Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
even when its not..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
even when its not..

hiányzik a régi életem. s holott tudom, 5-6-7-8-20 év múlva majd visszasírom az egyetemi éveimet,most akkor sem élvezem őket. de mindig így vagyok az élettel. a múltamat siratom,hiányzik, legszívesebben újra átélném, közben pedig a jelenemen vágtat át múltba, tehát soha nem vagyok boldog,úgymond. hiányzik az otthonom. a szobám. az esti naplóírások,beszélgetések. szörnyű,hogy az embernek akarva-akaratlan megváltozik az élete, s nem csak az övé,hanem másoké is, és ez megváltoztat mindent. egyszer csak nem lesz időnk a másikra, és nemhogy a másikra, de még magunkra sem. csak élünk máról holnapra, néha várunk egy-két napot, aztán újra belesüppedünk ebbe a mocsárba.. valami ilyesmi volt velem érettséginél is, de azért most nem csak 1-2 hónapig tart, hanem évekig fog. akkor legalább itthon voltam. és persze, szabadulni akartam innen, a csalódásoktól, a valóra nem vált álmoktól, a kötöttségektől. most pedig utálom,mikor vissza kell mennem pestre. maga a város is szörnyű. a rengeteg ember, a csúfoltság,hogy az égen még csillagot sem láttam,mióta ott vagyok, a rengeteg bagós,a sok szerencsétlen ember. ritka köcsög embernek érzem magam, mikor mp4el és telefonnal a zsebemben, csokival a kezemben megyek """"haza"""",és közben több hajléktalan mellett megyek el. nem segíthetek mindenkin,de arra lettem nevelve, hogy a fele úgyis piára meg cigire költené,és a szüleim nem azért güriznek az egész nap semmittevő emberekkel szemben, hogy ők eligyák a pénzt. némi igazság van benne, de biztosan vannak olyanok, akik nem tehetnek róla, akik nem tudnak kilépni ebből az életből. én végig gondoltam párszor,hogy mennyi mindent kéne beszerezniük, hogy akár állásinterjúra vagy ilyesmire menjenek. rengeteg mindent, amihez pénz kell,és azt mégis honnan?
pesten nem lehet élni. olyan normális életet. mikor esténként elgondolkozol a dolgokon, az életeden - múlton,jelenen és jövőn. nincs rá hely és nincs rá idő. ha ott van v., nem fogok a szomszéd szobában bőgni.. pedig néha jó lenne csak zenét hallgatni és kisírni magamból ezt az egészet.. annyi minden van bennem, rengeteg kérdés, sok fájó válasz, és olyan dolgok, amikkel nem tudok mit kezdeni. nem tudom megbeszélni az életemet senkivel. sem neten, sem élőben. naplót sem tudok írni (se időm.. de még netem sincs..), ami pedig igazán hiányzik. mert itt azért aki számított vagy nem tudtam máshogy elmondani, az elolvasta. és majd később olvastam rá a választ. vagy még azt se, de legalább kiírtam magamból. anyával is max napi 5 percet beszélek, de volt,hogy elintézett 1:04 alatt. és akkor nem jut eszembe az, amit előtte már elterveztem,hogy elmondok. mást meg nem fogok letámadni a napjaim történetével. felszínesen ismernek páran, de ugyan, kit érdekel az előző 18 évem? most komolyan.. senkit. elbeszélgetünk a tanulnivalóról, szenvedünk egy kicsit közösen,aztán szia-szia. elvagyunk, de semmi tartalmasabb.akikkel pedig régen beszéltem.. hát ők valahogy eltűntek. leszarnak úgymond, és akkor én miért akarjak bármit is? nem, az évek során én már teljesen ráálltam arra,hogy ha valaki leszar, akkor én sem teszek másképp. sok embert szeretek, de sok embernek egyáltalán nem hiányzom. nem haragszom ezért,ez az érzés vagy jön.. vagy nem:) ettől még szeretem őket, és megsiratom azokat az éveket,amikor még tudtunk többet beszélni. sorra halnak meg a tevéim.. közös tevék is.. sok időt töltöttem a gép előtt, naplóírásokkal és egyebekkel.. ezeket őrzik a mindenféle virtuális lények,oldalak, és ezek szépen törlődnek.. aztán itt maradok "emlék nélkül".. szeretek naplóból nosztalgiázni.. és nem akarom ezeket az emlékeket elveszíteni..
lassan egy éve.. egy év.. el szoktam képzelni a fejemben az évet.. mint egy kört..egy órát.. és ez az egy év.. bakker az egész körbeér, átéltem telet,nyarat,őszt és tavaszt, ott vagyok, ahol tavaly, csak eggyel feljebb léptem a spirálon.. szóval átéltem most mindent, és akkor.. egy év. s ilyen hamar lesz itt a második, harmadik, negyedik.. és csak arra fogok emlékezni,hogy 17éves koromig volt egy papám.. és ez egyre messzebb kerül tőlem.. minden emlék.. amikor olvasom a blogodat..egy éve már "kétszer annyira sírok rajta".. mert elszomorít, amit neked át kellett élned, utána pedig bennem is ugyanolyan érzések kavarognak.. mostanában ugye este tudok lemenni a mamához, és sötétben jövök haza.. odafelé valahogy mindig egy lassú számot rakok be.. az ajtónál pedig le kell lassítanom,hogy orrot fújjak, szemet töröljek és összeszedjem magam. mikor bekanyarodok a sarkon, ott eltörik a mécses.. ma ki volt rakva a legósdoboz,mert ott volt a gergő.. én pedig kiszedtem, és legóztam.. annyira tudtam örülni a hűtőnek, a székeknek, a bábuknak, a házikészítésű tvnek.. jobban, mint egy gyerek.. annyi mindent előhozott bennem,belőlem.. az a ház sem lesz már ugyanaz soha.. minden egyes szegletéről az jut eszembe,hogy vele milyen volt, ő mit csinált ott, és hogy már nem lesz ott többé..
rengeteg dolog feszeget belülről.. nem tudom,mikor fog robbanni.. van,amit talán nem kéne leírnom.. megtartani magamnak, hiszen külön írás nélkül is gondolható.. de nem baj,megszoktam. én vállaltam,hogy megpróbálok a bulikból és ivászatokból kimaradva az emberek barátja lenni. talán sok mínuszt gyűjtök össze a "közös percek" kategóriában,és talán lassan elfogy a sokévnyi előnyöm is. de ha igen, akkor igen. én ilyen vagyok már 18 éve, és nem is fogok megváltozni. nem is akarok. mert irritál ez a világ. sok dologban félénk vagyok, és próbálom követni a többieket, azt csinálni,amit ők,hogy ne tűnjek ki, hogy ne legyek elesett, viszont ez az a dolog, amiben különc maradok örökre, és kinevetések,lenézések mellett-ellenére is kitartok.. gyűlölöm az alkoholt,gyűlölöm a cigit, és mikor valaki "fogyasztja",hát nem a kedvenc emberem. néha tényleg "elmenekülnék innen a holdra".. mert itt az a divat,hogy az ember fő beszédtémája a "mit ittam,mennyit, hol és kivel, mivel kevertem,mire nem emlékszem tőle". az emberek 98százalékának ettől nevethetnéke támad. nekem pedig hányingerem. vagyis kétszeres. az első attól,hogy valakinek ez érdekes és büszkélkedni való, a másik pedig attól,hogy ebben a retkes világban a "hallgatóság" sem háborodik fel,hanem a legnagyobb jófejségnek tartja. igen. nincs is annál kiakasztóbb dolog,mint amikor egy gáz dolgot tök természetesnek és jónak tekintenek. de hát bakker, ha ez ekkora menő,természetes és JÓ dolog, akkor miért csak a haverokat éri az a megtiszteltetés,hogy beavatást nyernek a szaftos sztorikba? nem,én nem fogom elmondani. van,mikor jobb a tudatlanság; hogy lenne okod aggódni, csak te nem tudsz róla, így hát nyugodt vagy. ez jobb dolog,nem? mint minden nap görcsölni. én meg nem akarok senkinek sem okot adni az aggódásra,idegeskedésre. aggódjon magáért az, aki szabadon dönt arról,hogy Mit csinál. Szerintem. minden esetre én hálás vagyok, hogy nem függök sem alkoholtól,sem cigitől, és jókedvet tud okozni bármely apró dolog,és képes vagyok időt eltölteni mások társaságában,pia nélkül. nálam úgy lenne logikus,hogy akkor innék, amikor nagyon unszimpi emberekkel vagyok körülvéve, hogy valahogy kibírjam őket. na de ez a veszély nem fenyeget.

a kártyámon lehet kb 200 forint,így most az sms sem sanszos.. azért csörgetek kitartóan - remélem néma üzemmód és nem ébresztelek fel. kitartás neked is.. és akkor legalább a szendvicshez v sós péksütihez egyél zöldséget meg ilyesmi.. najó,mondom ezt én,aki a héten csak azért evett banánt,mert akciós volt (18évnyi spórolós hatás azért látszik),és az össz zöldsége is uborka meg gyöngyhagyma volt (+ amennyiben a zacskósleveses ""répa"" annak számít). én is mindig rohanok,suliban szendvicsezek,aztán 5körül érek haza, és akkor ált zacskósleves felturbózva (krumpli,virsli) v vmi ilyen "házikészítésű" a kajám.. szóval én is messze állok az egészséges életmódtól/étkezéstől. de legalább nem mekizem,ez is valami. macsok igen szépek (és nagyok=) ) lettek,persze eddig is azok voltak, de most már kész "felnőttek" :). már megint gyorsan megy az idő..:| Pocak is jól van,ő is "megemberesedett" (most megmacskásodottat kéne írnom v miafene?O_o),szép a bundája,jól tartják:) bonsai fám (amit még ballagáskor kaptam és szegényt a mindennapi öntözés,mint instrukció elolvasása után halálra is ítéltem magamban) velem ellentétben élvezi a pesti életet a konyhaablakban, és ha jól láttam, pár virágot is szeretne megejteni, így október közepén..
ennyi voltam,fáradt vagyok, ki kéne végre aludnom magam. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat