Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
i couldnt bear

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
i couldnt bear

annyira nem akarom, hogy észrevegyék rajtam.. tényleg igyekszem.. de ma a suliban dávid is észrevette, hogy valami nem stimmel, de nem akartam ott mások előtt elmondani.. este rám is írt, hogy mi a baj, és hogy összefüggésben van-e azzal, hogy nem látszik, hogy kapcsolatban vagyok.. hát mondtam, hogy az nem látszik, hogy "egyedülálló" vagyok.. :/
délután elmondtam a macinak is, mert a múltkor, mikor otthon eljött beszélgetni, úgy írtam le, mint egy csodálatos és tökéletes mesebeli herceget, és muszáj volt elmondanom, hogy ez a herceg nem az enyém többé.. ő is olyan aranyos volt..:) hogy hol lakik, mikor verje meg, milyen bunkó és társai. én pedig tényleg naiv és szerelmes vagyok, mert mindig csak védtem, hogy nem, ő nem köcsög és nem bunkó.. mert tulajdonképpen ez másokhoz képest kulturált szakításnak mondható.. talán.. bár ott megfordult a fejemben, hogy elhívom fagyizni és az egészet az ingére kenem, vagy ha lett volna ott vizem, ráöntöm a fejére.. vagy hasonlók, amivel ki tudom fejezni, hogy mennyire megbántott.. de én "csak" felkeltem és otthagytam.. néha még nekem van bűntudatom, hogy ott hagytam, hogy így elengedtem.. pedig ő engedett el.. ő lökött el..nem hagyott más választást, pedig én szeret(t)em. néha megfogom a saját kezem, mert tudom, ő már soha nem fogja megtenni.. hálás vagyok és egyben utálom is azért, amiért odafelé megfogta a kezem.. mert százszor többet jelentett most, mint egy "átlagos napon".. úgy fogtam, mint az utolsó szalmaszálat, amibe még kapaszkodhatok.. éreztem, hogy baj van, de azt hittem, azért fogja meg a kezem, mert vigyázni akar rám, mert szeret, és az egész hülye szituáció ellenére még azt akarja, hogy vele legyek.. vica, vica, téged mindig átvernek:))

aztán edzésen a bori kérdezte, hogy mi a baj? fáradt vagyok? mert látszik a fejemen.. mit mondhattam volna edzés közepén..?
aztán anna megkérdezte, hogy mi van a skandináv társammal.. nem tudom, mit válaszoltam pontosan, de könnyedén le lehetett belőle szűrni, hogy már Semmi..

és ez a durva.. hogy oké, az utcán lehet olyan fejem van, mint aki depressziós - de hát mit tegyek, ha ezer szerelmest látok nap mint nap? - de ha bemegyek ismerősök közé, próbálok viccelődni meg mosolyogni.. de ezek szerint ezt még fejlesztenem kell.. adri is olyan kedves volt, épp csak találkoztunk, mert sietett, de megölelt :(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat