Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
focikupa.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
focikupa.

írtófáradt vagyok. egyszerűen fáj a seggem a sok üléstől, a bal lábfejem csontja, van 5 frissen facsart lila foltom és fejben sem vagyok a toppon,ég a szemem is. de azért beszámolok a napról.

7re ott kellett lennünk,szóval 6kor keltem.. meg elfutottam a boltba zsömléért,mert rájöttem este,h nincs semmi kajám.. pedig már akkor is fájt a sheggem,mert tegnap ráestem.. meg alapból..

szóval nem voltam reggel a toppon,mondhatjuk így.
első meccs 8kor a nagyokkal. rúgtunk 2 gólt,sztem jó meccs volt.

aztán mecssmecssmeccs, és a "mi fiaink",szal az egyesület férfi futsal csapata játszott edzőmeccset az újpesti futsalosokkal. aza lila gatya hapsikon. hát blööh. kikaptak,de azért nembaj, hajrá Tolna.

1kor játszottunk a csömör ellen. izgi volt, és kemény és fárasztó,tiszta idegbeteg voltam..mármint,ha lecseréltek h Úristen Úristen vetődj bee lépj kiii ááááá ne haaagyd.. stb:) beis vagyok rekedve,rohadtul fáj a torkom,grat magamnak.

szal. 40 perc alatt 1:1 maradt az állás. hajólemlékszem. aztán 5 perc hosszabbítás. ezt is túléltük. aztán büntetők.
nemtom már h ki rúgta be és ki nem,mindegy. szal először a kittike,nora és a móúúnika rúgott. de nemvolt elég,úgyh következő kör. zsuzsikaaaaaaaa berúgtaa^^ aztán kivédte a szilvi,és odarohantunk- mert addig egymás vállát átkarolva álltunk a félpályánál- átöleltük,örültünk,aztán közli a bíró h még kell egyet rúgnunk-.- :@@@@
hát én voltam a "szerencsés" jelölt..
úgy féltem.. ha vmi kell,akkor sosem jön nekem össze,úgyh tiszta görcsben voltam.. odamentem. mindenki mondta h hajráá vicaaaa,berúgod stb.. bogi is beszólt nekem a pályára,h hajrá:) odaraktam a labát. még kellett várni a sípra.. és mondtam magamban,hogy Istenem,kérlek,segíts berúgnom,mert nem akarom elrontani a csapat küzdését,hadd rúgjam be,és akkor végre egyszer nekünk sikerül nyerni.. vagyis fel sem fogtam akkor,hogy ezen múlik az egész.. csak kértem, h ne hagyjam ki, mert bűntudatom lenne.. próbáltam kilesni,hogy hova rúgjam,nekifutottam,a kapus asszem kicsit kiis terült,én meg vhova jobbra és középre félmagasan rúghattam.. azthittem megfogja.. de bement*.* nemvagyok vmi nagy ünneplős típus,mármint ha én rúgok gólt, mert ált nemis rúgok...(xD),meg nemtom, csak eljöttem a hatostól mosolyogva, többiek meg futottak felém,átöleltek,meg mindenki mindenkit,és tökre örültünk,pedig csak utolsó előttiek lettünk,de mégis, harcoltunk,és nyertünk=) odatettük magunkat,estünk,fáradtak voltunk,fájt mindenünk,de küzdöttünk és végre Isten segített. szóval köszönöm neki:))) nagyon:) most ennyi,holnap sem nagyon leszek gépnél. viszont amit megmondtam,az meglesz,nemérdekel már semmi...unom az egészet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat