Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2012-04-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2012-04-25

http://www.youtube.com/watch?v=CrICaRN5p14 23:00
ha már úgyis a női-férfi nyelvhasználatot vizsgáljuk az előadásra, akkor: ebben a nyakkendőben CUKI.
úgy érzem, a zene és éneklés helyretesz belül. és ez jó. :)

5 minutes later : she is crying ...

1 hónapja volt az ominózus séta.
ő kételkedett benne, hogy ebből komoly kapcsolat lesz. jó, hogy nem folytattam. mert ilyen emberre nem lehet építeni egy kapcsolatot, aki azért választ mást, mert az kényelmesebb. elhiszem, hogy egyszerűbb egy gimis lánnyal járni, aki felnéz rá, mert ő a húszéves helyes srác és jajajajj*.* akivel egy zenesuliba jár, és akivel egy csomó közös programja van ebből kifolyólag. a szerelemért muszáj legalább egy kicsit "szenvedni". megtapasztalni, mennyit ér nekünk a másik. mert ha minden szép és jó, akkor csak egy álomba ringatjuk magunkat, amiből a nagybetűs Élet előbb-utóbb úgyis felébreszt. és hosszabb idő után szembesülni azzal, hogy a másik érzelmei nem elég erősek a miénkhez képest.. az elég nagy csalódás. tehát nagyon úgy tűnik, hogy ez így volt rendjén.


04.26. miért nem tudok ma új bejegyzést írni?:v
napi bölcsességrovatunk: Nő-férfi téren meg szerintem általános dolgok nincsenek. A két nem más, nem csak lent meg középtájt hanem gondolkodásügyileg (van ilyen szó??:D) is.
:DDD
örömmel konstatáltam edzésre menet, hogy van nála helyesebb földi lény is a világon. tegnap éjjel (vagyis ma) a szokásos bőgés közben találtam egy csillagot az égen, az egyetlent, amelyik látszik az ablakomból, ha fekszem. ő lesz a szerencsecsillagom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat