Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-12-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-12-15

tesin elvoltunk. szegény tanár úr engem tanítgatott fejenállni, de egyedül nem tudok,mert egyszerűen félek addig fellökni a lábam.. szóval ő megfog,aztán utána már megtudok állni pár mpig. de azért értékelheti, hogy most itthon is megpróbáltam az ágynál,szintén féltem,nem ment. am meg egész tesin a maci meg én voltunk a szivacsnál,többiek röpiztek vagy nem csináltak semmit. ja meg vivike is volt egy ideig. és háh,sikerült az,ami először nem és tökre örültem. a mackónak meg nem, és kb ilyen az,mikor én próbálok vmit, a többieknek tök természetes és egyből sikerül tökéletesen, én meg ha belepusztulok sem tudom megcsinálni.
ez a jani..:D olyan hülye:D épp szóbakerült h vmelyik osztályhoz mennek oszt.kép fényképezésre.. és h akkor nekünk nem szólt senki?:O aztán kiderült, h tegnap bejött vmi nő, kérdezte h akarunk e fényképezést, a jani meg mondta, h nemrég voltunk (a TABLÓsnál:@) és h akkor biztos nem kell.. szal szépen lemondta a fényképezést nekünk:D úgyh mindenkiinek lesz oszt.képe,csak a drága 12.a-nak nem. én mondjuk szerettem volna (nem az én fejem miatt), dehát akkor mind1,majd csinálunk sima géppel.

Örömmel értesítjük valamennyi vizsgázónkat, hogy a 2009. október 17-i vizsga sikeres bizonyítványait átvehetik az egyes vizsgahelyeken.
örömmel veszem tudomásul,de semmi kedvem átmenni érte.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat