Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
egy ritkarossz hétfő

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
egy ritkarossz hétfő

ha most kérnééd,nem mennék. dehát így majd inkább jövök este..
holnap nemlesz harmadik óránk elvileg.lehet felmegyek netezni majd,nemtudom. elkéne olvasnom egy shakespeare vígjátékot v drámát.. most drámás kedvem van, de vj jót tenne.
jajdeizgi mindjárt szerda. mégjó h fél csapat eltörte az orrát meg beteg..:/ tititátátititátátiritátátátátititátirititititititititiritiitititi

coz i've got enough problems without creating more. neked nem?V.v

i don't wanna fight you

pénteken lesz a renii szüliinapjaa. vagyis a bulija. 7-től 8-ig tartom a frontot aztán hagyom h.. najó tovább dehát..


wonderful

hát ilyen sem volt még h oszt.társ küldött zenét és tetszett volna..(kiv persze vivike és maci) de szép. a másik amit mondott h szedjem le meg bugis. bár egyik része érdekes,de a többi jó.

pesszimista/= realista. lehet,hogy a pesszimistáknak többször lesz igazuk,de az optimista igazának mindenki örül,míg a pesszimistát a saját "sikere" sem teszi boldoggá. amúgy meg az optimisták a legnagyobb pesszimisták, csak próbálják magukat győzködni és megvédeni a világtól..
mert egyszerre azt gondolom, h engem egy autó sem üthet el, semmi bajom nem történthet,mert "erős" vagyok és vigyáz rám,de közben meg énvagyok az első,aki azt mondja, hogy ez biztos nem sikerül.. tuti elcseszem.. soha nem válik valóra..
h mértne nyerhetnénk egy jobb csapat ellen? h mértne lehetne szerencsénk csak most az egyszer.. és közben pedig az jár a fejemben, hogy vszínű most sem fog segíteni,mert biztos a másik csapatban is van, aki kérte h nyerjenek, és hát őt ezerszer előbb meghallgatja,mint engem.. elképzelem,mint a filmekben, de belül..
de legyél optimistább Szívem:)) mamáddal ma ismét jót beszélgettem:P

amikor mentem edzésre,előtte rámjött az elő-előtörő hillsong mániám.. hallgattam a telefonon amiket a koncerten vettem fel,meg azta 4mp-s videót is megnéztem hányszor..hiányzik..persze martyval:v.. és akkor mp3, még a kapuig énekeltem iis, és olyan erő volt bennem.. furcsa érzés volt.. tekertem,gyorsabban,mint szoktam,és mikor elfáradtam, a szél meglökött hátulról..ilyenkor örülök az életnek, és vidám vagyok.. aztán jöttem haza, marty sampson-landslide.. bárki bármit mondd, nekem nem nyálas ez a szám.. szerintem gyönyörű és amikor kicsit fúj a szél, csillagos a fekete ég, a hideg simogatja az arcod.. nincs senki az utcán és halkan énekled is.."Videoklippbe" illő jelenet..olyan tökéletes,olyan nyugodt,olyan szomorú..aztán thousand foot krutch-breath you in.. csak nézed az eget és csodálkozol, hogy milyen hatalmas és végtelen, hogy más, egy utcával arréb és a világ másik végén is ugyanezt az eget látja..hogy mégis egyek vagyunk vele és ezáltal mindenkivel. aztán manafest McNevan- impossible, csakhogy haza is érjek időben:D.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat