Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
up up up

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
up up up

05.03. a mai edzés nagyon jó volt. nem is emlékszem, utoljára mikor élveztem ennyire.. azt hiszem, kezdem leküzdeni a szarul vagyok belül - bénán játszom kombót. a következő 2 hétben annyi dolgom lesz, például egymás utáni 3 nap zh.. időm sem lesz a dolgokon töprengeni vagy magamat sajnálni.. ma szerettem volna az esőben sétálni hazafelé, direkt nem is vittem esernyőt edzésre. hát nem most kezd el szakadni, mikor már bent ülök?:D ahogy marty mondaná: I wanna sing in the rain, but no clouds are rolling near. its not as easy as it seems. :) ő az én Örök széphangúm. a legeslegszebb már vagy 10 éve.

................................................
05.04.
kezdek immúnis lenni Ákosra. múltkor is elfelejtettem megnézni, ma is meghallgatni. de talán nem is baj, ha kicsit nem ő a világom közepe. nyárra kicsit "ki kell szeretnem" a zenéjéből, hogy ne fájjon annyira a szívem, amiért nem megyek el egy koncertre sem. az okaimat már korábban kifejtettem.

http://www.youtube.com/watch?v=ocL-o8GY02k&feature=relmfu
ezt még ő mutatta. a srácnak nagyon jó hangja van, és minden béna számot széppé varázsol. magic.

ma megint kicsit nosztalgiáztam.. 2009 nyarát olvastam vissza. akkor még Szinte minden rendben volt. azóta lettem valaki más.. egy olyan embert vesztettem el, aki Igazán szeretett engem.. ilyenből elég kevés van ezen a világon:) és hiába keresem ezt az elveszett szeretetet.. soha a büdös életben nem fog senki úgy szeretni, mint ő. olyan űr van bennem, amit egyszerűen nem lehet betölteni.. de igazából még senkinek sem beszéltem erről. hogy azóta is ennyire megvisel a dolog.. nem értem, miért kellett elmennie.. miért vette el tőlem.. kit érdekel, hogy egy fiú elhagyott és 2 hét után összeállt mással, mikor a papám meghalt?! aki önként rak ki az életéből, azzal nincs mit kezdeni. de őt a halál szakította el tőlem.. miatta vagyok az, aki. talán minden, amiért sznobnak mondanak:) gimiben azt jósolták, majd ha elmegyek egyetemre, megváltozom és én is "beállok a sorba".. én tudtam, hogy nem így lesz. mert ez nem egy hóbort, amit ki lehet nőni. ez örökség, amit örökké viszek magammal. miatta akarok más lenni, mint a többi fiatal. miatta hittem a nagy ő-ben:) és ha valami rossz történik, tudom, hogy kibírom. mert a legrosszabb dolog már megtörtént az életemben..remélem néha lát, és tudja, hogy nagyon hiányzik..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat