Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
hétfő, 2009-07-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
hétfő, 2009-07-13

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket este tudjátok meg, körlevélből.

Mai játékok:

1. TEVÉK SZÉPSÉGVERSENYE:
Keress otthon bármit, ami teve, vagy amin teve van (plüss tevét, kistestvéred tevemintás ruháját, hátizsákot, utikönyvet vagy amit éppen találsz; ha nem akad semmi, végszükségben rajzolj egy tevét! Fotózd le, amit találtál és töltsd fel a szépségversenyhez (FIGYELEM: AZ INTERNETRŐL VETT TEVÉK NEM ÉRVÉNYESEK!) – ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlapon a „honlap használata” menüpontban, mit kell tenned!

2. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon egy számra 1 és 999 között - aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

TEHETSÉGKUTATÓ:
A héten továbbjutottak:

blablabla, ginevra, Netike, Viky teve, Dr. Ell, aDaisy, Cicer, Melvicia, Citrompor, Isabella swann, Pombermaci, Mercy 2000, Muki Puki, II. Aramella

Öröm volt nézni a festményeiteket, nagyon-nagyon ügyesek vagytok:)

Akik most estek ki, vigaszdíjként 200-200 eurot kapnak. A következő fordulóra már csak a továbbjutóktól várunk képeket – ezúttal pasztellkrétával vagy zsírkrétával kell egy állatot rajzolnotok. Csak azokat a munkákat tudjuk elfogadni, amit ezekkel rajzoltok!

FOLYTATÓDIK A NAGY NYÁRI TEVEKERESŐ-BAJNOKSÁG!!! UTOLSÓ HÉT – A JÖVŐ HÉTEN DÖNTŐ!!!

A szabályokat a karavánnaplóban megtalálod! A MA ESTI FORDULÓRA BÁRKI NEVEZHET, KIVÉVE AZOKAT A TEVÉKET, AKIK MÁR A DÖNTŐBEN VANNAK! A ma esti fordulóra 20:00-kor küldjük a tevéket!

VIRTUÁLIS TÁBOR
Idén nyáron ismét megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott virtuális tábor-sorozatot! Akik már akkor köztünk voltak, jól tudják, mi az, az új belépők elolvashatják a karavánnaplóban.
Ma indul a 4. turnus, arra már nem tudsz jelentkezni, de ha táborozni szeretnél, a mai naptól jelentkezhetsz aZ 5. turnusra a honlapon.

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek!

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Tevuska vezeti, neki írj!

Ha nyaralni mész és ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld, hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt Apróságom vezeti, neki írj! HA NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET, AKKOR IS ÍRJ NEKI, HISZ FÖLÖSLEGES, HOGY KETTEN GONDOZZÁTOK!

Toborozzatok ma is szorgalmasan! A Tevékeny Tevék létszáma ma reggelre 2.500-nál iskevesebb, helyünk a toplistán a 13, még mindig:( Kicsit szorgalmasabban kellene toborozni, tevék!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat