Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kira O.o naplója


tapicska [282751 AL], gazdája kira O.o
szombat, 2009-05-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282751
szombat, 2009-05-16

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. ÁLLATKERT:
Ma ismét állatkertbe megyünk - ma egy igen furcsa kis állattal találkozunk: egy csirkenguruval. Ahogy a nevéből is látszik, félig csirke ő, félig kenguru – őt kell ma lerajzolnotok. (Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el honlapunkon a „honlap használata” menüpontot, ott leírtuk, mit kell tenned!) A játék euro-nyereményekért folyik, nevezni a paint-rajznál tudsz.

2. RÍMFARAGÓ:
Nevezz egy SAJÁT költeménnyel a honlapon – ezúttal a barátságról szóljon a versed! A legjobb vers jutalma datolya, a további helyezettek eurot kapnak.

3. TÖRTÉNETÍRÓ – sok teve kérésére:
Ma írjatok a csirkenguru-ról egy történetet, mutassátok be, hol él, milyen, mit kell róla tudni! A játék euro-nyereményekért folyik!

4. TEVEKERESŐ – sokak kérésére, úgy látszik, ez lett az egyik kedvenc játékotok:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
15:00-kor körlevélben elküldöm 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened HÓPITAPINAK (már nincs hibernálva, már tudtok neki levelet küldeni) minél gyorsabban, levélben! A leggyorsabb helyes megfejtő datolyát nyer, a következő 2 teve eurokat.

5. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje LÉPCSŐZIK. Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

6. MESELÁNC – ismét csak sok teve kérésére, ez tűnik a másik kedvenceteknek:
A honlapon, a meseláncnál elkezdek egy mesét, megírom az első 2 mondatát. A következő nevezőnek tovább kell alakítani a történetet, újabb 2 mondattal, a még következőknek újabb 2-2 mondatokkal. (Ügyelj arra, hogy mondataid tartalma kapcsolódjon az előtted lévő teve mondataihoz, hogy a mese lánca ne szakadjon meg!) Estére meglátjuk, mivé alakult a történetünk - akik rész vesznek a játékban, 50-50 eurot nyernek, a kész történetet pedig holnap már olvashatjátok a karavánnaplóban.

TEHETSÉGKUTATÓ:
Az alábbi tevék jutottak tovább:

kill. hannah, Heléna Roxána, [Little], Gonosz siryn, VánDorka, Master Pupu, Melvicia, Asih, Dr. Zizi, Porcukrocska, Tekyla, Mazsih, Mályvacukor, Gumicuki, Púpos Patás Joni

Akik most nem jutottak tovább, vigaszdíjul 200-200 eurot kapnak!

A mostani forduló feladata – a továbbjutottaktól vasárnap 18:00-ig várjuk a fejléceket:

A fejlécet Taylor Momsen-ről kell csinálni. Aki nem találna róla képeket, itt egy galéria: http://www.taylor-momsen.net/pictures/index.php

MA DÉLUTÁN ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI!
A mai rendelés témája: „Az osztálytársaim utálnak, sőt, sokszor durván bántanak is – utálok ezért suliba járni.” A rendelés helye: karaván fórum, időpontja: 17:00-18:00
A rendelés kezdete előtt a témáról részletes levelet kaptok majd, ahogy megszoktátok már!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- Miss Szahara 100 napos lett
- Pombermaci gazdija 14. szülinapját ünnepli
- teve picúr 800 napos lett
- Zsofa009 gazdija névnapját ünnepli

HA NEM TUDOD GONDOZNI TEVÉDET, NE HAGYD MEGHALNI, ADD BE AZ ÁRVAHÁZBA!!! Minden teve megérdemli, hogy élhessen, és szerető gazdi gondoskodjon róla – a tiéd is, hisz egykor szeretted őt, nyilván azért hoztad létre! Ha árvaházba akarod adni tevédet, tapicskának írj, ennyit: a teve neve, jelszava, árvaház. Neked egy háromszavas levél – tevédnek az élet!

Reggelre karavánunknak 1.518 tagja van, helyünk a toplistán a 16., tegnap 53 teve lépett be, 4 lépett ki, 2 halt meg, egy tevét pedig ide nem illő viselkedése miatt ki kellett tennem a karavánból.

Sajnos úgy alakult, hogy ma is meg kell válnunk egy tevétől – olyan valakitől, akit mindannyian ismertetek, szerettetek és tiszteltetek. Pudding az és az ő összes tevéi, aki sajnos érdemtelennek bizonyult a tiszteletre (a csetesek már tudják, hogy hamis – és igen súlyos – vádakkal illette tapicskát és Hópihust, a lelkiismerete pedig olyannyira nem tiszta, hogy nem mert az általunk ismert tevéi valamelyikével elénk állni, hanem eddig ismeretlen tevéjével saját nem létező unokatestvérének kiadva magát, próbált újabb vitát szítani). Sajnálom, hogy csalódnunk kellett valakiben, akit barátunknak hittünk:(

FELHÍVÁSOK:
1. Ha feladatot szeretnél a júniusi TTK Magazinban, ma és holnap tudsz jelentkezni Hópihusnál levélben. Minden jelentkező fog feladatot kapni, ám az csak kedd szerda felé derül majd ki, kinek pontosan mi lesz a dolga!

2. Kérem azokat a tevéket, akik esetleg tegnap vagy ma datolyát rendeltek tevéiknek, jelezzék nálunk, nekik sikerült-e! (Én már tegnap óta próbálom, de nem mennek el az SMS-ek.)

Már az iwiwen is megtalálhatók a Tevékeny Tevék! Lépj be a klubba te is!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus (és Hópitapi)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat