Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
whats wrong with me?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
whats wrong with me?

mi lenne, ha egyszer az életben lennék annyira fontos valakinek, mint amennyire ő nekem?
tegnap nagyon szarul éreztem magam, de ma valahogy jobban lettem, vártam az estét, hogy beszéljünk, és vártam a vasárnapot, hogy egész nap vele lehessek.
itt fekszem már lassan fogpiszkálóval kitámasztott szemekkel, 23:39, és még mindig nem jött fel, sehol nem írt.
már semmi kedvem sincs a vasárnaphoz..meglátom, és mit mondjak neki? hogy már második este bőgök miatta, mert úgy tesz, mintha nem léteznék? minek írta ki, hogy kapcsolatban van? ez neki kapcsolat?? miért csinálja ezt velem? direkt kínoz?? egész nap rá gondolok. a suliban, a könyvtárban, edzésen, mikor lefekszem és mikor felébredek. mikor az utcán sétálok és látom kézen fogva a párokat. eddig csak kicsit elmosolyodtam, mert tudtam, hogy x nap és az én kezemet is megfogja, akit szeretek. de ma délelőtt látva egyet fájt. nagyon. mert ez akkora hazugság. ha velem akarna lenni, akkor legalább írna. vagy felhívna. de semmit nem csinál. SEMMIT. és persze megint én gondoltam arra, hogy holnap azért írok neki, hogy sok sikert.. de minek írjak? érdekli ez őt egyáltalán?

eddig vártam a vasárnapot, és elfelejtettem volna ezt a pár napot, amint megölelt volna. de ha most elképzelem. kínos szia-szia. állnék vele szemben. talán el is sírnám magam. mit mondjak??

ha rájött, hogy nem én vagyok az ideális lány, aki a szomszédjában lakik, aki ugyanoda jár, és ejteni akar, akkor miért nem mondja meg MOST? hogy lehet ennyire köcsög velem?? azt gondolnám, hogy a "párok", ha nincs semmi gond, minden nap beszélnek egymással. dehát ezek szerint van.

miért hazudja, hogy szeret?? ez nem szerelem!
i cried out with NO REPLY!

én már túlléptem a büszkeség témakörön, mert szeretem annyira, hogy akkor is utána megyek, ha ő rám se bagózik. de már.. mit csináljak még? éjfél van, de nem jön és nem ír. és persze most is csak én sírok, neki talán eszébe sem jutok..

miért kell nekem szerelmesnek lennem?? Istenem, miért küldted őt? én azt hittem, ő lesz az igazi. de így hogyan?? tudja, hogy várom, hogy rosszul esik, mégis megteszi. most erre mit mondjak? mit tettem én ellene??

miért kell sírnom megint egész éjszaka? :( mintha nem lett volna már elég ilyen estém.. napom.. évem.. én már egy ideje nagyjából túltettem magam egy rohadt nagy csalódáson, lezártam egy időszakot, amikor szinte minden este sírtam.. belenyugodtam, hogy engem nem fog szeretni senki, egyedül maradok és kész:) rossz volt, de legalább csak azok miatt sírtam, akik meghaltak.. most megint kezdődik elölről? nem akarok újra így élni!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat