Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2013-06-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2013-06-05

most, hogy dugába döntöttem mindent, azért eszembe jutott valami pozitív is. évek óta ez lesz az első olyan szülinapom, amin nem a gép előtt fogok ülni éjfélkor bőgve azon, hogy még mindig rossz minden. jepp.

20.
semmi extra nem volt ma. SEMMI. bár összesen 1 olyan szülinapom volt, amikor extra volt, akkor is 2 barátnőm jött el megköszönteni, és kaptam tőlük egy hillsong united-es pólót. ez volt a legjobb szülinapom, azt hiszem.
pedig a 18.nál vagy a 20.nál nagy meglepetések meg ilyesmik szoktak lenni, nem? mindegy, már megszoktam, a harmadik év már, hogy csak tanulok és ülök a seggemen, 100 facebookos köszöntésre válaszolgatva, akiknek a 99%-a igazából nem is tudja, mikor születtem, 40%-kal pedig nem is beszélek..
gondoltam, hogy nem fog írni:) bár még van 3 óra, de nem hinném.. miért is írna, hiszen nem vagyok neki senki.. vagyis pontosan ez vagyok: egy senki.


19.
ez szar nap. 4:20ig tanultam, világosban feküdtem le, 6kor keltem. szar témát kaptam, erről kb szó sem volt órán, 3ast adott. hulla vagyok és hisztis. fbn vagy 40en rámíak, olyanok is ,akikkel sosem beszélek, csak látásból ismerem őket.. na mindegy, meglepődtem h olyannak is eszébe jutottam,akivel vagy egy éve nem beszéltem,és nem fbról, vagy ha mégis, legalább smst írt. a tanár persze nem vette észre-.- de azt igen, h szekszárdon születtem...pf. na mindegy, kibí,rom majd vhogy ezt a 19. évet.

18.
este vártam,hogy éjfél legyen. kinéztem az ablakon, és ott volt egy csillag. az volt,mert fél órán át ugyanott láttam, néha csak pislákolt,néha pedig ragyogott. aztán éjfél után eltűnt.. elképzeltem, ahogy boldog születésnapot kívánna, hogy büszke lenne az érettségimre, hogy itt lenne. a legnagyobb ajándék talán a képzelet maga, hogy a lehetetlen álmok is megvalósuljanak - igaz, csak egy álomvilágban.

17.
a gy.u. milyen khosszú volt:o de megvártam, h éjfélkor kívánhassak vmit. és régebben írtam mára egy üzenetet magamnak a telefonomba. de nem teljesült.

mindjárt hányok..olyan hányingerem van kaja óta.. fázok,kiülök a lépcsőre. melegem lesz,bejövök. szomjas vagyok, iszok, fújde rossz, megint hányinger.. akartam vmit,de hát azt így nem tudom hogyan, na mindegy..

16.
eszembe jutott h talán szülinapkor onnan Fentről is lehet vmit kérni.. kértem:).



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat