Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
clean Ing.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
clean Ing.

10 körül értem haza edzésről. mit csináljak?
- evés -nemnem!
- beadandó írás - megígérem, hogy holnap reggel elkezdem!
- alvás - király lenne végre a 8 óra közelébe menni, de szoktassuk magunkat a vizsgaidőszakhoz, nincs alvás!
- film - új castle rész, hát legyen!

23:00.
- és most?
- takarítsunk!
kucc szoba, konyha, fürdő. már CSAK az én szobámban van kupi (...:D) és az előszobában, plusz fel kell porszívóznom (mert ilyenkor már valamiért nem akartam..) és felmosnom. nem is értem, hogy élhettünk eddig így. na jó, de. :D rohadtul nem volt időm megcsinálni a szokásos nagytakarításomat, amit eddig (vagy régebben? :D) kb hetente csináltam, és csak gyűlt és gyűlt és kucc tűréshatára is magas ezek szerint:D de a hétvégén befejezem és gyönyörű lesz minden. most 1:30-kor hagytam abba. am i crazy?


a macskajátékból fogom írni a szemináriumimat.

"Nem ismernél rám. Elegáns nő lettem. De nem ez a fontos. Az a fontos, hogy végre találtam valakit, aki figyel rám, aki törődik velem, érdeklődik, kérdez... Mennyit kérdez! Mindent tudni akar, és akármit mondok, érdekes. Én, akitől már senki se kérdezett semmit, valósággal újjászülettem ebben a kérdés-felelet játékban. Amióta téged elvesztettelek, most érzem először, hogy fontos vagyok valakinek. Azóta vagyok magamnak is fontos."

"A csirke talán nem egyéb, mint az a mód, ahogy egy tojás egy másik tojást csinál."

"A nyurga fiatalember azt fejtegette, hogy ő nem szerelmes. Név szerint felsorolta három leányismerősét, most folyó ügyének előzményeit. Azt állította, hogy azokba se volt szerelmes. Elismerte, hogy külső szemlélőnek más véleménye lehetett; a szerelem azonban, véleménye szerint, illúzió, mégpedig két embernek egymással kapcsolatos illúziója, amiről tehát a kívülállók sohase tudhatnak semmi biztosat. Elismerte magáról, hogy az alaptermészete egocentrikus, gyakorlatias, röghöz tapadt. Lehet, hogy alkatilag képtelen a szerelemre, amit már jó néhány tapasztalat bizonyít. Épp e tapasztalatait akarta felsorolni, amikor megszakadt az összeköttetés. Kilépett a fülkéből, és elment érmét venni. Amikor visszajött, Orbánné már elfoglalta a fülkét, és javában telefonált doktor Ágoston Violával, Paula lakótársnőjével. A fiú, tőrével az aszfaltot szurkálva, türelmesen várakozott a törött ablak előtt."

"Orbánné nem válaszolt rögtön. Az első percben még a lőtt seb se fáj. A bokáját vizsgálta, melynek dagadása még nem lappadt le. Hirtelen ellökte a lábát, és sírva fakadt.

Ahogy sírt, abban volt valami ijesztő. A sírásban mindig van egy kis bizalom, a bajból kifelé kapaszkodás; ő azonban zuhant, s már önmagát se áltatta semmivel.

Arca lucskos lett. Amikor minden mindegy, akkor az ember már a könnyeit se törli. Az orrát szívta, szörcsögött. Sírni is lehet szépen, de néha már azt sem érdemes."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat