Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
O_o

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
O_o

vivikének mindjárt névnapja (köszi h szóltál:D tudtam h dec.2, csak néha elvesztem az időérzékem,aztán..) szóval vmit kikéne találnom. btyám kapott új mobilt, 5310-est? nemtudom. de tökjól néz ki meg nagyobb a memója (enyém 2MB-os. nem vicc:S), van hozzá kis hangszóró,minden.beraktam a kártyámat és v egy órát játszottam rajtaa. várost építettem:G nézem az asztalt.. vmi furcsa. hát nincs itt a laptop. köszianya*.* úgyh most nagygépezek ollé. megírtuk a fizikát. ha a számolást nem rontottam el, akkor jó lett. etikán videót néztünk és nagyon durva volt:S:S:S
kísérlet. fizettek embereknek. azok beültek egy géphez és kérdéseket tettek fel a beépített embereknek. két külön szobában voltak, de a hang áthallatszott. és ha rossz választ adott a beépített ember, akkor aki kérdezett, annak megkellett nyomnia egy kapcsolót és áramot vezettek a felelőbe. és egyre nagyobbat. és a végén már a halálos nagyságú áram is volt. és persze nem rázták meg az embert, csak
átkiabált h segítség,engedjenek ki, rendetlenkedik a szívem, segítség.. szóval direkt rosszakat válaszoltak, és egy csomó ember elment a halálos áramig is:S pedig amikor tippeltek a kutatók h milesz az eredmény, azt mondták, h max 1 ember megy el addig, és ő szadista hajlamú.. ehhez képest.. szóval ez nagyondurva.. h az engedelmesség is ilyen durva lehet.. megh mutattak egy téglalapot meg még mellette 3at. és h melyik uolyan magas mint az első. volt 9 beépített ember, aki a c választ mondta, pedig egyértelműen látszott, h a B a jó válasz. és a szegény ember aki nemtudta h a többiek beépítettek, ő is a B-t mondta.. csakh ne tűnjön ki. mert aztmondták neki h ez egy vizuális nemtommit vizsgálű kísérlet. hát ez nagyon durva. h az ember tudja mi az igazság és mégis belemegy mások hülyeségébe (pl diktatúra,öldöklés), csakmert a közösség jónak látja azt.. hát.. :S..


I just don’t know what to do..
God I’m calling you
Send an angel send two!
I want a move but I’m trapped in the outer room
I know you hear me clearly I’m weary
Come and fill me with your power heal me

Wish I could show you all the pain inside me

eza szám.. egy része kicsit rappes, és ugyebár nemvagyok rappárti, de ezt hallgatom már egész héten. vmiért nagyon megszerettem

http://www.youtube.com/watch?v=O0XR0Mv94Qo
ez nagyon szép verzió:)

nah elküldtem az ofőnek a "még egyszer"t. remélem névtelenül rakja ki. nem mintha vki megnézné a suli honlapját úgyh. meg jótanuló jósportoló.. hát vivikének még ottvan az nbIes 2. helyezés, de nekem kb semmi úgyh mind1

látom fölösleges írnom is:) meg csörgetni meg sms meg minden.

holnap csak 3 óránk lesz, utána vmi hangversenyre kell beülnünk. nem hiszem h az én ízlésem 10es skálájának 7es fokát megközelíti majd, de jobb,mint angol,német,osztfőnöki.
jövő csütörtökön meg szekszárdon lesz munkácsy kiállítás. és mivel nemsokára babitsot vesszük, lehet elmegyünk a babits házba is. a munkácsyra nincs sok kedvem menni, dehát fakt miatt..


néha a másikat úgy akarjuk boldoggá tenni, hogy elengedjük. miközben tudnánk sokkal egyszerűbben is..
de ha te így akarod. nemkell ezért nem jönnöd. nem kell írnod, és én nem fogom számonkérni.

ki dönti el, hogy mi a jó és mi a rossz?


Istenem, amikor egyszer megkérdeztem, mért azt válaszoltad?
__________________________________________
Ez a legnagyobb csapás, mellyel a végzet embert sújthat. Vágy, másnak lenni, mint aki és ami vagyunk: ennél fájdalmasabb vágy nem éghet emberi szívben. Mert az életet nem lehet másként elviselni, csak azzal a tudattal, hogy belenyugszunk mindabba, amit magunknak és a világnak jelentünk.”
(Márai Sándor: A gyertyák csonkig égnek)

“Ímé, boldog ember az, a kit Isten megdorgál; azért a Mindenhatónak büntetését meg ne utáljad! Mert ő megsebez, de be is kötöz, összezúz, de kezei meg is gyógyítanak.” (Jób 5: 17-18 )

“Más hibáinak elviselésében türelemre törekedjél, mert benned is elég sok van, amit másnak kell eltűrnie.” (Kempis Tamás)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat