Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2012-12-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2012-12-02

hogyénmégmindignemfejeztembeeztarohadtbeadandót, mindjártfejbelövömmagam..
másodszorra is szerelembe estem örkénnyel. egyszerűen csodálatos. már gimiben is imádtam, de most legszívesebben elolvasnám minden könyvét. de idő hiányában most csak a macskajátékot sikerült, amiből írom ezt a hülyeséget. az a baj, hogy ezer dolog jut róla eszembe, de ha rendszerezni kéne és leírni, mint egy naaagyon okos elemzést, akkor csak ülök és bambulok. jó vagy vica..

holnap meccs, hétfőn pedig zh, ezen múlik a jegyem.. és erre nem elég egy nap. ezért lett volna remek, ha már tegnap befejeztem volna a szemináriumi dogát.. de mostanában semmi sem sikerül időre, vagyis pont az utolsó pillanatra, pedig régen nem voltam ilyen és ezt utálom is.

újabb jenny & tyler remekre leltem, a címe nashville. (ville). ettől még hajnali kettőkor, hulla fáradtan is jó kedvem lesz. csak olyan sokszor kell meghallgatnom, hogy lassan pisilni is ezt fogom.

az Ákos póló, amit már hetek óta vadászunk, elég szar lett. pedig a tervezés tökéletes volt, de eléggé "félrenyomták", na meg fele akkorára, úgyhogy szegény bence ki is van tőle akadva.. abszolút megértem. lehet inkább civilben fogok menni.. :D

néha (vica ne hazudj, sokszor!) úgy utálom az egyetemet vagy inkább azt, hogy komolyan veszem. ma pl nővérem hívott korizni, és nem mentem, mert beadandót írtam egész nap. 12-én "jeges est" lesz, tele eltésekkel, és annyira jó lenne elmenni, főleg, ha ancsi is ráér. már harmadik éve tervezzük a közös korit és sosem jött össze.. csak közben rájöttem, hogy csütörtökön nemcsak előadást tartok, de zh-t is írok.. szóval most mi legyen? váh.....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat