Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2014 :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2014 :)

http://www.youtube.com/watch?v=qUxRGqiVgtU
ez a nap zenéje. :)

a legtöbb szilveszteremet szerintem a gép előtt töltöttem, zenét hallgatva, évet összegezve, szipogva. de mivel idén kivételt tettem, így utólagos évértékelés következik. :)

Zsófival szilvesztereztünk, ami igazából bőséges kalóriabevitelt és filmezést jelent. :D úgy volt, hogy másnap itt lesznek Nóriék, és velük találkozom, de ez sajnos elmaradt (miért nem öltöztök fel rendesen emberek, hogy ne legyetek betegek?). :(

a legtöbb, amire emlékszem a 2013-as évből, az Ákos koncertek.. :DD Pécs, Békéscsaba, Volt, Fezen, Pest, Pest, Krúdy-est, Uránia, Klebelsberg, Müpa2x, Pécs. Imádtam. :) A 2084-en szétugráltuk a lábunkat és 10 órákat vártunk a melegben vagy épp a viharos szélben, a Karcolatokon pedig feltöltődött a lelkünk. Rengeteg új barátot, ismerőst szereztem, értük hálás vagyok nagyon! :)
Tavasszal a pen után rakták fel a sütis képet, amire azóta is nap mint nap rámosolygok :) Sopronban odaadtam személyesen, az Urániában pedig beszéltünk is pár mondatot:)
Volt egy be nem fejezett szakdogám, ami eléggé megviselt, látogatás a zárt osztályon, ami szintén, aztán a szakdoga folytatása, diákmunka, stb. A záróvizsgán kell jól teljesítenem, és onnantól úgy érzem, sínen lesz az életem. Jó, fél évre kell találnom valamilyen munkát, de aztán ősztől végre mester képzés. Bármi történhet ebben az évben, és én várom, hadd jöjjön. :) Még a meg nem történt és esélytelen dolgoktól is jó kedvem van, mondhatnám azt is, hogy kezdek boldog lenni, és kiegyensúlyozott, pedig az elmúlt időszakban össze-vissza billegtem, vagy inkább zuhantam lefelé, féltem mindentől. Aztán nem tudom, mi történt, mit tettem vagy nem tettem, mitől érdemeltem ki, de fent sínre tették az életem. :) Egyik este csak feküdtem az ágyamban, néztem a plafont, és magamban azt kérdeztem, hogy hogy történhet egyszerre ennyi jó velem? Hogyan? Miért? Egyszerűen nem értettem a dolgot. Eszembe jutott a sarkon álldogáló hajléktalan, akinek vittem kuglófot, csokit, stb, és hogyha ezt "kapom vissza", akkor sem fair, mert ő még mindig ott áll minden nap, én pedig csak élek abban az életben, amit készen kaptam, nem tettem semmi különlegeset érte, és talán sokszor el is feledkezem róla, hogy azért is hálás lehetek, hogy van tüdőm, amivel levegőt vehetek, emberek, akikhez tartozom, akik szeretnek, jövőképem, amihez tarthatom magam. Amikor megnéztem annak a fiatal nőnek a videóját, aki halálos betegen beszélt az életéről.. azon kezdtem gondolkodni, hogy nyilván fáj ezt tudni, mert ragaszkodunk az élethez, de ő legalább tudja, hogy x éve, hónapja van vissza. Lehet, hogy kevesebb, de sokkal több nem. Én azt hiszem, 90 éves koromig élni fogok, lesz egy férjem, gyerekeim és unokáim, munkám, házam, családom, egészségem. Azt hiszem, hogy 21 évesen fiatal vagyok, és előttem még az élet. Nem tudhatom, hogy holnap élek-e még. Csak elhitetem magammal, hogy igen. Hogy ráérek szeretni, őszintének lenni, tenni, lépni, mondani, találni, keresni. Közben lehet, hogy nagyon nem érnék rá.. :) Ha tudom, hogy 1 év múlva meghalok, nem vesztegetném az időm olyan dolgokra, amikre most teszem, nem üldögélnék egy film előtt egyedül, hanem rohannék azokhoz, akiket szeretek, hogy még utoljára velük nevessek, bocsánatot kérjek, ha bántottam őket. Az lenne életem legteljesebb egy éve, sokkalta mélyebb, mint az előtte lévő 21. És így kéne élni. Nem rettegni, hogy másnap meghalhatunk, hanem hálát adni azért, hogy Ma még élünk, és boldognak lenni a pillanatban, amíg dobog a szívünk.

Na, megint elcsöpögtem a végére.. :) A lényeg, hogy köszönök minden apró dolgot, mindent, ami mosolyt csal az arcomra, és amivel én csalhatok azt másokéra. Köszönöm, hogy van erőm hozzá, és kérem, hogy amíg így lesz, addig tegyem is meg, ne legyek lusta, mert nem tudhatom, meddig lesz rá alkalmam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat