Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
Ákos :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
Ákos :)

http://fun7.blog.hu/2012/04/17/e_lkell

olyan hangulatingadozásaim vannak, hogy hihetetlen.. néha szinte már elsírom magam, máskor pedig ilyen melankolikus.. van, hogy úgy nézem az elmúlt időszakot, mintha csak egy film lenne, én pedig a moziban ülnék. és szerencsére az a - már engem is megijesztő - utálat és gyűlölet, ami aznap se aludni se enni nem hagyott, elmúlt. ha minden nap ilyen gyűlölettel kéne élnem, azt hiszem, bele is halnék.

ez kalandos volt:) elmentünk a deákhoz klaudiával, oda jött a maci is. persze odahalucináltam a metró bejáratához eriket és a barátnőjét is, de ilyen felfokozott izgalmi állapotban talán nem meglepő-.-
aztán hát.. kicsit elkavartunk:D mert én antikvárium klubot jegyeztem meg valamiért..-.- :D már csak 2 perc volt 7ig, amikor megláttam egy hirdető táblát akvárium klub felirattal és rájöttem, hogy az az:D jaj..:DDDD bementünk. kerestünk széket. elmentünk hátul, erre OTT ÁLLT Ákos:D ez a két félnótás meg simán ment tovább, én meg alig hallhatóan "felsikítottam" (:DD) és 90fokos fordulattal elindultam a másik irányba. alig sikerült feldolgoznom ezt a sokkot, erre látom, hogy klauék eltűntek. úgyhogy kénytelen voltam visszamenni és elmenni mellette úgy, mintha fel sem ismerném ááá. :D találtunk helyet, odajött mögénk juhász viktor is:D a műsor nagyon jó volt, feltöltött lelkileg nagyon:)) rengeteg képet csináltam, pár videót is:) köszönöm Ákos, hogy a mosolyoddal megörvendezteted a lelkemet, hogy olyan értékeket védesz, amiket a világ már rég elfelejtett.

a hangulatingadozásom pedig még mindig tart. mikor jöttem egyedül hazafelé. sírni tudtam volna. mikor a deáknál leértem a mozgólépcsőn, és eltöprengtem, hogy merre is kell fordulnom, akkor eszembe jutott, amikor jobbra mentem, hogy észreveszi-e, hogy balra kéne.. meg eleve az egész deáktól és a környékétől szomorú leszek.. sétáltam hazafelé.. néztem az árnyékom.. hogy most egyedül van.. a patikás kép jutott eszembe.. beléptem a kapun.. a sok lenti ácsorgásra gondoltam.. amikor tanítani próbált táncolni.. olyan lassan jöttem fel a lépcsőn, mintha 10 tonnás táskát cipelnék.. pedig a műsor közben alig jutott eszembe.. mondtak valami rendezőt/írót, nem tudom, aki erik xy volt.. és mondtak még valamit, ami miatt rá gondoltam.. de reggelre biztos megint rendben leszek:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat