legyen egy bokor, a bokor mellett a húsvéti nyuszi fessen piros tojást! Az égen süssön a nap, de legyen bárányfelhő és szivárvány is! Ja, és a patakparton szaladgáljon egy kutya!

Na, jó munkát - ezzel boldoguljatok! :) (Töltsétek már fel a rajzaitokat, olyan kíváncsiak vagyunk!)

Nevezési határidő: MA 18:00 - VIGYÁZZATOK, LE NE MARADJATOK!

MA ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI!
Rendelésének ideje: 17:00-18:00, helye: karaván fórum. Mai témánk: "Szerelmes lettem egy lányba, ezt meg is mondtam neki, de kiderült: neki már van barátja. Mit tegyek?" Ahogy megszoktátok, a rendelés témájáról délután részletes levelet kaptok majd!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!

FELHÍVÁSOK!!!
1. MELVICIA ISMÉT TOBORZÓ VERSENYT RENDEZ! A verseny leírása - szó szerint, ahogy ő elküldte:

"Újabb toborzó versennyel szeretnék kedveskedni nektek, és a karavánnak. A játék április 6-án indul. Nem kell külön jelentkezni, hanem a http://ttk-toborzo.wrz.hu/ honlapon kell majd elvállalni a tevéket. Éppen úgy fog működni, mint a rendes toborzó. Részleteket olvashattok a kari honlapján: http://ttkari.gportal.hu/gindex.php?pg=29843480 és a http://ttk-toborzo.wrz.hu/ oldalon.
Készüljetek! Április 6-19 között nagyon fogok számítani rátok!"

Akinek módjában áll, hirdessen az üzenőfalon is! Természetesen, ha valaki datolya hiányában nem tud hirdetni, nincsen semmi baj!

2. Megjelentek az első tevék, akik meghaltak a karavánban a feloszlatás óta:( Ez azt bizonyítja, hogy nem gondozzátok tevéiteket:( HA NEM TUDOD GONDOZNI, NE HAGYD MEGHALNI!!! ÚJRA MŰKÖDIK AZ ÁRVAHÁZ – ADD BE ODA! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is; hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

3. Ha még nem olvastad, olvasd el Magazinunk áprilisi számának eddig megjelent oldalait - a legújabb a 8. oldalon az interjú Melviciával! (www.stab-house.gportal.hu)
EZ A SZÁM SAJNOS ÍGY MARAD, mert nincs időnk és módunk a többi írást beletenni - a feloszlatások és Hópihus betegsége, valamint a karavánhonlapunk jelszavának megsemmisülése miatt alakult így. Akik munkája nem került bele, benne lesz a májusi számban, aminek a készítéséhez nemsoká hozzálátunk.

HA FELADATOT SZERETNÉL A MÁJUSI SZÁMBAN, MA MÉG JELENTKEZHETSZ TAPICSKÁNÁL LEVÉLBEN!!! (Hogy mi lesz a feladatod, azt még nem mem tudod meg!)

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat