Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
töris est, sütés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
töris est, sütés

már megint annyi minden történt..
olyan gyorsan elment ez a félév, mintha csak most kezdődött volna.. de annyira szeretem ezt a társaságot.. ennyi idő alatt sokkal jobban összeszoktunk, mint a ba-s társasággal 3 év alatt.. :) <3
pénteken sütöttem kuglófot, miki rákóczi túróst, petra kókuszgolyót, aliz fantát hozott, dávid pufit, és 2 csapatban 19. századi név-kitalálósat játszottunk.. :D annyira jóóó volt :))) és imádtam az összes órát, ezért péntek délben is megérte bemenni! utána hárman még elmentünk fagyizni a tanár úrral, mesélt ezt-azt, jajj de fog hiányozni :( :))
szombaton pedig a töris est.. csocsóztunk is, lucával kikaptunk a fiúktól, aztán vegyes párosban döntetlen lett végül.. :D annyira jó volt ez is :D és külön öröm, hogy már vannak annyira felnőttek, hogy nem részegségig isszák magukat, hanem anélkül is teljesen jó a hangulat :) fél1 körül felraktuk alizt a buszra, aztán négyen lesétáltunk a duna partra és ott ültünk negyed3ig.. :) azért durva. én szervezek ilyen összejöveteleket, mikor utálom a kocsmákat és a piát. és mindig a legvégéig maradok. kicsit talán változtam, és örülök neki. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat