Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
oups im bored again

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
oups im bored again

egyre jobban unom és semmi de semmi kedvem nincs visszaülni tanulni.. ma a némettel kezdtem inkább, mert este annyira elszáll belőlem a lélek, h egyszerűen felekel és otthagyom, kimegyek az udvarra összecsípetni magam a szúnyogokkal,aztán zenét hallgatok, végül úgy döntök, hogy elmegyek hajatmosni, aztán visszaülök a gép elé. de délelőtt meg a kaját vártam, szóval sehogy sem jó:D az a gáz,hogy.. szerda,csütörtök,péntek.. plusz kedden pár magyar.. ennyi napja tanulom ezt a 3 tárgyat, és MÁR kész vagyok tőle.. jobban kikészít,mint az egy hónapos töri, vicc nélkül.. többieknek ma van vége a sulinak? mázlisták.. nemakarokegyetemistalenniii:|


kiadta meg a számom?:o :D épp az ébresztést állítottam, úgyh sikeresen kinyomtam.. nézem,30as,kiez.. aztán újrahív,felveszem.. és a tanárnő volt:D 7 perc:DD nem voltam elég lelkes, de mondtam,hogy már volt 2 napom kiörömködni magam:DDDDD meg h kéne csokor az elnöknek? anitának írtam ezügyben,úgyis ott lakik mellette úgyh az osztpénzből kéne venni v nemtom, én nem is hallottam még erről, aztán lehet h az ofő már informált vmi érintettet..

holnap reggel beszkennelem,jó? felis írom,most, azonnal!. megtörtént:]

legyenmár kedd..dél? addigra végzek,bár már 10re is sztem. és a tnő mondta h a faktosok szóbelijére be akar ülni.. de ffantasztikus:D mikor bementem,alig voltak bent páran (tavaly angolon).. mikor odakerültem a padhoz,már bent ült a fél tanári kar.. és engem zavar:v áááááááá. most akk kedden elv kérhetném megint,h jó tételt húzzak,de nem vagyok telhetetlen,törinél tökéletesen elég volt. aztán majd kiderül..

na akkor itt is megörökítem a hónap felfedezettjét. a kiabálást tudnám hanyagolni, de a refrént imádom.

http://www.youtube.com/watch?v=ZiLwrFI5Fv8
a feje is olyan ijesztő általában,bár láttam rosszabbat is,mint amilyen a klippben..:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat