Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
_noChRIstmas_

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
_noChRIstmas_

_alul bemásolom_

miért élem meg ilyen tragikusan a felnövést? az elszakadást? a váltást? hogy körülöttem mindenkinek meg lesz a saját élete, saját családja, saját programja, és én már nem leszek többé a legkisebb testvér, akihez hazajönnek a nagytesók.. fel kéne nőnöm, de nem megy.. amióta elkezdődött az egyetem, nagyon furcsán érzem magam.. mintha elvesztettem volna önmagam is.. fogalmam sincs,hogy ez normális e, de valószínűleg nem az.. nagyobb szükségem lett volna most egy Igazi karácsonyra,mint eddig bármikor, de nem lett belőle semmi.. pedig már annyira vártam.. hogy feltöltsön.. de szó szerint.. és most,semmi.. még nagyobb űr tátong bennem, mert akkora helyet készítettem a szívemben ezekre a napokra, hogy most csak visszhangzik az egész, és még fájóbb az üresség..
péntek este. vacsora a mamáéknál. + személy: istván.
szombat ebéd nálunk + személy: kati,zsolti,karcsi,lilla.
vasárnap ebéd mamánál. + személy: orsi. - személy: karcsi,lilla. este, kb mindenki lelép.. sosem leszünk együtt egyszerre.. és mióta a papa elment, még jobban hiányoznak ezek.. mert magát darabokban hagyta mindannyiunkban, és csak akkor lesz egész, ha mindenki együtt van.. már a második karácsony nélküle, annyira rossz belegondolni.. ma pl mikor a lilla mondott valamit a papájáról, annyira fájt.. hogy neki van, nekem pedig már nincs.. a másik papám már nagyon régen meghalt, így csak ő volt nekem, de "jobb volt,mint három másik együtt".. régebben sem voltam egy önbizalomlady, de talán egy éve kezdtem ennyire meginogni.. egyszerűen nem találom a helyem, és - habár külső szemmel nem lehet észrevenni - csak szorongok,stresszelek,félek,sírok.. egyik nap is,mikor egyedül voltam az albérletben, éjféltől 1ig csak bőgtem.. főleg a papa miatt, de eleve az egész élet nyomaszt..
hiányzik a régi életem..
még az utolsó évem is jobb volt.. suli,haza,tanulás,foci,net.. napról napra..este "kiengedtem", a kádban énekeltem félórákat..aztán gépeztem,kiírtam magamból a dolgokat ide, aztán lefeküdtem.. elmélkedtem kicsit, sírtam is sokat, de a következő napot ugyanúgy végig csináltam.. most nem tudom kiadni magamból ezeket a hülye érzéseket.. mikor már tényleg nem bírom, akkor előveszem a laptopomat,és oda gépelek az itteni napló helyett.. szánalmas,hogy én csak írásban, és magamnak tudok csak megnyílni ennyire.. a ráadás csak annyi,hogy még ennél mélyebb és szarabb dolgok is vannak, csak azokat nem írom le ide sem..és csak gyűlnek és gyűlnek, és nem tudok velük mit kezdeni.. nem tudom normálisan megfogalmazni,mit érzek.. pedig érzem,minden nap, minden órában és szinte minden percben.. csak akkor szabadulok egy kicsit ezektől a gondolatoktól, ha pl ákos koncerten vagyok (a valami véget ért-nél elszakadt a húr, de egyébként elfelejtettem a világot), vagy barátokkal beszélek.. vagyis inkább olyan,mintha egy szobában lennék, ahol valami árnyékot vet.. a fél testem mindig az árnyékban lesz, de ők csak a megvilágított felemet látják.. viszont én érzem azt a sötétséget is.. és ugye senki nem gondolja azt,hogy kettősségben jó élni.. a hétköznapok néha bekötik a szemem,hogy ne lássam a helyzetem,de attól még ugyanott vagyok..van pár remek percem, amikor jófej emberekkel beszélek, vagy a bátyámtól kapok egy dvdt,amin ákosos videók meg zenék vannak.. tehát tudok örülni a dolgoknak.. csak aztán hamar visszamerülök ebbe a xarba...a karácsonytól többet vártam.. hogy 2km magasra röpítsen, érezzem a szeretetet, adhassak, és örüljenek.. de van,hogy én jobban örültem,hogy találtam valamit,aminek a másik örül, mint az, aki megkapta.. normális ember azért nem éli bele magát ennyire,nem? én meg agyba-főbe adnék mindent a világnak.. az albérletes szomszéd bácsinak sütit, aztán mikor én is kaptam, a dobozban vittem nekik vissza csokit, aztán az emelet ajtajára kiragasztottam,hogy boldog karácsonyt.. szaloncukrot is akartam kötözni az ajtókra, de se sz.cukrom nem volt,sem kötözőm.. aki szarul érzi magát, annak meg akarnám mutatni,hogy az élet szép is lehet - mondom én,aki itt nyavalyog az összes bejegyzésben.. totál "romantikus" tervek - a szó másik értelmében.. talán mert úgy érzem h nekem nehéz igazán örömöt okozni, mármint ami tartós, akkor okozok másnak, hogy attól én is boldog legyek? nem tudom..szeretném szeretni az embereket.. szeretnék valami jót itt hagyni a földön magam után.. dehát nem mindig jön össze..
tartozom még egy blogbemásolással, 1 hét alatt valamikor csak rászánom magam..

1:42, sleep well.


íme.: ( az érthetetlen részeknél képeket szúrtam be, itt mindenki szabadon engedheti a fantáziáját. )
12.20.
sürget a vizsga,de egy ÁKOSÉLMÉNYT nem hagyhatok így "kibeszéletlenül".

Emlékül az x (csakéntudom és nem publikus:| )ideig tartó fagyoskodásomnak.
És mikor már elkap az agybaj.. avagy pompom nem csak egy mesebeli figura!
Szóval.. egy csütörtöki nap volt.. utolosó nap ebben a félévben, cry cry,na de nem a kedvencem.. egyetlen normális óra a pragmatika szokott csak lenni,az is csak 1 órás.. nem tesz jót a lelkemnek ez a félévenkénti tanárváltás,ráadásul ekkora mennyiségben (15-4 tanár pápá,egyedül a latint fogja még Imre Flóra tartani még 1 félévig).. kötődöm az emberekhez,nehezen megy a váltás,Sajnos.. persze meg kell majd szoknom,hiszen kb soha nem látom már őket, vagy ha mégis, akkor tényleg csak látás szintjén.
Csütörtöknél tartottam:D Már historiográfián fénybe nézz-es stílusú figurákat rajzolgattam a füzetbe (nem is lett rossz,már amennyire egy 1 centis figura hasonlíthat Ákoshoz..:DDD).. átalakítottam a zöld ujjatlanom, vagyis.. megszépítettem egy Á k o s felirattal.:D de aztán nem azt vettem fel.. hanem a múltkori (ez a hivatalos ákoskoncertes pólóm. :G) másikzöld """"kismamás""" ujjatlant,alá meg egy fekete 3/4ujjasat. aztán a legvastagabb zoknim,és tornacsuka.. mondván,ha szétugrálom/szétugrálják,ennek már úgy is mindegy, ellenben a csizmában nem is lehetne ugrálni, más kérdés, hogy a lábam ugrálás nélkül is feltöri. Bekészítettem minden dedikáltatnivalót (krúdy könyv,képeslap,szakácskönyv,de hát hiába..), 2deci forró teát,csokit,jegyet,kamerát,fényképezőt,aztán go.. Kucival találkoztam 5kor a ferenc körúton, később kiderült,hogy sziinte ugyanonnan jöttünk...:DDDD sikeresen eljutottunk az arénához.. nem is voltak sokan, kb 20an előttünk.. első sorba még belefér.. aztán kezdett gyűlni a tömeg.. voltak,akik meg nem a sor végére álltak,hanem előre,na azokat ütni tudtam volna.. összehaverkodtunk egy 26éves lánnyal,utána meg a bnőjével/kollégájával is:D meg kéne keresnem facebookon.. úgy érzem,indokolatlanul sokat fecsegtem,és megszállott Ákosrajongónak sikerült álcáznom magam:\ :DDD Vártunk kb.. hát,odaértünk 5:20 körül.. úgyvolt h 6kor beengednek.. ebből lett asszem fél 7.. - x fokban... lábunkat nem éreztük,nagyon szenvedtünk.. a sok biztonságis meg kint cigizett,egyem a szívüket-.- aztán beengedtek.. rohanás a másik kapuhoz:DDDD ott jegybeolvasás, - kamera,fényképező nincs? áááá.. .DDD go ruhatár.. leadtam a kamerát és a f.gépet,mert megint sikeresen beszarattak, h szépen fogalmazzzak. nembaj,találtamprofi képeket,amiken mi is rajta vagyunk. :DDDDDDDDDDDD
sprint le a lépcsőn.. várunk a kapunál.. kicsit kinyitják,látjuk h ott szaladnak be vagy 20an.. mondom bakkkerrrrr engedjenek már be.. aztán mehettünk.. futok,mint a SZÉLVÉSZ,erre észreveszem h hoppá,kordon,rossz felé megyekxDDD vissza a másik részre,ahol beengedtek... futáás Kucival.. 3.sor,totál középen jááááá. mondjuk beállt elénk az a 2méteres hölgy és úriember sajnos..:D de köztünk ált kilátttam,meg ők nem ugráltak (MÉG JÓ!),és amikor én igen,akkor láttam. :DDD majdnem egy órát csúszott az egész,főleg h az elején volt mindenféle beszéd stb.. aztán végre ÁKOOOOS. a 4szeresen visszaeső apa. :DDD olyan jófej és vicces:DDD namindegy,nem vagyok én fanatikus. végigugráltam az összes ugrálható számot.. a kezem meghalt a sok tapsolásban meg csápolásban, a lábaim az ugrálásban,a torkom az éneklésben.. az volt a fura, hogy ugye elől középen ott volt a sok fanatikus,aki végigénekelte az egészet, és Ákost alig hallottam, mert elnyomta a tömeg éneklése..:DDD de ettől függetlenül jóóóó volt:DDD ráugrottam pár lábra, de hát miért jönnek olyan közel v miért nem ugrálnak ők is,akkor nem lennének ilyen egyértelműen szabad prédák.. nem tehetek róla,próbáltam 1 helyben ugrálni,de fizikai képtelenség,tényleg. szeretek ugrálniii=) aztán koncert vége. jaa. közben felhívtam Adrit,azt hiszem az ikonnál, de már nem emlékszem..:D vagy 1 percig hagytam,hadd élvezze a recsegést:DD utána az utolsóóó számnál(: ilyenek voltunk) Vivikét. szóval értékeld,hogy nem Ákosbácsit szemléltem az utolsó adandó alkalomkor,hanem a Kucival neked énekeltem,már amennyire hallatszott (de talán jobb az az eset,ha nem hallatszott..:D)..:D végeee=( a telefonomon egy kb 5 mp-s xar videó, ami beazonosíthatatlan.. én a táncolj a tűzön át-ra tippelnék,de egy része olyan hamis (bár a közönség hallatszik csak,szóval megérteném),hogy kétségbe vonja elméletemet.. aztán a valami véget ért első része és 1 refrén. =( az is inkább tömegmjuzik. de én már csak ilyen vagyok, inkább rossz minőségű,saját gyártmányű emlék,mint egy profi által csinált.. ez van. meg 1 kép,amiről szintén no comment:DD 4éves mobilom,én így szeretlek (A magad 2 mb-os memóriájával, béna kamerájával,ritkarossz hangrögzítésével). A Kuci már nagyon szenvedett,és mondta h menjünk..pedig én akartam dedikáltatniiii=( (ma láttam h bezzeg a veca bemehetett hozzá grrrrr. meg láttam több embert is, zalánnal is 2 csaj fotózkodott,szóval várhattunk volna.......). koncert közben ugye dobált pengetőt Ákos (meg 1x egy ásványvizes üveget is, na de bakker,az kinek kell?:DDDDDDD). de nem jutott el a 3. sorba.. mikor mentünk el a színpadtól,láttam,hogy sanyíííí (kiakirály? sanyíííííí- ezzel szórakoztatta a közönség magát,amíg nem kezdődött el végre..) dobál pengetőket.. visszaráncigáltam a kucit,hogy várjon mááár.. aztán ott vhogy elszakadtunk..:DD egyiket sem tudtam elkapni,pedig nagyon kitartóan dobált (nem nekem,vki másnak:DD de ő sem tudta elkapni, meg a levegőben kb lehetetlen..).. aztá n mikor már feladtam, és a Kuci elráncigált, megláttam a földön egyet ×.× de egy nagy bakancs alatt volt félig. a "földre vetettem magam - letérdeltem", hogy kiszedjem alóla.. nem tudtam, h az illető tudatában van e annak, hogy micsoda értéken áll, vagy MÁR rájött,és azért nem tágít,hogy majd ha elhúztam,akkor szépen felemeli kecses csülkeit és felveszi azt a felbecsülhetetlen értéket.. kérdéses volt,de fel nem néztem, csak megpróbáltam kipiszkálni.. és lááám,sikerült:DDDD nagy büszkén mutatom a Kucinak,erre kiderült,h ő is szerzett egyet:DDD szóval jól járt velem,mondhatjuk így is. de mekkora szerencse <3. alig várom h otthon legyek és kipróbáljam- aztán nyakláncot furassak belőle.

májusi konceeert. akarooooommmmmm. =(
térjünk át a mára. ŐSTÖRTÉNET -ala szellemi sasmadár - vizsga. háát.. 20ból 18ig ötös.. volt 10 tesztkérdés.. a mely területekre...? kérdésre én egyedül nagy-br-t írtam,szóval kitudja.. aztán, Dzsarmóra nem tudtam h irak v irán,mert a lapon irán volt, a füzetbe irakot írtam,gondoltam a tanár jobban tudja -meg a lapon volt egyéb hülyeség is- viszont lehet,h félrehallottam -irak,irán,nem nehéz-v eltévesztette... pedig tegnap direkt megnéztem az atlaszban,de mivel csak a töriset hoztam fel,ezért elég nehézkes volt megállapítani,mivel az őskori térképnél van csak benne, és akkor a mostani országok térképén nehéz volt belőni h most akkor melyikhez is tartozik-.-. ez lehetne akár -2. de,még ott van a 2 esszé.. az elsőt totál bekamuztam,ráadásul nem jutott eszembe az a hülye CLARK,akit ha álmomból felkeltenek,akkor is tudok, azt is, h a lapom legtetején volt, piros betűkkel,utána egy (e) zárójelben,alatta a rajz stb.. a david eszembe is jutott, de a c miatt állandóan a C hild E jutott eszembe, hülye gordon childe-.- úgyhogy nem tudtam beleírni h a x modellt ő találta ki,ezért át kellett fogalmaznom,amiből lerí,hogy nem tudtam a nevét.. -1 pont? már ha a többire ad pontot.. a 2. esszé sztem jó lett, jóó sokat írtam hozzá,belevettem olyan neveket is,akiket nem is kellett volna, de hát ugye olyan tájékozott vagyok stb stb... reménykedem azért.. de ha nem,akkor minimum 4es!.
szerdán történettudomány. néha rámjön h ahj,el kéne olvasni az összes kötelezőt - ami már ott megbukott, h vagy 4et nem találtunk a könyvtárban-utána meg h "sima liba" lesz, elég az órai,olyan tutin elmondott mindent.. nem tudom,mire számítsak,nem mondott túl sokat a vizsgáról.. úgy érzem,könnyű lesz,de lehet h csak a normális jegyzetelésnek,érthető óráknak és a jófej tanárnak köszönhetően van ilyen megérzésem.. aztán lehet h jól megszívom h eljöttem most,és nem vártam meg,míg vki informál arról,hogy milyen volt a vizsga,mire menjek rá. de leszek bevállalós. vagyis muszáj. :D kihagytam, h őstörin,mikor bent ültünk,de még nem osztották ki a lapot, dávid adott lalinak,ancsinak,adrinak és nekem karácsonyi ajándékoot. kaptunk gyertyát,mézeskalácsot (nyamm,úgy megenném cry),és teakeveréket (jó illata van,de kifogytam a citromléből,holnap elmegyek és veszek! az 50m-re lévő sparban. csak az a 2 emelet veszi el a kedvem mindig.. oh, a sportember. ) szóval milyen kis rendes. jó kis 5fős csapat a miénk. mindenki normális,segítőkész,rendes. kinek jutna eszébe vizsgaidőszakban még ajándékot vinni,vizsga napjára? én mikuláskor vittem 1-1 csokit, hellas zh napján, de azért a kettő között óriási különbség van.. na de a lényeg h nagyon rendes,majd vmivel viszonozni kéne, persze akkor már az egész csapatnak..:)
elteszem magam holnapra. remélem,sikeresen megtanulom a maradék 10(9?) óra anyagát.
pÁ..s
12.22.
Fél liter kakaóval vagyok több - hát ez a hátránya, ha valaki egyedül van egy liter tejre, és hazamegy másfél hétre.. Iszonyatos izomlázam van, de majd még visszatérek a "jelen helyzetemhez", most lássuk a reggelt..
"Ember,kelj fel..!" (nem kérdéses,kitől idéztem)
Ez lehetne akár a mai napom mottója. Ezek után mondja valaki,hogy nincs fent Senki..
Fél 8kor keltem, azaz feküdtem,és olvastam a történettudományt. Mivel kettőkor vizsgázom, még bőven átolvasom a szerzők összefoglalásait és az esszék vázlatát,ebédelek, hajat mosok,aztán gyerünk. 9:05 perckor, valami isteni sugallatra meg akartam nézni a vizsganaptáramat, hogy melyik teremben is lesz a vizsga. Á, a hellasos teremben,príma. Odakandikál a szemem a vizsga kezdés időpontjára. 10:00. Hm,na ezt most még egyszer.. 10:00.. tííííz óraa????!!!! Ez még hagyján, de nem tudtam,mennyi az idő.. MÁR BIZTOS ELMÚLT 10!!! De nem.. huh.. Kipattantam a.. matracomról (xD), ledobtam magamról a ruhát,fél perc alatt fel az újat, fogmosás,táskába cuccbedobálás,tükörbenézés-te jó Isten,még hajat is akartam mosni.. - egy csokit kikaptam a szekrényből,hogy el ne ájuljak az éhségtől, aztán leviharzottam (jaj de hülyén hangzik múltidőben..) a lépcsőn..Sprint a suliig.. beértem kb 35re.. de ahj, azt a lelkiállapotot le sem lehet írni,ami akkor volt nekem.. Viszont ekkora mázlit,tényleg.. Véletlenek nincsenek, vagy miaszösz.. :) Vizsga előtt még tanácskoztunk Sárival és Bencével (nem vagyok évi:@@@@@@@@),hát...:DDD "mondd még egyszer,hogy történeti földrajz".. " Tegeződjünk.. Ádám vagyok".. na jó,ezen most csak én röhögök, de az a hangsúly..:DDDD totál a tanáré:DDDD Aztán bementünk. Sári,üres,üres,én, előttem balra eggyel Bence. Ádám (xDDD): vegyenek elő lapot. Kétségbeesett nézés ¤_¤ " nem hoztunk lapot".. Adjak? AKkor kinek kell?- és mindenki felemelte a kezét:DDDD Sárival kettőt le is nyúltunk, mert ha 2 esszé van és 2 tárgyi kérdés,akkor értelemszerűen nem elég 1 lap.. Lediktálta a kérdéseket.. Tárgyi k.k: hosszú idő, mentalitástörténet (szeretlek Ádám). esszék: történetírás és a tér (imádlak Ádám), történetírás és az elbeszélés (najó,lehetünk haverok, majd csak eszembe jut h mit kell írni..). Aztán mondta,hogy elmegy papírért, és vagy öt percig nem volt bent:DDDD Nórival meg néztünk egymásra,hogy EZ MOST KOMOLY??? :DDDDD kimegy és otthagy minket vizsgán totál egyedül:DDD nem is voltunk sokan.. max 20an sztem.. beszarás:DDD DE! jellembajnok voltam (nem úgy,mint themistoklés..), és nem vettem elő semmiféle segédeszközt:o pedig ott volt a táskámban a profi esszévázlat.. de NEM. egyedül a Sárival egyeztettem,hogy ugye Braudelhez kapcsolódik a hosszú időtartam-és háh,hozzá:G . :D aztán mikor jött vissza,- nem tudom h direkt e, de én kinézem belőle- még hangosan beszélt a folyosón,szóval aki puskázott,az el tudta tenni:DDDD gondoltam,várok az értékelésével a vizsgáig,h szivat e, de h max pontot fogok neki adni, az hétszentség. :DDDD akár 4est v 5öst is ad. (azért ötös legyen ám vagy vége a nemlétező barátságnak=| :DD).
Szóval így 4 helyett fél 12 körül már otthon voltam.. Vettem pizzás kiflit v mit, vagyis kettőt. Már x napja egy fityinget sem költöttem,mert úgy volt, h busszal jövök haza, de amit anyáék adtak pénz, már elfogyott,mert akamera akksi pl nem 5000volt,hanem 6800, meg úgy alapból sem szoktam annyit kérni,mint ami valójában kell,inkább spórolok,kipótlom stb.. nem hiába nem eszek menzán sem, mekiben is asszem 3x voltam eddig összesen.. elfőzőcskézek én.. :DD na szóval vettem is ki pénzt, h ne az ajándékpénz legyen kevesebb,és legyen buszjegyre, de aztán az István hazavisz holnap reggel (otthon,édes ottthooooon.), szóval most megengedhettem magamnak. :DDDDD meg nem is volt időm főzni, a "burkolás" után mentem is a corvinba. nem tudom már,mit vettem ott,minden esetre megtelt a táskám, és nagyon fájt a lábam, + kifogytam az ötletekből és hazajöttem. megettem a második kiflit,és elmentem az alleba. JÁÁÁÁÁÁÁÁ. itt meg kell jegyeznem,mielőtt elfelejtem, hogy láttam az asszír tigrist,alias a dékánunkat. sztem a fiával volt (14 körüli srác,hát csak nem az unokája:o :DDD), valamit beszéltek h és akkor elviszi stb.. de pont másfele nézett,mikor elmentem mellettük, pedig rá akartam köszönnniiiii:DDDD
Itt is vásároltam.. Hogy magamra is gondoljak - illetve ha apa anyujától kapok ajándékpénzt, akkor ez most abból ment,anyu anyujától már gyúródeszkát kaptam asszem,meg most az új ház miatt egyébként is spórolni kell..na de 2400helyett 1200 volt,szóval abszolúúúte jól vettem- megleptem magam egy mellénnyel. nagy volt a csábítás, láttam tök jó felsőket, de Nem. erős vagyok háháháháhááháhá. :DDD még fel sem próbáltam őket. büszke vagyok magamra,mennyi pénzt megspóroltam már:G najó,mellette meg vagy 17ezret elvásároltam ajándékokra,és még így sincs az E.mamának,orsinak,krisztiánnak,katinak,zsoltinak.. bár elv előző kettő ajándékába beszállok a Nórihoz. többieknek lövésem sincs:S de még tolnán körbenézek, már ha holnap lábra tudok állni.. 1től kb 7ig gyalogoltam, max fél óra szünettel (amíg hazajöttem enni). ez a hülye csizma meg szétszedte a lábam,már megint.. nemsokára amputálni kell...
rendet raktam kb, összepakoltam az ajándékokat,kitakarítottam a fürdőszobát,elmosogattam,levittem a szemetet,szóval indulásra kész vagyok. fél 10kor kezdtem el naplózni, most 22:06 van, meg akartam még nézni a walk to remember-t, de nem tudom.. elkezdem, viszont nem hiszem, h végignézem.. ahj a lááááááááááááááááábaaaaaaaaaaaam.
( vettem "bőrt" az ákosnyakláncomhoz¤.¤ és Dávidnak,Lalinak,Ancsinak és Aaadrinak.. szóval D: orosz nyelvtani összefoglaló, L: latinxD, Ancs:latin, Adr: angol-magyar sherlock holmes story, 4 nyalóka, 4 milka. ha már Dávid is oly elragadó volt,hogy hozott nekünk ajándékot,akkor ez a minimum, és ha már neki veszek,akkor a mi kis ötös kommandónknak is kell=) )

na holnap már otthon leszek=))))))))))))))))))))))))
mikor megmondja Lendonnak Jamie,hogy beteg.. na ott bőgöm el magam mindig.. utána pedig a switchfoot- you számnál.. ott kész vagyok.. meg amikor együtt sírnak.. wáááá.. ez simán lehetett volna egy szép és vidám film.. erre bedrámáznak a végére.. akárhányszor megnézem,mindig azt várom,hogy happy end legyen,pedig tudom ,hogy meghal.. na ki is kapcsolom inkább,nem várom meg,míg die..
rövid lesz ez a karácsony..
gyere dzsiruf,depizzünk együtt..
" ..love..is like the wind.. i can't see it, but i feel it.." jaj,te film.. előhozod belőlem a csöpögést..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat