Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-02-17 spo

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-02-17 spo

félek *Hisztii*
:S.. soha nem megyek többet ilyen tömött buszon..

megyek a postára befizetni a csekket, nézem, baloldalon áll egy rendőrautó.. hát énmeg szépen átmentem a zebrán, az csak félúton tűnt fel h piros volt a lámpa:Ő dehát most nemjött semmi és kb 6 méter széles az egész út..

aztán visszavittem a csekket (vizeletet elfelejtették elkérni jejeje:F xDDDD) és jött két ci. gyerek.. ott tették a fejüket meg énekelt az egyik meg mittomén.. szóval a szint megvolt:S de egy másik nő aki egy ajtó előtt várt ott figyelt úgyh nemvoltam azért egyedül..aztán ilyetszól nekem a gyerek h "hé lány kézizel?" -.- mondom focizok.. hol? tolnán..(haggyámá..) és hol? hh hol? poszt. hátvéd. dejó énis:O. napff.aztán szerencsére gyorsan kijött a nővér és akk adta a cuccost oszt húztam. aztán pont az összes suliból jött kii a sok gyerek úgyh a buszon is alig fértem el és már nemtudtam szinte semerre sem nézni h ne azt higyjék h őket nézem-.-

ja azt kihagytam h uutáááálunk eriiik. kéne csinálni olyan sorozatot is a viasat12-n h mindenki utálja eriket..
odaül a padunkhoz és letépi az odaragasztott órarendünk felét..meg mondta a többieknek h ne mondják el h ő volt.. aztán mikor szólunk neki akk azt mondja h beleakadt a keze és röhög.. hát ****** pf köcsöggg..

ó máám holnap 0. töri meg 7.8.. egyhéten 6 töri.. mérgezést kapok v allergiás reakciók fognak előjönni..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat