Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
csüttt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
csüttt

nemtudom h van e vmi köze a tegnapi edzéshez annak h recsegek ropogok mire letudok guggolni hmO_o meg egyszerűen mindehol izomlázam van.. pedig nemvolt kemény (főleg az elejexDDDDDDDDDDDDDDDD), csak aza lépcsőzés.. ha ma is lesz.. háát.. lehet addigra begyakorlom hogy kell elájulni v csak szimplán leesni a lépcsőn.. előrefelé már majdnem sikerült tegnap is:$ :D szandra de mázlista vagy h egész nyáron nem vagy itt:v mondjuk énsem leszek edzésen egy hétig (jaj ha megmondom neki akkor mondanom kell h tóni bá ááááááááááááááááááááááááááááááááááá).. vagyis anyuék 21-22 körül akarnak hazajönni,mert még elmennek vasvárra stb stb, de mondtam h kinyírnának ha edzésről annyit hiányoznék.. meg egyébként is hazaakarok jönni..mind1 miért.. marika tuti kiüt ha nem megyek hozzájuk, dehát mértnem jönnek ők:v (nehéz a kedvencek élete.. :D najó, csak neki vagyok az a rokonságból:) ).. mondjuk még tavaly úgy szerveztük h elmegyek v jöjjenek a zsófi+zsolti.. unokatesómék:G -1,+1 év,szóval végre korosztály.. nemúgy mint a marika fiai, vmi 26 is talán..:D de azok (ők:E) úgyis mindig szivatnak és fúúúú.. pedig a dani csak jól járna ha megint eldugnám a cigijét,öngyújtót stb.. (basszus a szobájában nem lehet megmaradni blöö,pedig ottvan a gép:v amit párszor sikeresen elcsesztünk:$ xDD) most úgysincs órám amit elcsórhat helyette (öö máár jópár évexDD).. pf nemis tudom h ezt most minek írom ide:D pedig azthiszem h az edzésről kezdtem ez beszélni:$

annyira xar az idő.. nem fázok mert hosszúujjú,h.gatya,zokni (ésacsodálatos rózsaszínbolyhospapucs jááájxD) de mért esik?:( ilyen időben élmény lesz bicajozni a csarnokig.. megvissza.. jah.. az edző a sportoscuccában szimpibb lett:F xD de csak mert így nemúgy néz ki mint egy komor üzletember..

mért "eszek" mostanában a gép előtt mindig tűt?O_o
(de finom:F xD)

http://youtube.com/watch?v=nfOTj3WIqk0
hát.. többmint egy hete ezt hallgatom hát haláljóó^^

basszus álmodtam 2 dolgot de a 2.ra nem emlékszeem.ááá
az első megint azvolt h smst kaptam uhh. de ez kivételesen jó volt dehát reggel hiába kerestem-.-" wáá tudtam h felkellett volna írnooommm..


"jaa és azt mondta, h addig nem megy nyugdíjba, míg minket végig nem visz... hááátnemaranyos? ÍÍÍ UHH"
aha szóval akkor nekünk is lehetne rosszabb..:D

edzéés..uhuhuhuhuuuhuhuuhhuuhuh nocomm.. de legalább oda-visszafelé is eláztam tökjóóó-.-"
és tudja (sajnos?) a nevem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat