Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
vége:(

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
vége:(

meghalt. basszus. tényleg meghalt. nemhiszem el:( ez nem ér. mégcsak 28 volt. olyan fiatal. és remek színész:( volt egy felesége.habár elvált. de gyereke. nemértem. mostmár csak az érdekel h tényleg öngyilkos lett, vagy nem...:/ szegény:(.
t Heath Ledger t
felraknék Róla képet,de már nemtudok. megint lesz miért sírni.
tökgáz. egyik hírben. manhattani lakásában. 2.: egy manhattani lakásban. 3: mary-kate manhattani lakásában találták meg.
láttam a hírekbe. elegem van h 2 percig nem képesek csöndbe lenni amíg meghallgatom,muszáááj vmi kommentárt fűűzni hozzá...-.- tiszta Heath a kezem:( újraírtam mert edzésen lekopott:/ és nikiiiii tutii h azért tudtam ma gólt rúgnii neked,mert fikáztad Heathet. ésh röhögsz. ésmert Jim Carrey és Jackie Chan rajongó vagy,de ha ők halnának meg akkor sem sírnál. ezért.nekünk fontos volt habár hülyén hangzik.. énmég felse fogtam.szóval. a halált egyszerűen nem tudom felfogni. mert jóó,tudom h többé már nincs... de. mivelh nemtaliztam vele mindennap stb..( ne röhögj.) ezért nemis veszem észre hogy már NINCS. csak tudom... ma megnéztem a 10dologamitutálokbenned-ből a videót,amikor énekel:(. majdnem sírtam. és vivike. nemtudom,h leszedd e a képét.. mert így csomószor látod...:( mondjuk azt mondtad edzésen, h ha rémnézel, tudod h arra gondolok,Rá, h meghalt, és neked is eszedbe jut:). olyan rossz:(. de miééééééééééért. ott vitték. hullazsákban. egy nagy fekete semmi volt. egy semmi. pedig... volt valaki. Valaki.:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat