Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
BOLONDOK NAPJA! Itt a világvége!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
BOLONDOK NAPJA! Itt a világvége!

Hát, a világvége talán mégsem, de ki tudja...
A lényeg,h "aranyos" "tréfákkal" telt ez a nap is, báááááárrrr, lehetett volna jobb is:/
Húúúúúú, ha én ezt tudom, h ma lesz, PONT ma, pénteken, April 1st, akkor komolyan mondom, megbütyköltem volna a naptárat, vagy az órarendet. A mai nap:
Tesi, Tesi, Fizika, Matek,(angolosoknak-->) Informatika (németeseknek német) és a drága osztályfőnöki.
Hát mit mondjak, tesi előtt a dinka Baaláázs befújt egy-két lányt vmi spray-vel, de nem volt vmi jó"illata". Aztán csokitojást dobáltak az öltözőbe, amiben víz volt. (ennél jobbat nem is tudtak kitalálni)
DEEEE!!!!! A csajok igen... A Pálinkás( Tanárúr, Pálinkás Gábor) Fiat punto-ját szépen kidekorálták wcpapperrel:D egyszóval tuti volt az egész:DDD
Amikor vitt a gimibe a busz minket, ő észrevette a szép kocsiját, és utánunk nézett... mi meg csak nevettünk és integettünk... mire visszaért a suliba, már nem volt wcpapiros a kocsija:( :)
az ofőnek írtam egy lapot: Boldog április elsejét! 7.a
és mellé egy cukrot tettem. arra kötöttünk egy damilt, amit megint csak én hoztam (wehehe:D) és megfogta vki. mikor a tanárnő el akarta venni, megrántották:)) aztán mivel sajnos a "rossz" diákokkal helyet kellett cserélnem a padtársammal, így a leghátsó padba kerültünk pár hónapja, és így egy "köpésre" volt a konektor. és háát, hoztak discman-t, meg 2 hangfalat, amit csatlakoztattak, és bedugtuk a konektorba. eltakartuk kabáttal a vezetéket, és óra közepén bekapcsoltuk:D az ofőnket naon bírom, ő érti a viccet, de az egyik tanár, háát, inkább csak annyit mondok, hogy szinte megfenyegetett minket. el akartuk dugni a krétát, erre ő ezt mondt: ha én tréfállak meg titeket, abban nem lesz köszönet. nahát! micsoda dolog ez. és mindenre pipa lett, szal senki nem értette, mi a baja, semmi durva nem volt. azt mondta:ő megérti a tréfát, de vannak határai. hát, mi jóval a határon bellül voltunk,de máris undok lett. a matektanárnál, a leghátsó padokba űltünk, neki háttal. bejött, mi felálltunk, megint csak háttal. a krétáknak bezzeg vmi fojtán nyomuk veszett:)) és a tanár így diktált:) ha hátra, azaz előre akartunk fordulni (a tábla felé) azt mondta, FORDULJATOK ELŐRE) HÁT még ilyet!:) de ő vette az adást legalább, és naon ari volt. infon nem volt semmi kül(önös), helyet akartak cserélni velünk a németesek, mert dogát írtak volna, mi meg neteztünk volna, de a tanár lehívta őket, h menjenek dogát írni. kaja előtt ráírtam a bnőmmel egy papírra: ELADÓ! ÉRDEKLŐDNI A TULAJDONOSNÁL! és az ofő ablaktisztítóra csiptettük. ááá:))) tavaly a köritanár elsején dogát iratott. "vegyetek elő egy lapot! első kérdés: Holnap írjuk meg a dolgozatot.!" áá:) ezek a tanárok:) de az még általános volt... ez meg már gimi:) majd 12-dikben. húú, mi lesz akkor. káosz, és szuper április elseje:) ez tuti:D na ennyi fért ide, ennyit még nem írtam sose!:)
ne hella.
puszy
vica



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat