Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
szünet?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
szünet?

hm.
bevásárlást tartottam. ilyen csóringer is csak én lehetek, h veszek egy övet, de megnem nézném, h körülér e,aztán itthon jövök rá, h nem..
ma anyáék retroznak,aztán holnap ebédre megyünk 60.születésnapra.. 7főn jönnek hozzám Kettesek,kedden pedig egésznap mamámnál leszek,mert padlót fényezek? nemtom mirejó.. de kéne még angoloznom elég rendesen. főleg,h ma azt álmodtam, h szóbeliztem.. és kint voltunk a szabadban, hosszú pad volt és mellettem is ültek, és szemben is tök sokan, és akk kaptam egy lapot,rajta kérdésekkel, és elkezdtem olvasni. és ilyen elemfeltöltés meg mittudomén mi volt rajta,felét nem is értettem, és tökre bepánikoltam h kész,ennyi volt,én erről nemtudok beszélni. aztán meg más kezdte,nemis én, és tőlem is mást kérdezett.. amit alig találtam meg a papíron. vmit a színházról.. és akkor elkellett mondanom, h régen h játszották meg ilyesmi.. és az actor szó nem jutott az eszembe és azt mondtam helyette, h star-.- és utána meg vmi olyat kellett,ami a faluhoz és városhoz kapcsolódott, de mondta a tanár, h vegyem bele h régen istván meg koppány harcolt egymással és 2 csoportra szakadt az ország.. nemtudom h ennek mi köze van egymáshoz,de akkor nagyonis logikusnak tűnt..

tegnap a Miklós tanárnő más dolgokról is beszélt,amit vonatkoztathatnék magamra is.. mikor mondta, részben ezért is lett olyan "pityergős" hangulatom,plusz még a vele kapcsolatos dolgok miatt is.. és sokat szoktam gondolkodni a szép és igaz gondolatokon,idézeteken, amiket másnak bőszen javasolnék, viszont a saját életemben nem tudom őket megvalósítani. ahogy a történelemben is. az eszme szép, de mikor próbálják megvalósítani, tönkremegy és rosszabb lesz,mint azelőtt. viszont őt csodálom,hogy mindenen túl tud lépni, amit vele tett az osztály, és Szeret minket, és egy szidó szó nem hangzott el az óra alatt. Minden szavából a szeretet érződött, pedig ha egy tanárt megkérnénk,hogy 3 jó szót mondjon ránk, szerintem nem tudnának. Ő pedig, 45percen keresztül csak szeretetet adott nekünk.

:)

találtam egy képet martyról és michelleről,amikor esküsznek:) kirakom


I wonder if you'll ever meet
The screaming boy inside of me
It's like an earthquake when I hold it in and hold it in again
I wonder if you'll ever see
All the things I wanna be
And there's so much more to me
Cause there's so much more to You
ez mért nincs fent sehol

http://www.youtube.com/watch?v=hc4GLYgo9OQ
na kellett nekem ezt megnéznem:( de milyen rendes,hogy mindenki előtt elmondja, és így emlékezik egy számára ismeretlen srácra..

apám hivatalosan is kezd meghülyülni.. annyira felidegesít.. sztem már az zavarja, h nem vagyok egy bulizós ivós lány,de komolyan.. betegesen normálisnak tart v mi? most is h én mért nem megyek erre a retro retekre, mert h vannak ott oszttársaim is meg ilyenek.. meg h érintkeznem kell a város embereivel-.- hagyjon már.. ennyire fárasztó dumát még nem hallottam életemben.. hadd döntsem már el én h mit akarok.. ha én szívesebben hallgatok zenét és írok a naplómba, mint h régistílusú göncökben táncikáljak öregekkel és fiatalokkal,sztem az az én dolgom.ott is kb annyit csinálnék h leülnék és ennék v a telommal babrálnék.. hát ha ilyen magábaforduló lánya van,akkor így járt,nem az ő kívánságai kiszolgálására születtem. fogadjon örökbe normálisabbat,akinek minden vágya bulikba járni-.-



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat