Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-05-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-05-08

elég laza volt ma..rajzon az osztályban voltunk,mert a németesek fent érettségiztek,aztán fizikán beszélgettünk,úgy bírom a tanáárt:) bioszon az olvasóban néztünk filmet,volt egy olyan hal.. v nemtom mi volt, de úgy nézett ki,mint egy leveles növény..vmi sárkányhal? v én nemtudom..úgy volt, h orvosi vizsgálat lesz (aztán németen elmehetett a fél csoport, a b-sek,mert h csak őket hívták,nemis minket..),dehát szerencsére nemvolt.németen ez-az.. azért a tanár se semmi.. der helyett die-t ír a Vaterhez, aztán a jüngerer-t u-val írja..énmeg kérdezem, h a "jungerer"t mért ü-nek ejti,ha a sima junger meg u-val ejtendő..elkezdi:"mondtam,hogy nem készültem az órára"..ehh:D aztán angolon meg megmondta a tnő nagyjából a pontokat..tökaranyos volt,mondta, h este addig nemtudott lefeküdni,míg megnem nézte a dogáinkat^^ de ezmég nem a végleges.. de levélre max pontot kaptamO_o elvileg a szövegértés is max lett..aztán a nyelvh-be voltak hibák meg a magnóba iis..3 v 4. de a magnósat ő még nem nézte meg..de a levélnek örülök..viszont másh lesz a %om,mert én nem a vizsgapontokat százalékoltam,remélem így javulni fog..ofő elmaradt.. fizettem a kaját, gazdaságis kérdezi h "na tegnap már könnyebben aludtál?" mondom igenigen:D szóval ennyi a mai nap.
meg..anya hív negyed 3kor,hogy apának nincs kajája,úgyh főzzek "alabaksait".. vicces a neve?:D hát nemtom ki találta ki a családon belül (ki lehetett az az okos *gondolkodik* (nemén:v) .. de ilyen zöldbabos cucc,nem főzelék,de nem is leves,vanbenne hús,stb.. a lényeg h nemjó,mivel nemszeretem a zöldbabot.. na és telefonon mondta hogy csináljam..mikor fél3kor ér haza ált apa..lemegyek a mélyhűtőbe h keressek zöldbabot..meglátok 2 pizzatésztát..gondoltam az gyorsabb..úgyh nekiálltam a pizzának..kiírtam az asztalra is, (mert mp3at hallgattam) h " NE!!! gyere be a konyhába,kiabálj,ha megjöttél! Vica", de aztán anya hívott félkor,h apa 6után jön haza.. úgyh beraktam a sütőbe,majd akkor megsütöm és ez lesz a vacsora.

szeretem ezt a számot.néztem webfordításon a szövegét (mértnem tudok spanyolul?!),elég érdekes,de eredetiben biztos jó. ez akkor ment a csacskában azthiszem, amikor fede megtalálta a lorenzo házát,benne a fényképekkel,kazettákkal stb..hogy sírt azon szegény..jó,tudom,film..

Haber que se siente
Cuando no se siente nada
Te vaciate de palabras
Se murieron las mańanas
Corazon ametrallado
Por las balas de tu ausencia
Si el jazmin ya no da flor
Si en la casa no entra el sol
Desangelado me quede
Tan desarmado estoy sin vos
Desabrigado sin tus manos
Amorosas desolados
Tan profundamente loco
Mal querido enamorado
Que se siente
Cuando todo se termina
Con el alma mal herida
Que se siente
Con el cuerpo
Abandonado de tus besos tus caricias
Que se siente ,que se siente que se siente
Haber que se siente
Cuando amor es de barro
Y se cae se desase
Y se cuela entre las manos
Corazon hecho pedazos
Sin retorno de fracazo
Solo dejos de dolor
Un augero sin amor
Desngelado me quede
Tan desarmado estoy sin vos
Desabrigado sin tus manos
Amorosas desolados
Tan profundamente loco
Mal querido enamorado
Que se siente
Por que lo ha perdido todo
Tan ausente tan aislado
Que se siente que se siente
Con un nudo en la garganta
Y un dolor que no se acaba
Que se siente que se siente

na,nemlévén jobb dolgom (v van csak lusta vagyok),megírtam az egyoldalas hollandos beszámolót.hát úgylátszik én csak panaszkodni tudok, de nemtehetek róla!anyától örököltem.meg apától.szóval duplán ilyen vagyok.comicsansba írtam meg,az olyan "naplós" és könnyebb így írni.úgyh így megis lett az egy oldal. hát tuti örülni fognak egy oldal panaszkodásnak:D de írtaaaaammm kb összesítve 4 sor pozitívumot. sőt,azzal is kezdtem.








ma mentem szódáért,term. mp3.. don't stop me (now) ment..sütött a nap..ha vki szembejött volna,tuti lefejelem. visszafelé..átment előttem egy macs..és akkor eszembejutott, h azóta nem simogattam macskát..és h vki,akinek tudnia kéne, hogy meghalt,nem tudja még..elvileg..és nem tudom, hogy ki fogja neki megmondani, v megmondja e egyáltalán vki.. vszínű nem nekem kéne felhívnom,hogy hé, Dominó meghalt,ráadásul tegnap volt egy hónapja,gondoltam most szólok..mivel nem az én ismerősöm..de jobbis neki így szerintem..neki legalább ott van a két macsa a házában..soha nem mennek ki..nem lehet semmi bajuk, "max" betegség, de azon még lehet segíteni..esély és remény legalábbis mindig van..mondjuk..volt egy macskája,régóta élt vele,imádta..de meghalt..nagy bekeretezett kép lóg róla a falon..festmény is van azthiszem (najó azmár durva..)..de befogadott utána két macskát..egyiknek a lába rossz..másiknak a..? hm füle v farka nemtudom..de egyik sem egészséges teljesen..de akkoris..bár ő vszínűleg 1000% jobban imádta a macskáját,mint ahogy én valaha is imádhatok bármit is és többet is törődött vele, de mégis továbblépett..mármint segített szegény macskáknak..és amikor látok olyan műsort, h örökbelehet fogadni állatokat menhelyről.. bennem van, h ezret is örökbefogadnék..régen is a kajám amit az iskolába vittem,ált egy kóborkutyánál végezte..de ez titok úgyh pszt mert anya utólag is kiüt..és lehet h egy szegény macs örülne egy otthonnak.. de én nemtudom.. megint megszeretni,kiismerni,családtaggá fogadni és elveszíteni..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat