Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
karácsony?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
karácsony?

hátmitisírjaak.. egésznap döglöttem mert rosszul voltam és végülis még mindig így vagyok, csak -hányinger.. szóval egy tányér halászlevet sikerült ennem,ügyes vagyok. pont amikor 10kilót kéne híznom,akkor nem bírok enni.. holnap meg egy malacot sütnek apáék:v fuh.. nemtom mér jó..
hátőizé. egyáltalán nincs karácsonyi hangulatom, talán mert minnyá meghalok, talán mert nagy semmi az egész.. meg mert ilyenkor azokkal vagyunk akiket szeretünk, dehát ez több résznél nem stimmel, és ahol a gép lehetne a "mód", dehát hála a balszerencsének és bátyámnak..
tegnapról meg mit mondjak.. mondjuk mértis várnám el h feltűnjön h vica->éva->dec.24->wow névnap:O.. mindenki a karácsonnyal van elfoglalva..habár mindenki tudja h 24->ádám,éva.. de úgyis utálom az éva nevet, talán épp kedveskedni akartak ezzel*.*
hátszóval nemtudom:) lehet h csak én várom más szüli/névnapját és ezért nem felejtem el:) mondjuk nem erről fogom megítélni a barátaimat, csak ez is egy mérce:) és nem rendezek drámát, hiszen vivike névnapjakor épp én nyugtatgattam, h az h elfelejtették a bnői még nem jelent semmit és ne haragudjon sokáig ezért:) szóval énsem haragszom, meg annyira nemis érdekel, csak azért látszik, h hány embernek jutottam tényleg eszébe,v hányan vették a fáradtságot h ránézzenek a myvipre h juj :O.. hogy hányan? két nagyon fontos ember az életemben, a legfontosabbak, és szimszéd meg mummom és müller zsófi. azthiszem, ennyi is volt:) szóval nem számít, h xnek sem jutottam eszébe, és egy csomó más embernek sem..csak megmarad egy fekete foltnak, ennyi:)

megígértem, hát beis teszem:) ezt kaptam Vivikétől.. nemtudom h az egészet bemásoltam-e,de a lényeg benne van. és utána odaírta h "és velünk is pont így történt:)" vhogy így:)
"Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat