Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
at home..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
at home..

well,9:08 van, itthon vagyok, és természetesen hulla.. persze mostanra szoktam meg, h az y és z felvan cserélve görögben,szóval uhh de hülye vagyok.. szóval alszok,eszek és utána maaajd maaajd indulhat a 100oldalas élménybeszámoló..xD a vége nagyonjó lett:)

Nos,kezdjünk neki. mikor hazaértem,kedves nővérem úgy fogadott, hogy f. köröm-> ugye te nem leszel emo?:O omg-.-" fél11 körül lefeküdtem,és elvileg déltájt anya bejött, kérdezte, hogy jövök e enni,énmeg mondtam h igen, de 5perc múlva uúgy aludtam továbbxD még viccesebb, h én erre egyáltalán nem emlékszem.. dehát érthető, majdnem egy napja fentvoltam..

előveszem a jegyzeteimet, merth leírtam ám minden nap, h mi történt.. 2hét alatt minden összekeveredik,úgyh hasznos volt.

kisbusszal vittek minket szegedre. felszálltunk a buszra. annáék mögöttünk,mi legelől jobboldalon,utólagos pajtásaim pedig bal elől. hát az útról nincs sok minden extra, max h UTÁLOM A HATÁROKAT:F és h egyik országban kb 50 méterenként rendőrök álltak. durva voltxD az árokban, a dombon, az útmellett, de vagy fél-1 órát mentünk, és még mindig nem fogytak el. úgyh jóóósok rendőrük lehetO_o erről a napról még annyi maradt meg, h titokban lekaptam a Kimis könyvüket, amikor nem voltak a buszon és h a egyik wc egy lyuk volt a földön.. kijövök.. nő kérdezi: sikerült? xDDDDDD tegnap egyik wcnél meg állok, anyához beszélek,megfordul a nő..azthitte hozzá beszélek. aztán meg elkezdi h milyen jó a nyakláncomxD és h úgy néz ki,mint egy kutyafej..xDDDD na mindegy..xD
szóóval naagy nehezen odaértüünk*.* kedves leóatyánk várt minket,mert hát mértisne. ott dekkoltunk,mire felvitt minket a panorámához. és persze halál véletlenül megint kikkel mentünk együtt? csak nem?:O de..xD ott álttunk egymás mellett az anna és én, és a két pajtás. leó egyikünkre mutat meg vmelyik fiúra,és kérdezi h "így vagyunk e párban", vagy h lány-lány,fiú fiú. mert lehet h ölben kéne ülni h beférjünk ennyien.. mondtuk gyorsan annával h mi vagyunk párban..:v mikor kiszálltunk is.. azt mondta, h a görög nőnek azt mondta (101% h kamu-.-) h mi nem veszekszünk,csak szexelünk.. úgyh leó megadta az alap utálatot*.* xD kedves krisztián egyből felkapta a bőröndöt,amire a focilabda volt rákötve, azt hittem,ez jó jel, de hát a 2 foci nemvolt vmi sok..:E a 7es szobába kerültünk, dzsinácskáék mellé. + öccse + nagyija. ő jófej voltxD mikor az annáékat kikísértük, lehoztuk a cuccait a lépcsőről és egy óráig hálálkodott h milyen rendesek vagyunk (és HÚZDKIMAGAD anna..xDDD).de a csaj.. mamája: dzsina, te zseni vagy!*.* ő: tudom,már az iskolában is megmondták:G uuhhh.. alattunk pedig annáék voltak. mindig kiabáltam le neki h annaaaaa. aztán kiderült h csomószor hallotta,csak lusta volt kijönni:@ xD
szóval. este elmentünk a leós körútra,hátha van vmi új program. nemvolt. xD ott ültünk, és a leó már vhogy az elején kiszúrt magának, habár énis őt, h mekkora egy zizz.. xD és akkor kellett mondani h jamas.. jaa igen anna, egyből kikapta az ouzot..xD mondtuk.. nemvolt elég hangos.. mondta h OTT HÁTUL is mondják hangosan,alias mi. na a harmadik jamasnál sikeresen leöntöttem magam a baracklével, h pólóm gatyám táskám tiszta olyan lett.. köszi leó,még mindig utállak:G vasárnap. kajakbefizetés, F1 nézés görögül. az viccesvolt. meg vhogy jó érzés is. mint ahogy azis, h lefényképeztem a huskyt,sőt,lementem másnap is h nappali norma képet csinálhassak róla, leis kameráztam, Ferraris pólót is lefényképeztem a boltba..h mért? már mindegy..
hétfő.. dzsinácskáék egésznap kártyáztak..xD mamája megszólal h a leégés ellen kenje le a dzsina magát.. és van neki még egy kis ARIEL-jexDDD és kb negyed óra volt,mire rájött, h az Dove..xD kártyáztunk annával. megfordítja a lapokat úgy, h én a solo feliratot lássam,őmeg a norma felét, és elkezdi: válassz, és utána megmondom h melyiket választottad..xDDDDDDDDDDDDD mondom így nem nehéz..xD mennyit röhögtünk jahaj..xD utána meg h plüssállattal szokott kártyázni,ha egyedül vanxD na ettől szakadtam....xDDDDD kedden voltam képeket meg videókat csinálni. ülök a sziklán, kisfiú felakar mászni utánam..^^ a kislány meg felvette,felrakta az egyikre,és mondta h "integess a néninek" (köszi,17 vagyok,nem 71xP),és a kisbaba integetett és úgy vigyorgott hozzá. lefényképeztem,írtóérdes volt*.* kiírtuk annával h fociiiii. lemegyek, nyílik a kettes szoba, jönnek ki a fiúk. na mondom úristen áá inkább visszavonom a focitxD nemtudom,tökre megijedtemxD aztán elindultak,mi meg gyorsan mentünk egy másik útonxDDDD ott találkoztunk. anna drága csak ült és nézett,én meg fociztam velük. én öö. krisztiánnal voltam, az első becenevét nem írom le,hátha olvasni fogja:$ xD a másik csapatban pedig "Kimiutánzat" és csabi. nemtudom ki nyert, de azért miis rúgtunk gólokat,nemcsak ők:E jó,mondjuk volt pár kihagyott helyzeet..:P xD de viccesvolt:D épp gyaloglok fel,mert már elfáradtam h felfutottam aztán vissza védekezni és akk kérdezi h na elfáradtam?xD Kimiutánzat meg megszólal h "csodálkozol,ha egyedül fut 2 emberrel?xD" xDDDD de nemis volt igaz..:E aztán előttem vhogy elestek én meg nemtudtam megállni,és rájukestemxD szegény gyerek..xD a térdemen a seb azóta is megvan,úgyh minimum ez emlékeztetni fog rájuk. xD aztán jöttek a görögök is focizni. azis jóvolt. bár elég sok a köcsög. meg odaküldték hozzám a legkisebbet,h ő tud angolul:D de nem értette h a vészkapust magyaráztam neki..xD meg ottvolt egy köcsög. ugye vérzett a térdem. meccs közben mondja angolul h van vmi a lábammal:O énmeg odanézek,aztán fel h jaa,tudom,erre ő: soorry babe és továbbfut,alias megszivatott h elfuthasson,és ezt még egyszer elakarta játszani,de azért ennyire hülye nem vagyok:v meg mekkora kis f*s h kb 11 évesen lebabe-z,nemis egyszer és akk egyik nap követtek minket,csakhát a titkos útunkkal leráztuk őket és mire feltekertek,addigra bementünk.. és a többi is elkezdett minket babezni..az ilyeneket rúgnám seggbe -.- meg beálltam elém,hát arrébblöktem. meg egyszer gyomorbarúgtam,mondjuk véletlen volt,de jólesett:$ xD vettünk aznap uolyan színes karkötőt az annával és egész héten rajtunkvoltxD hadd legyünk már miis hülyék:E néha elkap az ízlésficam este anyáék elvoltak,mimeg annáéknál horrorról beszélgettünk,én nem mertem felmenni egyedül,ő meg nem mert egyedül lentmaradni,ráadásul ottvolt Démon, a macs,és ahogy a szemére világított a fény és nyávogott,uhh,szóval megvártuk anyáékat..xD meg ha elmentünk és nemtudtuk,ki ér előbb haza,akkor a virágok közé raktuk a kulcsot..xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szerdán elsétáltunk a parton a kajakosig h odataláljunk majd másnap,de jól emlékeztem és megtaláltuk:) csináltam homokbarajzolós képet mindenkinek, igen x,nem felejtettem el,van dorcsu-s is:P lementünk,megint nemjött senki focizni. úgyh depresszióba estem. nemám. ja igen,szerdán követtek minket a hülegörögök. elmentünk palacsintázni,mindhárman nutellásbanánosat ettünk. györgyi meg tanította magyarul számolni a palacsintás hapsitxD tök aranyos voltxDDD "itt esz? elvisz?"xD és ottvoltak a görög kölkök,anya mondta h ott mutogattak ránk,bezzeg szólni már nem mertek..
vettünk sapkát kajakra. azóta nemis volt rajtam. nemis lesz? xD
csütörtök.. elindultunk ketten.. útközben elkapott minket leó, h elmarad.. röhögtünk h Ja ja perszee.. nem tudott komoly fejet vágni,hát jó h nem hittük el.. gondoltam megint csak engem szivat.. mondta jó, ilyen kitartó kajakoslányokat még nem látott,és akk találkozunk a kajakosnál és elmondja ottis h elmarad.. mentünk tovább.xD odaértünk.. feltűnően nemjött senki.. nem akartunk bemenni mert ottvolt a leó,úgyh kint álltunk. aztán kijött h TÉNYLEG elmarad, de elintézheti h mehessünk ketten. hátjó. kimehettünk 2 órára. beraktuk a táskánkat az angolulbeszélőőszhapsi nemtommijébe. kérdezte h kajakoztunk már? mondtam h én igen,szóval nemlesz baj. beszálltunk. én voltam hátul,anna elől. vhogy mindig elfordultunk..xD elmentünk a másik partig, ott "kikötöttünk"xD és mivel felkellett venni a mentőmellényt,abban fürödtünk,tökvicces voltxDDDDDDDD mondjuk mikor apával voltam kajakozni 2éve,akk nem kellett felvennem, de mondom hátha anya szívbajt kap utólag.. de sztem előbb fulladnék meg tőle minth kimentsen ha elmerülök. meg a só úgyis felhoz, élve vagy halva. xD mondom annának h:
én: hm,lehet fel kéne vennem a tengericipőt..
anna: itt van?
én: bmeg,azt is otthagytuk..xD szóval ottvoltunk egy kajakkal,2 evezővel,mellénnyel, a ruhánkkal és 2 félliteres piával. pedig h elterveztük h kikötünk és kajázunk,aztán mire kiértünk leesett h csak piát vittünk,azt is csak azért,mert kedves bácsi mondta h ajánlatos..xD elmentünk a zátonyhoz,de most nem szálltunk ki..úgyis tiszta sirályxaros és egyébként sem kockáztattam volna meg így vezető nélkül.. aztán visszamentünk.. olimpia hajrá,ugye?xD kemények voltunk:G láttnk egy búvárt. mondom biztos jön és felborít minket,mert egyszercsak eltűnt. gyorsan eleveztünk.. meg mintha minden hajó minket akart volna elütni..xD jó, hollandiában,mikor vizibicajjal mentünk,akkor tényleg nekünk jött a hajó,itt azért nemvolt annyira durva a helyzet..xD leó köcsög volt,és hazudott, szóval pf, de a legjobban azt untam h anyáék még nemtomhány nnapig ezen lovagoltak. sőt most hazafelé a kisbuszban is félálomban hallottam h erről beszél. igen,ő azért beszél megállá nélkül bárkivel,mert imád panaszkodni, egy panaszkodás volt az egész szövege. én inkább kussolok,nem idegesítem fel magam a dolgokon újra meg újra-.-.
pénteken mentünk a narancspartra. egy családdal mentünk.. vmi kbetűs rovar volt és koncert.. ugye anna?xD de azóta sem jut eszembe. elkezdett szakadni. először ráültem a szoborra,kicist lerúgtam a mellét,sebaj,aztán átköltöztünk a másik partrészre,mert mindenki elpucolt az eső miatt.. aztán megvártuk míg a csaj elhúzott a barlangomból és az annával beültünk odaxD a nagy seggemnek jó tágas volt tényleg..xD felraktuk a törölközőm h felülről ne essen be, de aztán a repedéseken uúgy csöpögött..xD aztán mikor elállt kicsit,bevittünk piát meg kekszet meg fényképezőt..xD utána elmentem fényképezőkörútra.. iszonyatgyönyörű a narancspart.. a kék víz, a fehér hajók,az ég, a felhők, a zöld bokrok..csodálatos. pedig már voltam ott előtte is 2x. mégis uúgy imádom. fénykípeztem,felakartam kelni,de leszakadt a szikla amibe kapaszkodtamxD úgyh 3 ujjam kapásból elvágtamxDD hazamentünk. lementünk gyrosért ( a csóróbbikhoz,mert a kedvencem az a francba volt kb,még a focipályától is arrébb,mondjuk elég sokszor lesétáltam a gyrosért..mert ott a legjobb,legfinomabb,és a nagydarab hapsi tök arin mosolyog:D), a csaj azzal fogadott h tudjuk e h meghalt Jacko.. hát tudtam,mivel kaptam már reggel smsben:) megint lementem focizni,persze megint dekázás lett belőle,onnan elmentünk a boltba anyával. zöldséges gyerek elkezdett haverkodni, h joma a cipőm és h őis spanyolfan (utálom a cipőm,de mire végigmentünk fél szekszárdon,aztán kigyalogoltunk a tescohoz,ami igencsak a város(világ)vége,nemvolt kedvem cipő nélkül távozni és nemis tudtam eddig, h a joma az spanyol,de hadd örüljön..xD) meg h dekázzak neki,úgysem tudok 3at.. pfííímár kinek nézett ez engem:v azért 3at jóhogy tudok:v de mondtam h nem.. persze aztán lerúgom a paradicsomjait.. úgyh amíg mi vettünk vmi,ő ott zsonglőrködött a labdával:D úgyh utána már kb 100x le*senorita"zott meg mittudomén..xD de azért jófej volt.
szombaton elmentek annáék. kb halálomon voltam h mit fogok egy hétig anyával csinálni.. mert nem bírok olyan lassan sétálni,mint ő, szeretek haladni, érezni tartok vhova,nemcsak kódorogni 1 km/h-s sebességgel. györgyi megkérdezte a takarító srávot h nem tudja véletlenül h a lila virág hogyan szaporodik? erre a srác: azt sajnos nem, csak h az emberek hogyan..
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
elromlott egy busz,szóval előbb mentek el sajna,pedig úgy örültem h még ebédre ott lesznek.. szóval kisebbfajta sokk volt h egyből indultak.. lementünk a partra. én előbb feljöttem,ott dekkolt egy srác a szobánk előtt és megszólított h elnézést demár 2órája várnak és h az ő szobájuk a 7es.. nézek rá:v O_o -.-" :@ mert h ők úgy kérték h egymás mellett legyenek,mert egy család blabla. értemén,de hát nem fogok átpakolni nekik mert a leó nem szólt h mi menjünk az 1esbe.. mimeg unokatesók voltunk nah,mégsem kerültünk egymásmellé..mind1.. utáltam őket ezekután:G meg h cigiztek.. és alig tudtam kimenni a teraszra,mert elviselhetetlen büdös volt..
vasárnap xar idő volt,legalábbis a lapom szerint:v xD
mg áramszünet is. lmentünk fürdeni,kicsit retkes volt a víz,dehát Istenem. elkezdett esni úgyh hazamentünk. este szokásos 19:30kor elindultam magányos dekázgatásomra.. leértem,ott támaszkodott a korlátnál kedves vigyoribarátom. kérdeztem, h nem jönnek le focizni? mondta, h a többiek épp alszanak (nyitva volt az ajtó,úgyh láttam a lábakat..xD),szóval nem. de beszélgettünk egy darabig. mondta h örül h mosolyogni lát:v pedig szoktam. sőt ha rámnézett kb mindig mosolyogtam mert ilyen mosolygási inger/kényszer jött rám,mert mosolygós feje van és ha vki rámmosolyog akk ált nem bírom ki fapofával (lásd str. tnő minden törióra elején..xD) . meg h mikor lenéztem a teraszról,ő meg pont fel,akkor morcos fejet vágtam,és felakart jönni (minek?:v),de a morcos nézésem után megijedt. xDDDDDDDD szóval jót beszélgettünk,bár eléggé zavarban voltam szokás szerint.utána mondta a többbieknek h beszélt velem. ők meg: :OO felmentél hozzá?:OO ő: nem,ő jött le. xDDDDDDDDDDDDDDD vettem magamnak görög meg adidasos karkötőt. görög gyerek nem ismert meg..xD de ezeknek labdával kell járnom meg összekötött hajjal,de leessen,kii vagyok:v
megérdeklődtem h kb mikor van napfelkelte,úgyh 7főn 5kor keltettem magam, de kicsit bealudtam úgyh 3/4kor keltem fel, de nem nagyon látszott sajnos. tööbbet nemis próbálkoztam. xD lementünk a partra. ritka alkalmak egyike volt, h őkis ott voltak. beúsztam,épp elmélkedésem közepén tartottam,erre látom, h úszik befelé.. pedig épp kiakartam úszni. na mondom nem leszek köcsög akk megvárom,ha hozzám úszik. xD úgyh a vízben is beszélgettünk tök sokatxD
ezt leírtam mert lolxD itta csajod. anyádcsaja.
a vízben mondta h menjünk el palacsintázni. hát mondom jólvan,egy palacsinta még úgysem ártott senkinek. és mikor mentünk ki a vízből,ott volt az öccse és a Kimiutánzat és (javított verzióxPP) kérdeztE h akk jöttök focizni? nemmondtak semmit,de azthittem igen.vártam a lépcsőnél,nem jöttek,hát :@@@@@@@@ kb így lementem a pályára egyedül. mert tökre beleéltem magam h akk ha már beszélgettünk stb akkor biztos lejönnek focizni. mert utána is kiraktam a papírt h aki akar jöjjjön,mivel a legelsőt beszedte vki (gondoltam akkor,aztán kiderült, h ő szedte be). aztán mikor mentem,megláttam az öccsét h jönnek fel. úgyh gyorsan elkanyarodtam egy másik úton,ilyen pipán nemvolt kedvem senkivel sem találkozni/beszélni.dekáztam,épp indulni akartam,mikor lejöttek ketten. persze papucsban,mert mértisne:@ (mertugye a dráága kedvenc ADIDAS cipő....:E) mondta h mikor feljöttek,bekopogott anyához..xD
"kérdezte h ki az? és akkor nemtudtam mit mondjak, hogy a *palacsintás fiú*?" xD csakhát akk énmár lentvoltam. passzolgattunk,vagyis álltam a kapuban,őkmeg a kaputól kb 1-2 méterre és akkkor ilyen 3éves gyerek erősséggel rúgtak stb,szóval mondhatnám úgy h punnyadtunk...xD aztán tesója felment és mi is, és akkor megbeszéltük h egészkor megyünk palacsintázni. 59kor kilépek az ajtón. leérek a lépcsőn, háttal áll az ajtóban: "késtél."
- dehogy késtem:v de aztán csak elnézett vmit úgyh háhá:G lementünk. én szokásos (igen, előtte ettem egyszer ilyet,meg akkor..xDDDDDD) nutellásbanánosat ettem, ő meg fehércsokis nemtudommilyenest.. (de fújmár milyenaz...:E) elvitelre kértük,úgyh már eleve féltem h én azt hogy fogom kézben megenni,mikor tök nagy és forró és televan nutellával. lementünk a partra,leültünk a homokba és beszélgettünk. tökjó volt h olyan dolgokat is elmondott,amit pl.. hát h ilyen idegen embernek én az ő helyében nem mondtam volna. aztán elkísért a neteshez,énmeg ottmaradtam netezni. a köv egy órában sikeres összeveszés következett a neten,úgyh k....jókedvűen mentem fel..
kedden reggel épp a ruhákat szedtem be,megláttam a fejét. köszöntem. semmi reakció. elkezdtem jóó hangosan köhögni. "körbenéztem hogy ki a szar köhög így". xDD szóval a hang nehezen terjedt lefelé,de észrevett. lementünk a partra délután asszem. anya arrébbment a napra,énmeg ültem szokás szerint az árnyékban,és odaült mellém:D a főzéssütéstudománya és a görög csajok (főleg az egyikén..xD) fikázása közben vhogy szóbajött a tanári "pályám". és mondtam, h :
v:de hát kb mindenki leakar beszélni..
k: én nem akarlak:D
v: jóó, de úgy értem h a közeli ismerőseim közül:v
k: hát bakker elég közel ülök sztem
xD
aztán jött anya,meg asszem csöpörgött is,úgyh felmentünk.este megvettem egy ajándékot,meg neki egy adidas karkötőt. nemtudtam leszedni úgyh mondtam a hapsinak segítsen pls. és h az xy-osat meg az adidasosat szeretném. őmeg h sportlady? xDDDDD elmentem mellettük,köszönök,nem vesznek észre. ott állnak a palacsintásnál,köszönök,megint semmi reakció,úgyh odamentem és cshöppet feltűnően kezdtem integetni a feje előttxD dehát ha utána látnak meg akk azthiszik h milyen köcösg vagyok h nem köszönök,közben csak ők süketekek és vakok (tudom h egyszerre csak egyiket mondhatnámxP,de ezvanxD):E este megrajzoltam a másik ajándékot és megírtam a fél levelet. és aztmondta a parton h majd solozunk másnap. és azóta sem soloztunk:@ :T<- sértődött fej.
szerda este épp kint ülök,jönnek fel, hallom h SZIAAA,mondom h helló..:E, utána hallom h: "na ma nincs beszédes kedvében", mondom h hallom ám:v de ő nem hallotta..xD meg h másnap foci? és h lentleszünk délelőtt a parton? mondom igen. a fejében meg kb az lehetett h: jó,akk mi nem. mert nem voltak,amikor mi.xD
csütörtökön lementünk. eső. feljöttünk. lementünk. eső. feljöttünk. f×ck..aztán észrevettem lent kiscicákat úgyh felvettem őket.leszóltak h akkor majd menjünk focizni. ott dekkolok,mondom miiivanmár,leköhögök h akk megyünk?:E mert úgyvolt h ők szólnak majd fel,de sztem azt várták h én szóljak le:v 3an passzolgattunk,kapurarúgás stb (szegény babakocsis nő..xD) ,no szaltó:T, aztán jött a szőke kisgörög,jaj olyan aranyosan nevetett:D tiszta édes volt. a végén fociztunk 2-2 ellen, a kissrác meg krisztiánt választotta,úgyh az öccsével voltam,de sztem simán vertük őket:G xD persze nemvolt ilyen egyszerű,mert nemis akartak 2-2ben focizni,vagyis főleg ő nem.. mondtam h képzelje oda a shrekből a macs fejét meg boci szemeit és jöjjön focizni már egy kicsit:E és háhá,jött:G xD és h mit kap cserébe. mondtam h majd vmit szombaton..mivel már rég megvolt a karkötő meg mindenxD este olyan 10körül meg anya lekísért és fürödtem egyet. ahh olyan jó volt a víz. meleg és hullámmentes és ahh jóvolt. fent voltak a dombon és ott nézték h kiaz a hülye aki ilyenkor a vízben van, v h fuldoklom e v a hullámat hozza e ki a víz..xD egyik nap volt földrengés is. meg máskor is,csakazt mi nem éreztük. én pl kint feküdtem a teraszon a matracon,azthittem csak befújt a szél a matrac alá,azért rászkódott meg. 3mp múlva anya kiszól h éreztem? meg hallottuk mástól is. úgyh elmondhatom h éreztem földrengést. zsír. xD
pénteken vettünk egy piát. és nem tudtuk kibontani..nap végén erőtvettem magamon és persze azis kellett, h végre kint legyenek a teraszon..xD "leköhögtem"..xD h kitudna e jönni az ajtajuk elé egy kicsit:$ levittem a piát.. "2 perc" és bement. 5perc múlva kijött tesójával meg a nagykésselxD de nem tudták kibontanixD fogadtam anyával h ha én nem tudom akk őksem tudják.. csak sajna pénzösszeget nem neveztem meg:v legalább nemcsak nekem fájt a tenyerem utána. hjuj ez most degonosz volt,vicaaa:v visszavittük este a boltba a srácnak h nyissamár ki.. nemtudtaxD próbálta foggal,aztán jött a görög csaj,azis,FOGGAL,úgyh egészségére (...xD),aztán a másik gyerek,de kaptunk helyette egy másikat.. mire elmentünk már a fél utca az üveget próbálta kinyitni....xDDDD aztán elmentünk a tücsiék apartmanjához,hagytam üzenetet ugye korábban is, a teloszámommal,de vki levette,úgyh kitudja kik fognak zaklatni:v aztán anyával lementünk,volt nálam egy kis lap,aminél a netes kód volt rajta,anyánál meg egy toll,úgyh írtam neki mégegyet és ráraktam egy követ. az másnap reggel is ott volt,csak nem találták meg..
szombaton lepakolás. és mondta h ő vitte fel a cuccomat az étterembe,óde kedves:E elmentünk a tücsiékhez.. ott tücsiiiiiztem,aztán észrevettem a zsolt-os törölközőt,na mondom akk megvan melyik szobában vannak:F apukája kiis jött:D:D:D aztán felkeltette a tücsiit iiiis^^ hogy megnőtt^^ xD meg kijött az öccse is:D anya elment a cuccokhoz,énmeg addig beszélgettem velük:D tökjó volt:) apukája rohadtjófejxDDDD milyen dumája van,IstenemxD meg mindig Fiamozza szegény tücsitxD
akk visszakísért minket tücsi. jött a busz, és tádám, csak nem egy buszra kerültünk:O és táádáááááám,csak nem megint mellénk ültek? dehogynem. xDbepakoltunk a buszba,majdnem leestem a lépcsőn a bőrönddel........xD meg segítette vinni, pedig sztem a nőknek is uolyan nehéz,mint a hapsiknak:T
tücsi visszament,ettem egy utolsó emlékgyrost a kedvenc helyemen,aztán anyával elmentünk neki fagyitvenni, de az én kedvenc joghurtosom (sima és vmi pirosszínű:E) nem volt ssajnos,bár alapból televoltam a gyrossal, de azért letudtam volna nyomni még egy joghurtosat:$ visszamentünk,tücsi is odajött,megmutatta a bnője barátját aki szte helyes,de hát pfí milyen feje volt..:v felszálltunk. tücsi ott integetett=(((( tökxar volt eljönni.mármint vártam is, h hazaérjek, de olyan őslakosnak éreztemmagam már az utcákon,megszoktam a gyönyörű kilátást,az embereket, a fagyizót, a levegőt, a szobát, a sétálást, a tengert,mindent. de egyszer mindennek vége. szóval eljöttünk:/ kb akkor beszéltünk,mikor anya lement h fűtést kérjenxD (23,5 fok..xDDD) meg ottvolt a füzetem,amibe rajzoltam,bár betelt, de a másik oldalára írtam,mert ottvolt egy Sakis-os plakát.. és egyből fülig ért a szám,és szólni akartam anyának,odafordultam,de ő aludt, krisztián meg pont odanézett és gondolom azt hitte h spontán hülye vagyok és röhögök,de aztán leírtam neki h mért....:E és akkor 2ésfél oldalt írkáltunk. drága adidas cipő pf..:E a box csodákra képes:E mentünk és csomó kecskét terelt át egy hapsi az úton...xD aztán este berakták az apádra ütök 2-txD (most a nemzet aranyát nézem,kár h csak most kapcsoltam be, a 2-t akkor néztük,mikor hollandiából jöttünk, és az tökjó volt:F),utána meeg, nemtudom a címét,jeniffer anistonos volt. őt bírom alapból is. bár a film érdekes volt, de sokszor vicces is..xD kiültem az ablak mellől,pedig ott imádok üni,nekilehet dőlni stb,csak anya felrakta a lábát,és a térdétől nem láttam azt a mini kis izét.. és az anyukája meg visszaült hátra,úgyh őis ott ült. amikor újra bekapcsolták a filmet,nemvolt hang. mondom szinkronizáld.xD erre: az aprót megtarthatja. vicces voltxD aztán villany leóóó, és beszélgettünk olyan 2 körül.persze nem bírta sokáig,gondoltam én..:E úgyh bealudtxD aztán reggel a határnál még csomót kellett várni,előttünk kipakoltattak egy egész buszt:S jaa eszembejutott..xD sziámi ikrekxD legyen közös májunk. xDDDDDD aztán leszálltunk. kipakolás,ps,még egy rövid beszélgetés. mosolygás:) kérdezte h kap e egy búcsúpuszit. kapott. énmeg egy ölelést:). mondjuk kicsit váratlanul ért,alig bírtam felemelni a kezem h énis adjak. szóval kicsit rossz volt, mert tökjó barátot szereztem,annak ellenére, h eléggé kussban voltam,mégsem volt velem köcsög,sőt:) aztán felszálltak a buszra,énmég álltam a kisbuszunk előtt,integettünk,mutatta h folyik a könny az arcán:D és h köszöni a karkötőt, mert mondtam h csak akkor bonthatja ki,ha már leszálltam:E aztán miis beszálltunk. és ennyi...

ééééééééééés azt kihagytam,hogy..
annáék szobájában vagyunk,megszólalok:
ahj,most úúúgy sütnék egy naaagy sütiiiit*.*
xDDDDDDDDDDDDDDDDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat