Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
oh and you will..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
oh and you will..

..break my heart

https://www.youtube.com/watch?v=-sxJfcgTb-Q

álmodni nem hagy a vád..

nem gyakran van ilyen az életben, de megesik. derűsen látsz mindent, mintha mindenre lenne megoldás, mintha minden jó lenne vagy ha nem az, majd az lesz. aztán jön egy nap, és megváltozik minden. látszólag semmi, de bennem minden. felőröl, hogy nem mondhatom el. minden nap utálom magam miatta. pedig nem én csináltam. ha akarnám, mondhatnám, hogy nincs hozzá közöm. de van, mert ember vagyok, aki szívvel született. nem tudom, mi lesz a vége, és azt sem, hogy mikor lesz ez. úgy érzem, megint valami nagyon nagy elcsesződött az életemben.. "bár minden egész eltörött".. Minden egész.. tegnap este a fele, ma pedig a másik. az én szívem még mindig egy rohadt nagy árok, ami szívja magába a bánatot és keserűséget. megfogadtam, hogy nem sírok. :) hogy nem fog tudni már senki sem megbántani. semmivel. sem szándékosan, sem tudtán kívül. bárcsak egyszer megtudnám tartani, amit magamnak ígérek. szeretnék elsüllyedni.. mélyre.. nem is akarok visszajönni onnan többé.. talán soha nem is jöttem fel (:

mi emberek miért vagyunk a "jelezgetések" rabjai? miért nem tudunk a másik elé állni és megmondani. valamit. kényelmesen megvárjuk, míg magától rájön. mert így egyszerűbb. és rosszabb :)

And everything in me wants to run

Két szavad közt a köz, a csend leszek.
Ha meg is maradok - észre nem veszed.


Mivel a konfliktuskerülő Emily sohasem harapna, sőt még csak nem is sziszegne addig, míg Greg nem tenne valami egészen szörnyű dolgot, bizonyos értelemben magát érzi bűnösnek azért, mert Greg belemart - hiszen biztosan elkövetett valamit, bármit, ki tudja, mit.

mit?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat