Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
pff

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
pff

most olvastam h egy éve egy 13 éves amerikai lány öngyilkos lett. mert a myspacen (minnáy törlöm onnan magam. lool xDD nemámxD) a szomszéd anyuka Josh álnéven írogatott neki, a végén meg összevissza szidta stb. és a lány elvileg depis is volt mellette és gyógyszerezték...
és olvastam a kommenteket.. hogy milyen bunkó és ego emberek vannak-.- ilyet ír egy csomó: h aki ilyen hülye az halljon meg. aki nem bírja az így jár stb.
basszus aki vmiért betegebb mint mi,azt már egyből ki kell utálni vagy mi?? attól még mert vki 13 éves mértne lehetne depi?? mert a családja nem szegény akkor neki feltélen boldognak kell lennie?? és egy 13 éves egyébként is érzékenyebb. ennyi észt meg egy felnőtt nőnek h kisgyerekeket szivatgasson-.-. szal... lehet h egy afrikainak minden nap a túlélésért kell küzdenie, de vmi mégis tartja benne a lelket és nem lesz öngyilkos. deh ezek a kommentesek meg úgy beszélnek mindtha áááá. h őkse éltek felhútlenül deh mégse lettek depisek meg ilyenek.-.- ne mondja nekem senki h még soha nem érezte azt h értelmetlen az élete-.- és van aki ezen túllép,van aki meg nem... ő a nemhez tartozik. megh már 13évesen festi magát a csaj,ha ilyen "rib." akkor nem kár érte stbO.o vaz a mai világban már fiatalabbak is festik magukat-.- fiatalabbak cigiznek,drogoznak,isznak. a kifestés az még csak hagyján. azért mert vki más milyen attól még nem biztos h rosszabb nálunk-.-. úgyh jólennne ha azok a kommentesek magukba néznének. nem az a lényeg h milyen volt a csaj,nemis az h lehet h a szüüleik nem fordítottak rá elég időt,nemis az h amerikai,nem az h a szomszéd is egy nagy tahó,hanem h meghalt a lány. 13 évesen. MEGHALT.ezen már semmi se változtat. úgyh nem szidni kéne szegényt hanem némi együttérzést tanusítani nem?
ehh emberek ... :(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat