Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-08-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-08-21

örülök h örültél:) tudom h nemvolt vmi kreatív ajándék.. Heath könyvet akartam (Janis után..) de olyan még nincs sajnos.. pedig annak biztos nagyon örültél volna:(
elment.. és vhogy nem sírtam.. sőt.. tökjó volt. ez azért jelent valamit,nem? Jocinál majdnem bőgtem és néztem mindenfelé h ne hulljon ki a csepp a szememből.. ittmeg szívem szerint mosolyogtam volna, de mivel bunkó azért ennyire nem vagyok, csak bambultamU.u. a Hepi mondatában tényleg van vmi,habár kicsit irónikus.. h olyanok vagyunk,mint a kisgyerekek,akik kiakasztják a bébicsőszüket h elmenjen.. hát mi talán nem akasztottuk ki, hanem fordítva, de örültünk h elment.. a Bogii vezette az edzést és jó volt,mert hiába a csapattársunk,hallgatunk rá.. mi kicsik azért,mert felnézünk rá és tiszteljük, nagyobbak pedig mert bnői és az igazi bnő figyel a másikra,szóval ők nagyon azok.. jókis csapat a miénk:) szóval a Bogi lesz az "edző", meccseken pedig gyuri bácsi v ha ő nem tud jönni akkor feri bácsi. azthiszem,jó lesz így:) legalábbis remélem. (yn)
összepakoltam a konyhában és mindenhol, végre. elég nagy kupi volt de már a múlté..
akit szeretünk annak mondjuk azt h hülye majom/hülye segg? ezen tényleg sokat gondolkodtam. v utána legalább egy odavetett bocs.. de biztos túl nagyok az igényeim. de nemkell már. :)
ez zene annyira gyönyörű.. most hiányzik a fuvolám, mert otthagytam szigligeten h majd anyáék hozzák haza (ehh ott épp beszedtem a ruhákat és láttam a szomszéd nénit és köszöntem neki.. visszaköszön, és kérdezi h : te vagy az az ügyes furulyás? fuvola khm de azért aranyos volt:) ) és ezt olyan jó lenne fújogatni.. de itt a gitáár. márha még emlékszem az akkordokra.. úgysincs most jobb dolgom és nyugtat is ( v felidegesít h ennyire béna vagyok:v).. szóval ott tartottam h tökszép a zene, és már eszembe jutott h berakjam a szövegét. a SZÖVEGÉT. ennek nincs is szövege.. szóval kicsit zizz vagyok, de annyira jó, mintha tényleg vmit mondana a zene, csak épp nincsenek benne szavak.. de lehet h ez többet mondd, mint amiben van..
aztmondtad írsznaplót és nemisírtál:(
.
szükségem van Rád.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat