Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2016 :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2016 :)

https://www.youtube.com/watch?v=az25zrBHHiE

A napokban jött szóba, csak úgy véletlenül.
- Jack koncertért hajlandó lennék újra repülőre ülni. Max ezért. Mindig várom, hogy majd meghívják Pestre, de persze soha. Nem tudom, mennyi lehet a jegy rá, gondolom, nem olyan drága.
- Hát de, 20 körül van.
- Ezt honnan veszed? Miattam nézted meg, hogy mennyi lenne egy koncert jegy? <3
Ilyen cuki. :)

Már jó ideje csak hetente jut eszembe, hogy (már több, mint 10 éve) van egy tevém, úgyhogy a 10 %-os szinten próbálom életben tartani. Annyi emlékem van itt, hogy nem szeretném elveszteni őket. De már egy éve nem írtam semmit, pedig rengeteg jó dolog történt velem. Például Ő. :) Róla már érdemes lett volna ide írni, de én persze pont erről a cukiságról nem pötyögtem semmit... Talán mert róla már nem csak emlékeket akarok? :) Lassan egy éve már, és még nem bántott meg sohasem. Másoknak elég volt pár hónap is.
Az egyetemi éveimnek tulajdonképp 2 vizsgát leszámítva vége. Utolsó nap még beültem az A ablakába, 6 év alatt először. Szerettem volna jobban kiélvezni, de az idő is rossz volt, és nem voltunk együtt úgy igazán a barátokkal az aznapi órákon. Hiányozni fog ez az egész. Rengeteget szenvedtem, mert nagyon komolyan vettem, túlságosan is. Sosem felejtem el az első vizsgaidőszakom, 15 vizsgával, amit csodával határos módon abszolváltam. Az első UV-m, ami a gimis évek után eléggé lesújtott. Az imádott tanáraimat. A szaktársakat. Most mesteren olyan jó társaság alakult ki, akikért fájni fog a szívem. :( Ősszel egy szörnyű tanítási gyakom volt, tavasszal viszont nagyon klassz. 11. és 6.a, 24 és 36 cukiság. Ha ez a pozitív élményt nem élhettem volna meg, talán végleg elástam volna magamban a tanári pályát. De a vezetőtanárom visszahozta a hitemet. :)
Most igazából nem akarok többet írni, csak egy foszlányt itt hagyni legalább ebből az évből is. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat