Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
valami véget ért - már rég

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
valami véget ért - már rég

soha többet nem jövök a 12:20-as busszal pénteken, az biztos! tömve volt, és habár csak egy órát kellett állnom, ez is épp elég durva volt. mikor leültem, pont mellém állt egy néni, úgyhogy már előre élvezve a következő másfél óra állást át akartam adni a helyem neki, de mondta, hogy csak d.földvárig megy, ezért a 10 percért nem ül le. mindegy, nem is részletezem, borzalmas ilyen tömött buszon utazni.

az egyetlen jó a mában, hogy megtanultam a valami véget ért-et gitározni. mármint az én színvonalamon, ami nem túl magas, de engem iszonyúan szórakoztat. azért vicces rájönni, hogy tulajdonképp az egész nóta 4 akkordból áll:D de nekem pont ezért tökéletes:D délután kiültem a lépcsőre és gitároztam,és még 11-kor is, hogy anyát itt bent ne ébressze fel, de a szomszéd kutyái elkezdtek ugatni (értem a célzást), szóval ezt az esti projektet hamar abbahagytam. az ujjaim így is égnek, de megérte.
imádok gitározni. összesen 5 számot "tudok", és nem nevezném minőséginek az előadás módomat, de valahogy jó érzéssel tölt el.. a hangom sem valami gyönyörű, az egyetlen jó dolog benne, hogy úgy az átlaghoz (vagy inkább a rossz hangúakhoz:D) képest legalább nem hamis.
http://www.youtube.com/watch?v=7DEdP4zAOk4&feature=channel&list=UL
na pl az ő hangját imádom, és teljesen passzol az enyémhez - vagy legalábbis én így szoktam hallani. :)

http://www.kecsap.hu/gitarkotta/gitarkotta_akos.html#Valami_veget_ert !

tegnap este megint "mécsestörés" volt. annyira jellemző rám ez a kettősség.. hallgatom ugyanazt a számot (this is just so beautiful), de teljesen már érzéseket kelt ekkor vagy akkor.. van, hogy napsütésben sétálva nézem a virágzó fákat, az eget, a szerelmes párokat, és azt gondolom, az élet alapvetően szép. és azt, hogy ő hozzáadott valamit az életemhez, amitől még szebb lett. valamivel teljesebb. visszaidézem a boldog perceket, és próbálok erőt meríteni belőlük.
aztán..
sétálok este hazafelé edzésről.. sötét van, alig pár ember az utcán.. és ilyenkor az űrt érzem, amit hagyott maga után.. azt a hatalmas ürességet, amit a Jelenben a hiánya okoz.. azt a véres sebet, ahol kitépte magát a Jövőmből. fáj a jelen, fáj a jövő és fáj a múlt is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat