Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
19

fél órám van még, és 20 leszek.
nem vagyok épp vidám:) (és nem azért, mert vilmosék jövő héten jönnek utoljára, szeptembertől pedig másik csarnokban fognak edzeni- ja és ma fociztunk velük, kis szépszemű ügyes volt:) :D).

http://www.youtube.com/watch?v=Z5PfWaMWBmA&feature=related

I remember the moment
I remember the pain
I was only a girl
But I grew up that day
Tears were falling
I know You saw me

Hiding there in my bedroom
So alone
I was doing my best
Trying to be strong
No one to turn to
That's when I met You

iszonyatosan hiányoznak. Papa, Dédi. és ez a köcsög..
sírni tudnék.. mikor sétálok haza este egyedül.. olyan rossz, hogy a következő éveimet vele képzeltem el, és minden nap arra ébredek, hogy már nem a része az életemnek. amiért érdemes volt felkelnem, az már nincs. de tényleg, annyira csodálatos volt, hogy az volt a legnagyobb problémám, hogy mikor láthatom újra:) kár, hogy ilyen lelkizős ember vagyok, és az még nagyobb baj, hogy ennyire a múltban élek. egyszer volt boldog a jelenem, amikor vele voltam. ezt már nem hozhatom vissza. ahogy a Papámat és a Dédimet sem. ezért sírok ennyit, mert rengetegszer gondolok rájuk. nem teljes az életem nélkülük.
pár perc, és itt a születésnapom. és mit csinálok? naplót írok, zenét hallgatok és sírok. hát ez vagyok én:) kb. az összes születésnapom így telt, amióta tudom mi az a szerelem. és mi a halál.
Papa, nagyon hiányzol! bárcsak itt lehetnél.. te mindig szerettél, és nem dobtál el, mint mások.. büszke voltál rám és mindig segítettél..
I was only a girl
But I grew up that day.. 17 éves voltam, és még nagyon gyerek.. a naivitásom azóta is megmaradt, na meg a ragaszkodásom a "megszokott" dolgokhoz.. akkor ment el, mikor megmutathattam volna, hogy érdemes volt velem vesződni.. szalagtűző, ballagás, érettségi, egyetem..
minél több éves leszek, annál távolabb kerülök tőle.. a régi boldogságtól.. persze akkor is sokat sírtam más ember miatt, de legalább ő ott volt nekem:) most pedig olyan, mintha soha nem is élt volna, annyira régen volt már a nap, hogy utoljára láttam.. a kórházban.. arra is emlékszem, milyen cipő volt rajtam.. és akkor jobban volt.. habár a kórházban sírtam, belül mégis örültem, mert azt mondták, jobban van.. másnap pedig azzal jöttek haza anyáék, hogy meghalt..

kár, hogy ennyire tudok szeretni. és pont olyat, akit nem kéne. kár, hogy miatta sírok már lassan három hónapja. ő pedig 2 hét alatt már mással járt..:) igazából ez fájt a legjobban.. hogy minden csak szöveg volt, "puncsolás", hazugság - nem voltam különleges, se kincs, se szépszemű, sem az egyetlen. nehéz volt elhinnem, hogy valaki engem szerethet és fontos lehetek, és mikor mégis sikerült, akkor dobott el. ez volt a szemétség. én őszinte voltam vele. elmondtam, hogy mit gondolok a szerelemről. hogy a "nagy ő'-t keresem, és nem akarok próbákat, összehasonlítási alapokat. hogy nem volt még barátom. és ő mégis ellopta a szívem és össze-vissza hazudott.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat